geçmiş olsun .inş. 37.haftaya kadar olmaz bidaha kanaman...merhaba kizlar nasilsiniz
brnim sali sabahi kanamam oldu acile geldik hemen yatirdilar
Allahima sukurler olsun kizim cok iyi saglikli
benim kanamam azaldi takip altindayim doguma kadar gozetim altinda tutacaklar
34+1 im 37 ye kadar dayanabilirsem bekleyecegiz 37 de alacaklar sezeryanla
dualarinizi bekliyorum
birkac gundur okuyamadim doguran varmi merak ettim
hepimiz bebeklerimizle saglicakla insallah..
valla eltim de aynı fikirdeydi şimdi 3.ye hamile.2. bebeği daha 7 aylık.Bizde ilk 3 yıl korunmuştuk, yani eşim korumuştu kendisi
Hap falan kullanmadım hiç
Sonrada 2 yıl çocuğumuz olmadı,
Acaba doğumdan sonra korunmasak mı diyorum, belki hamile kalmam
ben düşünüyorum canım bağlatmayı.spiralle hamile kalan arkadaşlarım oldu.hapı da dr um önermedi sigara kullanıyorum diye.çünkü kanser yapma riski varmış.spiralide sezeryndan sonra rahmim eğrildiği için takamamışlardı ve be hiç aklımda yokken hamile kalmışım ama 10.haftada düşükle sonuçlanmıştı.ondan 2yıl sonra da 3.yü yapmaya karar verdik daha doğrusu eşim istedi bunu daha çok.bana kalsa 2 tane yeterdi.iyi düşün taşın eğer kesinlikle 3.yü yapmam diyorsan boşuna kendini strese sokma .ha ben korunabilirim diyorsan o başka...çünkü ben korunma stresine girmiştim spiral yok hap da önermemişti drum ve öylelikle o düşükle sonuçlanan bebeğime hamile kalmıştım.yaşın genç mi onu da bilmiyorum ama buradaki bi komşum 27 yaşında ve bağlattı.ama bağlatırsan geri dönüşü de yok bunu unutma canım iyi düşün.selam kızlar benim bi sorum olıcak aranızda 2. yada3. doğumu yapacak olan arkadaşlar varsa kordon bağlatmayı düşüneniz varmı ben nasipse ocak 3te 2. kez anne olıcam ve korunma yöntemlerini araştırmaktan kafayı yicem 3. bir çocuk istemiyorum bu yüzdende tüplerimi bağlatmayı düşünüyorum ama bazı arkadaşlarım çok günah olduğunu dönüşü olmayan bir seçim olduğunu söylüyolar doktorumun fikriyse 3. bir çocuk istemiyorsan en mantıklı karar en güvenli korunma yöntemi olduğunu söylüyor eşimde kararı sana bırakıyorum diyor kafayı yicem düşünmekten bu aradayaşım 29 bir tane 6 yaşında anasınıfına giden bir oğlum var 2. oğlanda ocak 3te gelicek nasipse ne olur bişiler yazın fikirlerinize ihtiyacım var saygılar
Almanlar çok rahat insanlar.Yakın arkadaşım kesin dönüş yaptı anlatır o hep.Buranın mantığı ile oranınki çok farklı der.Sağlık sorunlarını TR'ye geldiğinde hallederdi hep.Orda resmen olay oluyor derdi.Bel fıtığı vardı neler çekti fizik tedaviden başaka birşey yapmadılar,bir yaz geldiğinde 45dklık kapalı ameliyatla Türkiyede sağlığına kavuştu,yürüyerek gitti.Dediğim gibi herşey çok farklı orda der hep.Çekup yaptırmakla geçerdi yaz tatilleri ben de mafoldumbenkızıyordum hastalanıyorsun Almanya çürütyor seni burda 2 ayda kendini bakıma çekiyorsun diye.Ama istesen de yapmıyorlar orda derdi.
