Ocak anaları sizden önce doğuruyo pringles
Senin ne zaman doğum, tarih belli mi, normal doğum mu olucak?
günaydın arkadaşlar..
kızlar facianın eşiğinden döndük,dün sabah işe gelmeden önce giyeceğim elbiseyi ütülemiştim,ütünün fişini takılı unutmuşum,tam 24 saat takılı kalmış,bugün sabah gördüm,ütü masasının kenarındaki metal olan yere koyduğum için yangın çıkmamış çok şükür,dün akşam o odaya girmiştim ama hiç farketmedim ütünün fişinin prizde kaldığını,bu ay elektrik faturası bayağı kabarık gelecek,neyseki daha kötüsü olmadı,
çok unutkan ve dikkatsiz oldum ben yaamafoldumben
Rabbim hepimizi görünür görünmez kazalardan,belalardan,hastalıklardan korusun:Saruboceq:
öğğğğ :1ninca:
ya ben bide şu lavman ve sondadan korkuyorum
onları yapmak zorundalar mı
ben çişimi tutarım sonda takmasınlar bana :roflol:
valla 2 saat önce gideceksin kuzu kuzu sondanı taktıracaksın.idrar takibi yapıolarmış.
lavman yaptırmak istemiyorum olmasa olmazmı acep...:kedi:
aa iyi bari sevindim. bende sana özelden mesaj atarım şimdi cebimi canım.
canım benim yaa. Allahım bir avazda kurtarsın inşşş
mehlikacımmm Allah korumuş desene. çok şükür bişii olmadı. aminnnnnnnnn
hımm kızlar daha büyük oluyo bence..evett bizimkilerin yeri rahat heralde cikasi gelmiyooo benim nezaman dóguracami ALLAH bilir cunku bana normali bekletecek doktor yurtdisiya canim sezaryani son ana kadar yapmiyolarmis yani catir catir normal yaptiracaklar ilk bebegim kizimiz olacak gecen hafta 37de 3200 grdi bugun yine randevum var bakalim kilo almismi kuzumm
hayırlısı olsun saglıklı bır sekılde alırsın ınsallah bebısını kucagına darısı bızım basımızaa ..
oh lavmandan baya t.:kedi:çok geçmiş olsun canım Allah korumuş, bilimsel olarak da kanıtlkanmış olan hamilelik şapşallığı hepimizde var anlaşılan ben de herşeyi unuutuyorum
kızlar lavmandan korkmayın onda bişey yok ama sondayı bilmiyorum
geçen sene marankinin kozmik beden temizliğini yapmıştım 10 gün boyunca evde kendi kendime lavman yaptım korkulcak bişey değil
bende sana göndereyim kim önce doğum yaparsa haber versin buraya yazalım
sen nerde doğum yapacaktın? benim acil bi durum olmazsa egepol olacak
hımm kızlar daha büyük oluyo bence..
benim oğlan zayıf ya..
3.100 gr..
40 kadar seninki 3.800 olur...
bu haftalarda 250 250 alıyolar.miş.
aminn canım hepimizin. inşalah.
oh lavmandan baya t.:kedi:
ırsıyorummmmm
lavman ne kızlar ya ilk defa duydum ama sezeryandan çıktıktan sonra çok acıkıyo insan
bildiğim kadarıyla tüm ameliyatlarda lavman yapılıyor bağırsakları boşaltmak için içine makattan ilaçlı su veriliyor 5-10 dk içinde bağırsaklarını boşaltıyorsun (ishal olmuş gibi oluyorsun)can acıtan bişey değil dediğim gibi geçen sene ben evde kendi kendime yapmıştım çok basit çok kolay bişey
bildiğim kadarıyla tüm ameliyatlarda lavman yapılıyor bağırsakları boşaltmak için içine makattan ilaçlı su veriliyor 5-10 dk içinde bağırsaklarını boşaltıyorsun (ishal olmuş gibi oluyorsun)can acıtan bişey değil dediğim gibi geçen sene ben evde kendi kendime yapmıştım çok basit çok kolay bişey
kozmik beden temizliğini nisan ayında ben de yapmıştım,
hatta kk da topiğimiz bile vardı,lavmanı ben tam yapamıyordum,tutamıyordum,hemen wc ye koşuyordum,lavman can acıtmıyor kızlar ama tutmak zor,
ıyy o içtiğimiz 1 su bardağı zeytinyağını hatırlıyor musun?
hala aklıma geldikçe midem bulanıyorkafamçokkarıştı
inş.canım. sana da geçmiş olsun.senin karnında sertlik mi var dı?nasıl farketti dr.ultrasonda mı gördü?Günaydın kızlar...Çoktandır giremiyorum.Bebeğim ile ilgili sorunlar vardı.16 gün hastanede yattık.Bebeğin suyu az kaldığı için özel hastane bizi kabul etmedi z.kamile gönderdi.orada da yatış yaptılar.Valla 16 gündür ha doğdu ha doğacak iyice mahvoldum.Ciğer gelişim iğneleri yapıldı.Suyu artarken kalp ritimleri bozuldu.dün taburcu ettiler.2günde bir kontrole gidicem.Sanırım bende ocak annesi değil aralık annesi olucam.Erken doğum bekleniyor.Karnınızda sertlik varsa,bebek hareketlerinde azalma hissediyorsanız hemen gidin kızlar.Biz son dakika yetiştik.Neredeyse bebeği kaybediyorduk.Özel hastaneler parayı alıyor riskli bir durum görüncede başından savıyor.Z.kamilden çok memnun kaldım,doktorları çok ilgili.Doğum için oraya karar verdim inşallah.Bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı diliyorum ...
böğğğğğğğğğğğ hatırlamaz mıyım iğrençti hala hayert ediyorum kendime nasıl içebildim diye
mehlikasu canım çok gecmiş olsun kazadan kıl payı kurtulmuşsunuz
nıye ıctınız zeytınyagı merak ettım ne yararı var?buarada lahman banada yapılmıstı makattan bı su verıyolar 5 dk tut dıyor dr ama tutabılene helal ben tutamamıstım....
bocuscüm naber canım senin hediyeni hala gönderemedim artık ağırlaştığımdan evden dışarı çıkamıyorum ama aklımdasın doğumdan sonra alıp göndersem hediyeni bir mahsuru olurmu senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?