2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
kizlar kocam uyudu benim de hic uykum yok cnaim sikildi ben de gece konusmalariniza gözattim biraz harbi cosmussunuz.. tam rütüklüksünüz :roflol:

Allahtan esler okumuyor burda yazdiklarinizi :kedi:

Ben de biliyorum sola yatmanin daha yararli oldugunu ama sola yattigimda nefes almakta zorlaniyorum sag taraf daha rahat geliyor bebek de sag tarafta zaten hep vuruyor.

Güle güle kullaninaldiklarinizi. Simdi sen aldiklarina bakip bakip durursun ben öyle yapiyorum :CüvCüv:

Herkes yemek yapmaya gitti galiba, ben de tavuklari baharatlayip firina aticam

selam kızlar biz doktor amcamızdan geldik kızımla bugün...
kızım bugün itibariyle 2072 gr.... karnımdaki sertlik ve aşağıdaki baskı nedeniyle bol bol istirahat etmemi söyledi eğer bu şekilde devam ederse hastaneye yatırmam gerekir dedi çünkü bebek doğum pozisyonunda ve kafasını bayağı aşağı kadar indirmiş... hatta okadar aşağıdaki ultrasonla yüzünü doğru düzgün göremedik bile... yani nerdeyse pantolonumu malum bölgeye kadar indirmem gerekecekti:kedi:
onun dışında yaramaz bir durum yok midem için şurup yazdı...
bizden şimdilik bu kadar yerimseniben

Hayirli olsun, hersey yolunda sonucta biraz dikkat edicen o kadar. ne güzel kafasini assagiya dogru cevirmis benimki de 32. haftadan dönmüstü assagiya dogru ama doguma kadar daha dönebilir dediler canim sikildi ins. benim bebegin de kafasi assagidadir.

içinizde ben gibi hiç kalkmadan tüm gün uyuyan bir insanoğlu var mı acaba?????

düne kadar öyleydim ama bugün farkli bir enerji geldi :sm_cool:

yalnizsan evde havalar da erken karariyor insanin uykusu geliyor. Ne güzel iste bebek de bol bol dinlenir senle birlikte. Tadini cikarmak lazim dogunca bebeler uyutmicaklar zaten

doğuma kadar daha o kaç tur döner acaba :) ama acayip bi baskı vardı bugün sanki kafası çıktı çıkacak gibi hissediyorum :kedi:

İlk oğlumda farketmedim ama bunda sık oluyor.Portakal mandalina filan çok yiyiorum o zaman daha artıyor sanki.Geçemsi için birşey yapmıyorum ama bazen 15dkkyı buluyor.
bebecik ne yapsın amniyonla oynayıp duruyokaydirigubbakcemile2

böcük,julii,dimple,hoya.. çok komiksiniz valla, ay gece ne coşmuşsunuz öyle,çok güldüm şimdi okurken göbeğimi zıplata zıplata kaydirigubbakcemile3
julinin tecavüzüne öldüm hele..
ee boşuna gece kuşu demiyorlar
sorma womarch zaptedemedik gebeşleri
:mymeka:
sdsmt canım çok sevindim
doğum kanalına girdiyse kolay kolay dönemez diye biliyorum ama
iyi işte şurubu da almışsın
sen de bizim gibi şişeci oldun:içelim:

içinizde ben gibi hiç kalkmadan tüm gün uyuyan bir insanoğlu var mı acaba?????
ben ben ben
ama gündüz

kızlar ya benim karnımın üstü hep taş gibi
bikaç gün önce
arada yumuşuyodu şimdi yumuşak zamanını hatırlamıyom

kızlar ya benim karnımın üstü hep taş gibi
bikaç gün önce
arada yumuşuyodu şimdi yumuşak zamanını hatırlamıyom

Bebek büyüdügü icin oralara kadar cikmistir. Benimki de hep sag taraftaydi karnimin sol tarafi yumusacikti simdi büyüdükce sol tarafi da kullanmak zorunda galiba sol tarafi da sertlestirmeye basladi bugün

Bebek büyüdügü icin oralara kadar cikmistir. Benimki de hep sag taraftaydi karnimin sol tarafi yumusacikti simdi büyüdükce sol tarafi da kullanmak zorunda galiba sol tarafi da sertlestirmeye basladi bugün

iyice kıvrıldı kızçem karnımda
yer kalmadı heral
inşallah kolay doğururum çok kilolu olmaz

iyice kıvrıldı kızçem karnımda
yer kalmadı heral
inşallah kolay doğururum çok kilolu olmaz

senin az kalmis 22 gün, yalanci da olsa kasilmalar baslamadi mi hala?

Ben de sirt bel agrisi disinda kaksilma gibi herhangibisey yok simdilik ins. suni sanci vermek zorunda kalmaz doktorlar :1no2:

Hoya, bir biz kaldik Kimse kalmadi forumda ya yemek yiyolar kocalar uyuyana kadar gelemiyorlar ya da dizi izliyorlar :dilcikar:

Ben de cikiyim kocami uyandiriyim de bari yemek yiyim.

slm kızlar dün doktora gittik eşimle buğlem kızım 2237 g olmuş koca kız oldu artık :))doğum tarihimizde belli oldu Allah herhangi bir engel vermezse 18 ocak pazartesi...dönmüş pıtırcık...doğum pozisyonunu almış haftaya işi bırakıyorum 1 ay boyunca tatildeyiz:))Allah tüm doğum yapacak annişleri bir solukta kurtarsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…