2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
scedcedu canım nasıl doğum yapacaksın sen?

OFF YAA bizim herşey normal ama ben tırsıyorum normalden doktorum 17sinde epidural sezeryanla alalım ozaman dedi ama benim ilk tercihim herzaman normal doğum dedi akşam tekrardan konuştuk vaz geçtim ben normal yaparım dedim aldım gazı ama hala korkuyorum yaa

kızlar cevap verinada
masa üstündeki pc deyim leptopta hata veriyor belim koptu hadi

canım benim nedemek kendine bunu dert edinme bence
bende gönderemedim eşim gelsin diye bekliyorum kargo bize uzak seninde aklına birşey gelmesin olurmu

yok canım benim için sorun değil ben sana karşı mahcup oldum oyüzden rahat değilim yani ama aklımdasın.

benim belli değil canım ya, 10 gün sonra çatı muayenesi var o zaman belli olacak, normal olursa epiduralli istiyorum acı eşiğim çok düşük benim, sezeryan olursa genel anestezi isteyeceğim ben dayanamam yoksa

kızlar cevap verinada
masa üstündeki pc deyim leptopta hata veriyor belim koptu hadi

canım ne sormuştun ben görmedim

resim yükliyecem ama nerden yükliyeyim ımage shack yüklüyorum minacık oluyor siz hangi boyutu seciyorsunuz

kızlar ciciler topiginde sweeetbay ışıgı yanıyor ama kulanıcılarda yok o nasıl oluyor

kızlar lavmanı sornuşsunuz
hemen cevaplıyım

bayaa serum kadar sabunlu suyu veriyolar içeri ama canınız yanmıyo
o su bitmeye yakın belinize hafif bi sancı giriyo
lavmanı çektiği an
acaba tuvalete yetişebilecekmiyim yoksa rezilmi olucam diye bi korku yaşanıyo
yürümek bile işkence oluyo

iki sefer tuvalete gidiyosunuz ve bağırsaklarınız boşalıyor

kızlar flaş ta öksüzler başladı
ben çok seviyom türk filmlerini

kızlar ben ilk defa duydum lavmayı merak ediyodum acaba doğumda o işi yapanlar varmıdır o kadar ıkınmaya yapılıyolardır diyordum ama sizin sayenizde lavmayı öğrendim iyiki varsınız kızlar

Merhaba
Ne ar ne yok juli nin haberini öbür tarafta gördüm.
Lavman öylemi yapiliyor dimple2 burda bana bir fitil verdiler 15 dakika icinde bi kac kez wc ye gittim sonra vazgectim orda oturdum icim disima cikti.juli bisi yemeden gittiysen sorun yok zaten. Normal ameliyat oldugu zaman sabah saatine veriyordu doktor ameliyati geceden itibaren bisi yeme diyor .Ama normal dogum olunca lavman gerekiyor.

Arkadaşlar dün aşı konusundaki bilgilerimi paylaşmıştım. Akşam doktorla da görüştük, kesinlikle olmamız gerektiğini, aşı yapılmaması konusundaki spekülasyonların bilimsel bir geçerliliğinin olmadığını söyledi. Allah korusun gribe yakalanırsanız hayati tehlikeyi atlatsanız bile herkese verilen "tamiflu" adlı ilaç gebeler için çok daha zararlı dedi. Biz de bugün eşimle gidip yaptırdık. Psikolojik olarak çok rahatladım. ınşallah iki hafta aşı etkin oluncaya kadar da kendimizi koruyabiliriz...

evt ya sezeryanda neden lavman kullanılıyo ıkınma olmuyoki..

amaliyatta krın boşlugan çöyolarmış..

evt meltemcim..bana dr bütün gün ne istersen ye..
gece 12 den sonra sadece su iç dedi.....acıkırsan bir çorbada içebilirsin dedi. ama ben icmem heralde..

ülkeryıldız iyi yapmışın en azından piskolojin düzemiştir. aha bulaştı aha bulaşacak diken üstündeyiz..neyseki
bi haftamız kaldı..çok şükür..

ülkeryildizi bende yarın vurdurucam aşıyı benim ablam hemşire dün akşam konuştum çok hamileye vurduk bi sorun çıkmadı dedi bende yarın vurulucam

julicim
Ben bu sefer o ikinmayi hemen basarivereyim bebekten baska ne gelirse gelsin hiccc umrumda diil valla :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…