hayırlısı olsun tabi,öyle düşünme,bir sürü memnun olan da okudum ben,sen de forumlarda görmüşsündür..ben geçen hafta aradığımda asistanı tarih vermedi sizin aramanıza gerek yok iptal olursa ben ararım dedi,krizalit in bu ptesi olan randevusu için cumadan iptal olduğunu arayıp söylemişler..bu saate kadar belli olması lazımdı bence,cuma sabah 9 da randevum çünkü..ama mantıken bence de cuma geleceğine ptesi gelirbana leyla hn.ın sekretri 14. nden sonra gelebilir dedi bakalım cuma ne yapacaklar bende meraklandım şimdi....
evet dün leyla hn.ın geç geleceğini öğrenince Sema hn. olabilirmi dedim ondan alındı yarın gideceğim Sema hn.ın da başına bişey gelmezseeee tabi....ben bugün net de onunla iligli forumları okudum da moralim bozuldu bakalım ben nasıl çıkacağım ordan.... bir de ben bu saatten sonra gidiyorum belkide bakamam dicektir artık sadece hakkımızda hayırlısı olsun diye dua ediyorum
maşallah gözdesim bebeişinekızlar doktorumuzdan geldik. oğlum yaklaşık 1kg almış 1 ayda. 35 hafta 5 günlük 2590gr olmuşuz.hala çalışıyorum. haftaya son inşş. allaha şükür çok zorlanmadım.sadece yolda batmalar oluyor. bu arada ben de 64 200 olmuşum kendime hiç kilo almadım sanırım. zaten görseniz 9 aylık demzsiniz. doktor doğum için 40 ı bulmaz dedi. 38- 39 gibi bekle dedi. bakalım hayırlısı olsun....
Jjuliett
Imkanin varsa bebegi 1-2 saat birak hem kendine vakit ayir hemde bebek alissin kücükten.Ben yapamadim imkanim yoktu cok zor oldu.
bende bi çesit bişi yapsam eyi olcakBen kactim kizlar bakayim yemeklik neler yapabilirim gözüm döndü ya o kadar da kendimi oyalayayim dedim ama olmuyor.
böcük,julii,dimple,hoya.. çok komiksiniz valla, ay gece ne coşmuşsunuz öyle,çok güldüm şimdi okurken göbeğimi zıplata zıplata kaydirigubbakcemile3
julinin tecavüzüne öldüm hele..
FEYZAE
Evdemisin artik? Cok yorma kendini 10 gün dinlenseydin nolur nolmaz ya.
meltemcim merhaba canım evdeyim şükür ama evdede iş çok yinede yormadan dinlenyorum yata kalka sağolsun annem yaptı çantam herşeyim hazır bi salon temzlnecek oda annemle eşim biz hallederiz yarın dediler artık 10 gün uzatmak zorundayım iyice gelişmesi için .evde olmakta güzelmiş ama hemen akşam oldu senağlama iznimden birügn gitti bile :1no2:
bende bi çesit bişi yapsam eyi olcak
kaynanacaazım hasta
gelinde gebeyim diye kılını kıpırdatmıyo :umursamaz:
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
kalk bakayım julii öyle bi çeşitle de olmazzzz, melisaya kötü örnek olma
3-5 çeşit bişeyler yap kaynacağızına da yemek götür iyi gelin ol bakem
feyzacım doktorun söyledimi bilmiyorum ama
ye iç sol tarafına yat
o zaman daha iyi besleniyormuş
o zaman yarısını soslu yarısını sade yap iki çeşit olsun kaydirigubbakcemile5
söyledide feyza yatabilse kurt kaynıyor yatak batıyor eşim işe giderken yat hiç iş yapma sürekli bişeyler ye diye gitti yattımğımda gün boyu toplasan yarım saattir yani üff ne yapcam ben ya beim yüzümden erken gelcek bu fıstık bu gidişle
maşallah gözdesim bebeişine
sanada maşallah ne güzel kilo almamıssın nazar:
mutlaka yapıcam canım
kaynanam yakın zaten
1-2 saat bırakıp kendime vakit ayırıcam
hemde kızım alısmıs olur
bebekken alısırsa anne gittiğinde arkadasından ağlamazmış
cünki bebek annenin döneceğini bilirmiş
birde uyurken gizli kaçak gitmek cok yanlısmış
juliet teşşekkür ediyorum. bu arada daha önce söyledim mi bilmiyorum ama ben de t.dağlıyım. ahhh memleketimi çok özledimm....yaza kadar da gitmek yok ....mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?