2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
bocuk

yukarıda yazdım

evdeki bütüüüüün erkekleri en ufağından en büyüğüne kadar yatırdım

ooohhhh sefam olsun

ılık ballı su iç canım rahatlatır gaza kesin çözüm

süte bal katmayın balın hiç bir etkisi kalmıyormuş bnde öyle çok içtim aylarca sonra doktorda dedim hergece yatrken iiçiyorum diye içme dedi.aynı anda tüketmeyin ikisni

haramidere carrefourda yakın çok uzak değil avcılardayım ben eşim dedi ama ben gitmedim bizim ordaki marketten aldım neyse ya büyütülcek kadr değil .parası değil kazıklanmk insanı üzüyor
küçük marketlerde pahalı oluyor canım
kızlar sizin kocalar sizi neden cagırmı yor kine

uyuyorlar cünkii kaydirigubbakcemile3

ooffff feyza o nebiçim koca her dakka kontrol ediyo

bak benimkine yanında doğum yapsam ruhu duymaz

totosunda pireler uçuyo

ben bu ara hiç yüz vermiyorum kocama gıcık ediyo beni 1-2 gündür, bi duyarsız bi halden anlamaz ki sormayıın. yatma vakti gelince yanaşıyo, hadi yatalım bilmem ne ben de sen yat diyorum tek gönderiyorum onu boynu bükük heheheh eee intikam soğuk yenen bi yemektir kaydirigubbakcemile3

gaz için başka önerisi olan varmı cidden çok acı çekiyorum bu yüzden gece sancı ile uyanıyorum benim adamın ödü patlıyor doğum başladı diye böyle giderse ben doğurana kadar adam elden gidecek korkudan.

rezene cayı denesene canım
iyi gelir belki

ooffff feyza o nebiçim koca her dakka kontrol ediyo

bak benimkine yanında doğum yapsam ruhu duymaz

totosunda pireler uçuyo

sorma neler çektiğim çok bağlı evlendk evleneli 1 gece ablamda kaldım ayrı daha sala gitme dedi hiçbir yere göndermyor öyle klamya felan biz liseden konuştuk nişanlılık dönemimle birlkte 10 yıl konuştuk sayılır o yüzden hiç ayrılmaz zor buldum seni der hep gerçektende bazen hiç iyi değil bu kadarıda .... mutfaktan bağırdı gitti 15 dk gelmezsen ben gelcem oraya diye delikafadulden tamam dedim gitti bakalım

oferta

ben ikici hamileliğide acayip gaz sancılarıyla uğraştım
öyle böyle değil haftada en az iki kere acile gidiyodum sabahlara kadar serum takılıyodu
en iyisi yemekten önce iki tane metsil çiyniceksin bunu günde3 defa tekrarlıycaksın
başka çaren yok

bocuk

ben zaten hep diyom
yakında bizim eve miki kokusundan girilmez

pööööffff

süte bal katmayın balın hiç bir etkisi kalmıyormuş bnde öyle çok içtim aylarca sonra doktorda dedim hergece yatrken iiçiyorum diye içme dedi.aynı anda tüketmeyin ikisni
süt yazmadım hacı su su
gözün dönmüş uykusuzluktan

bizimki hiç karışmaz fazla rahat

:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…