selam kızlar biz doktor amcamızdan geldik kızımla bugün...
kızım bugün itibariyle 2072 gr.... karnımdaki sertlik ve aşağıdaki baskı nedeniyle bol bol istirahat etmemi söyledi eğer bu şekilde devam ederse hastaneye yatırmam gerekir dedi çünkü bebek doğum pozisyonunda ve kafasını bayağı aşağı kadar indirmiş... hatta okadar aşağıdaki ultrasonla yüzünü doğru düzgün göremedik bile... yani nerdeyse pantolonumu malum bölgeye kadar indirmem gerekecekti:kedi:
onun dışında yaramaz bir durum yok midem için şurup yazdı...
bizden şimdilik bu kadar yerimseniben
içinizde ben gibi hiç kalkmadan tüm gün uyuyan bir insanoğlu var mı acaba?????
Hayirli olsun, hersey yolunda sonucta biraz dikkat edicen o kadar. ne güzel kafasini assagiya dogru cevirmis benimki de 32. haftadan dönmüstü assagiya dogru ama doguma kadar daha dönebilir dediler canim sikildi ins. benim bebegin de kafasi assagidadir.
bebecik ne yapsın amniyonla oynayıp duruyokaydirigubbakcemile2İlk oğlumda farketmedim ama bunda sık oluyor.Portakal mandalina filan çok yiyiorum o zaman daha artıyor sanki.Geçemsi için birşey yapmıyorum ama bazen 15dkkyı buluyor.
ee boşuna gece kuşu demiyorlarböcük,julii,dimple,hoya.. çok komiksiniz valla, ay gece ne coşmuşsunuz öyle,çok güldüm şimdi okurken göbeğimi zıplata zıplata kaydirigubbakcemile3
julinin tecavüzüne öldüm hele..
sdsmt canım çok sevindimselam kızlar biz doktor amcamızdan geldik kızımla bugün...
kızım bugün itibariyle 2072 gr.... karnımdaki sertlik ve aşağıdaki baskı nedeniyle bol bol istirahat etmemi söyledi eğer bu şekilde devam ederse hastaneye yatırmam gerekir dedi çünkü bebek doğum pozisyonunda ve kafasını bayağı aşağı kadar indirmiş... hatta okadar aşağıdaki ultrasonla yüzünü doğru düzgün göremedik bile... yani nerdeyse pantolonumu malum bölgeye kadar indirmem gerekecekti:kedi:
onun dışında yaramaz bir durum yok midem için şurup yazdı...
bizden şimdilik bu kadar yerimseniben
ben ben beniçinizde ben gibi hiç kalkmadan tüm gün uyuyan bir insanoğlu var mı acaba?????
kızlar ya benim karnımın üstü hep taş gibi
bikaç gün önce
arada yumuşuyodu şimdi yumuşak zamanını hatırlamıyom
Bebek büyüdügü icin oralara kadar cikmistir. Benimki de hep sag taraftaydi karnimin sol tarafi yumusacikti simdi büyüdükce sol tarafi da kullanmak zorunda galiba sol tarafi da sertlestirmeye basladi bugün
iyice kıvrıldı kızçem karnımda
yer kalmadı heral
inşallah kolay doğururum çok kilolu olmaz
senin az kalmis 22 gün, yalanci da olsa kasilmalar baslamadi mi hala?
Ben de sirt bel agrisi disinda kaksilma gibi herhangibisey yok simdilik ins. suni sanci vermek zorunda kalmaz doktorlar :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?