2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
gecen hafta carrefuardan aldık

haramidere carrefourda yakın çok uzak değil avcılardayım ben eşim dedi ama ben gitmedim bizim ordaki marketten aldım neyse ya büyütülcek kadr değil .parası değil kazıklanmk insanı üzüyor

oferta

benimde tam göbek deliğinin yanı el değmiyo sanki içi yara

dr a sordum bebek poposunu oraya dayamış var gücüyle ittiriyomuş
ondan

bu göbekteki acı özellikle akşamları çok artıyor birde benim çok gaz problemim oluyor uçucam yakında o kadar yaniii uyku bile uyuyamaz oldum bu yüzdenn

kızlar bebek bezi aldıydım ben de unutmuştum fiyatını gittim baktım üşenmeden veee şoka girdim...prima yenidoğan 50lik sarı paket 19.90 a almışım akannehir
e-bebek mağazasından almıştım herşeyi alırken onu da atıvermiştim sepeteeee...vay anasını ne kazık yemişim yaaa

benimkide gelip gidyor hadi gel diye tamam diyorum yolluyorum kalktı yine mutfakta gelir şimdi kesin ne yapıyosun diye .izne ayrıldın yine yoruluyosun deyip duruyor.bırakmıyorki şurda konuşalım ayoll

hoyacornosa hoş bulduk canım zaten burdayımda okumaktan yazamıyorum geçmişi bitiremedim oku oku

feyza

yatır gel canım

ben evdeki bütün erkekleri yatırdım geldim

benimde arada oluyor göbeğim acıyor birde normalde göbeğim içine gömüktü fırladı korkuyorum bişey olcak diye .benim kız uyandı pıt pıt tepiklyor zilli gündüzden beri pek sessizdi başladı şimdi

laelaelaelaelae
benimkide gelip gidyor hadi gel diye tamam diyorum yolluyorum kalktı yine mutfakta gelir şimdi kesin ne yapıyosun diye .izne ayrıldın yine yoruluyosun deyip duruyor.bırakmıyorki şurda konuşalım ayoll

bak feyza ben sana taktik vereyim
12 ye gelmeden uyuyalım diyeceksin
sonra kocen uyuyan a kadar bekleyeceksin
o uyuyunca da kalkıp geleceksin
ben öyle yapıyomsositososito

e bebekte çoğu şey pahalı zaten bende dalinin deterjanında acayip kazık yemiştim ordan alınca dışarda markette sormuştum sonra 5 tl aşağı yukarı fark vardı resmen bir daha da gitmiyorum e bebeğe çok kızdım gözümüz boyanıyor orda resmen yada gözümüz dönüyor dersem daha doğru sanırım

feyza

yatır gel canım

ben evdeki bütün erkekleri yatırdım geldim

hemen uyanır yatrsamda ne oldu sancınmı var diye her wc gittiğimde ayaklnıyor ışığı açıyor rengim felan kaçmışmı diye bakıyomuş .benimki çok piprkli bildiğin gb değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…