2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Ocak anaları sizden önce doğuruyo pringles
Senin ne zaman doğum, tarih belli mi, normal doğum mu olucak?

evett bizimkilerin yeri rahat heralde cikasi gelmiyooo benim nezaman dóguracami ALLAH bilir cunku bana normali bekletecek doktor yurtdisiya canim sezaryani son ana kadar yapmiyolarmis yani catir catir normal yaptiracaklar ilk bebegim kizimiz olacak gecen hafta 37de 3200 grdi bugun yine randevum var bakalim kilo almismi kuzumm

çok geçmiş olsun canım Allah korumuş, bilimsel olarak da kanıtlkanmış olan hamilelik şapşallığı hepimizde var anlaşılan ben de herşeyi unuutuyorum

öğğğğ :1ninca:

ya ben bide şu lavman ve sondadan korkuyorum
onları yapmak zorundalar mı
ben çişimi tutarım sonda takmasınlar bana :roflol:

valla 2 saat önce gideceksin kuzu kuzu sondanı taktıracaksın.idrar takibi yapıolarmış.

lavman yaptırmak istemiyorum olmasa olmazmı acep...:kedi:

kızlar lavmandan korkmayın onda bişey yok ama sondayı bilmiyorum
geçen sene marankinin kozmik beden temizliğini yapmıştım 10 gün boyunca evde kendi kendime lavman yaptım korkulcak bişey değil

bende sana göndereyim kim önce doğum yaparsa haber versin buraya yazalım
sen nerde doğum yapacaktın? benim acil bi durum olmazsa egepol olacak

hımm kızlar daha büyük oluyo bence..
benim oğlan zayıf ya..
3.100 gr..
40 kadar seninki 3.800 olur...
bu haftalarda 250 250 alıyolar.miş.

hayırlısı olsun saglıklı bır sekılde alırsın ınsallah bebısını kucagına darısı bızım basımızaa ..

aminn canım hepimizin. inşalah.
oh lavmandan baya t.:kedi:
ırsıyorummmmm

saglikli olsunda ama benim karnimi görsen kucucuk albumume baksana 3 kilo nerde sasiyom yani doktorlar yaniliyomu kizim zayif bence diye evham yapiyom bakalim dogunca görecez saglikli olsunda

lavman ne kızlar ya ilk defa duydum ama sezeryandan çıktıktan sonra çok acıkıyo insan

lavman ne kızlar ya ilk defa duydum ama sezeryandan çıktıktan sonra çok acıkıyo insan

sezeryanda yapiyolarmiki lavman canim normal dogumda ikininca falan bi kaza olmasin diye arkadan sonda gibi bisey yapiyolarmis icini bosaltiyo gibi biseymis duyduguma göre ama sezeryanda yapiliyomu bilmiyomm

bildiğim kadarıyla tüm ameliyatlarda lavman yapılıyor bağırsakları boşaltmak için içine makattan ilaçlı su veriliyor 5-10 dk içinde bağırsaklarını boşaltıyorsun (ishal olmuş gibi oluyorsun)can acıtan bişey değil dediğim gibi geçen sene ben evde kendi kendime yapmıştım çok basit çok kolay bişey

kızlar günaydın
uygun olanlar için haber vereyim, medicalpark göztepede bugün bebeğim olacak semineri var
konular
hamilelikte cinsel yaşam
depresyon
nefes egzersizleri ayşe öner veriyor...
haberiniz ola...saat 13.00te başlıyor

iste ben tam nasil yapildigini bilmiyorumda zayiflamak isteyenler evde yapiyomus daha oncede duydum

kozmik beden temizliğini nisan ayında ben de yapmıştım,
hatta kk da topiğimiz bile vardı,lavmanı ben tam yapamıyordum,tutamıyordum,hemen wc ye koşuyordum,lavman can acıtmıyor kızlar ama tutmak zor,
ıyy o içtiğimiz 1 su bardağı zeytinyağını hatırlıyor musun?
hala aklıma geldikçe midem bulanıyorkafamçokkarıştı

böğğğğğğğğğğğ hatırlamaz mıyım iğrençti hala hayert ediyorum kendime nasıl içebildim diye

inş.canım. sana da geçmiş olsun.senin karnında sertlik mi var dı?nasıl farketti dr.ultrasonda mı gördü?

böğğğğğğğğğğğ hatırlamaz mıyım iğrençti hala hayert ediyorum kendime nasıl içebildim diye

nıye ıctınız zeytınyagı merak ettım ne yararı var?buarada lahman banada yapılmıstı makattan bı su verıyolar 5 dk tut dıyor dr ama tutabılene helal ben tutamamıstım....

kızlar ciciler topigine resim yükliyicem nasıl yaaoyım ı mage shack ten yapıyorum minacık oluyorlar

mehlikasu canım çok gecmiş olsun kazadan kıl payı kurtulmuşsunuz

bocuscüm naber canım senin hediyeni hala gönderemedim artık ağırlaştığımdan evden dışarı çıkamıyorum ama aklımdasın doğumdan sonra alıp göndersem hediyeni bir mahsuru olurmu senin için

nıye ıctınız zeytınyagı merak ettım ne yararı var?buarada lahman banada yapılmıstı makattan bı su verıyolar 5 dk tut dıyor dr ama tutabılene helal ben tutamamıstım....

ahmet maranki'nin kozmik beden tamizliği diye birşeyi vardı, yılın belli zamanlarında yapılıyor ayın-güneşin hareketlerine göre, karaciğer, safra, bağırsakları temizlediği söyleniyor onu yapmıştık belli bi programa göre yiyip içiyorsun son gününde de zeytinyağı içiliyordu

bocuscüm naber canım senin hediyeni hala gönderemedim artık ağırlaştığımdan evden dışarı çıkamıyorum ama aklımdasın doğumdan sonra alıp göndersem hediyeni bir mahsuru olurmu senin için

canım benim nedemek kendine bunu dert edinme bence
bende gönderemedim eşim gelsin diye bekliyorum kargo bize uzak seninde aklına birşey gelmesin olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…