2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
smhsmh bitti mi ütün
benim de pike takımı var doğumdan sonra serecekmişim o ütülenecek
sankim kim görecekse
annem işte
elinden gelse yorganı da sök yüzünü yıka ütüle kapla diyo
hiç işim olmaz:dilcikar:

Kizlar
Dün aksam haberlerde vardi özel hastaneler sgk lilara %30 dan %70 e cikarmis fiyatlarini.Özel hastaneye giden sgk lilar varsa haberi olmayanlara icin yazayim dedim .Sasirmayin fiyatlari firlamis görürseniz.

Semihacim
Sagol sen nasilsin ? bende sancilar cok artti kalca kemigi yerine bicak tasiyormusum gibi geliyor artik. Cuma doktordayim yalvaricam agri kesici bisi versin bacaklarimin üstüne basamiyorum.Antibiyotik kullanirken gecmisti simdi gene agirlasti enfeksiyon ne alemde onuda bilmiyorum :(

Hoya
Sagol canim.Oglanin bogaz agrisi var sadece burasi öyle sogukki kizlar cumaya kar geliyormus belki biraz yumsar.Oglanida spor salonunda oldugu zaman takip etme sansim yok.Disari firladiklarinda atki filan takmiyorlar oglanlarin cogu ayni durumda.18 i nde tatile giriyorlar 1 hafta daha dayansak.Sabah ögretmen istersen eve geri götür yarin tiyatrolari var yarin saglikli olmasi gerekiyor dedi.Bende biraktim bisi olursa arayin dedim.Gittigimde canavar gibiydi bana benziyor evde olunca hasta disarda canlaniyor.Simdide banyoya soktum sicak suya banyo ilaci var onu koydum bide öglen corba icirdim dopingi tamam :)))) Biride bana baksa yatsam söyle bacaklarima masaj yapsaaaaaaaa :(

Kizlar
Dün aksam haberlerde vardi özel hastaneler sgk lilara %30 dan %70 e cikarmis fiyatlarini.Özel hastaneye giden sgk lilar varsa haberi olmayanlara icin yazayim dedim .Sasirmayin fiyatlari firlamis görürseniz.

meltemcim fırlamışmı yoksa yılbaşından sonramı artacakmış anam doğuracam bağlatırıcam derken şaka maka kalacaz doğumhastanesine iyimimafoldumben

eyidir kanka sen nasılsın opuyorumnanaktan
uyuşuk uyuşuk takılıyorum işte
doğumdan sonra saçımı şu renge boyayalım diye kardeşimin kuaförüne gittim rengi seçtik
kıza evde boyarsın diyom
oda kuaföre gelirsin ben bebeği tutarım diyo yaa
hee sonra beni kocem kıtır kıtır kessin
hem küccük bebeğin kuaförde boyalı ortamda ne işi var
doğumdan sonra boyatamayız diye bişey yok dimi

smhsmh bitti mi ütün
benim de pike takımı var doğumdan sonra serecekmişim o ütülenecek
sankim kim görecekse
annem işte
elinden gelse yorganı da sök yüzünü yıka ütüle kapla diyo
hiç işim olmaz:dilcikar:

nerde bitmesi bugün bişey yapmadım
patik örmüştüm ponponu kaldı onuda yapıp son parçaları öyle yıkayım diyodum
artık yumurta gelmeden biter inşallah kaydirigubbakcemile3
bende güzel bi nevresim takımım var onu sereyim diyorum :)

yazım gitmedi yaa yarım saattir hata bu bağlantı bozuk deyip durdu :mymeka:

meltmciğim o dediğin ben çok yürüyünce çok ayakta kalınca çok yorulunca oluyo
ama senin oğlan var dinlenemiyosundurda

cssa merhaba canım ne var ne yok

dimple2
Simdi gördüm yazini netten bulsan ne oldugunu söylerim sana ben o markanin hemen hemen herseyini kullanmistim bir ara.Bu bebek icinmi senin icin mi?Ama su yazdiklarinla banyo sirasinda kullanmak gerekir diye düsündüm banyo sicakligi 36 dereceyken ve 5-7 dakika kalarak.

cadaloz435
Bilemiyorum canim ne zaman baslar fiyatlar ayarlandi diyordu haber ama ne zamandan itibaren gecerli oldugunu söylemedi.Yakininda özel hastane varsa muhasebesine bi sor sonradan sürpris olmasin.

uyuşuk uyuşuk takılıyorum işte
doğumdan sonra saçımı şu renge boyayalım diye kardeşimin kuaförüne gittim rengi seçtik
kıza evde boyarsın diyom
oda kuaföre gelirsin ben bebeği tutarım diyo yaa
hee sonra beni kocem kıtır kıtır kessin
hem küccük bebeğin kuaförde boyalı ortamda ne işi var
doğumdan sonra boyatamayız diye bişey yok dimi

]

bende boyatcam kanka
ama kocem sen arızamısın diyo Çok üzgünüm çoook
emzircekmişim boyanmazmış
kendisi 3-5 doğum yaptığı için cok bilgili :dilcikar:

evde bebişi annene bırakır öyle gidersin
evdede boya kokusu duymasın bebiş

okuduğum kitapta
bebekleri haftada bir 1-2 saat bir büyük yada bakıcıya bırakıp dısarı cıkın yazıyordu
hem bebek küçükken anne ve babanın arada yanlız dısarı cıkıp geleceğine alışırmış
hemde anne baba yanlız kalma ihtiyacı duyarmış

1 ocaktan itibaren özel hastaneler fiyatlarını artıracakmış piyango ocak annelerine vurdu galiba
ama her hastanede yüzde 70 olmayacak onu devlet belirleyecek hastanelerin özelliğine göre çook iyi hizmet veriyosa o arttıracak yüzde 70 yani hastaneleri 5 gruba bölecekmiş herkesin hastanesi aynı oranda arttıramayacak farklı olacak

Semihacim
Benim doktor emzirdigim sürece vermiyor sac boyasini :( Kadin beni pamuk nine yapacak kararli.Dogum zamaninda olursa o sira bi boya yapacagim artik görüp görecegim o olur canima yetti :((

Benim agrilar enfeksiyondanmis dinlensemde gecmiyorki :((

Jjuliett
Imkanin varsa bebegi 1-2 saat birak hem kendine vakit ayir hemde bebek alissin kücükten.Ben yapamadim imkanim yoktu cok zor oldu.

bende boyatcam kanka
ama kocem sen arızamısın diyo Çok üzgünüm çoook
emzircekmişim boyanmazmış
kendisi 3-5 doğum yaptığı için cok bilgili :dilcikar:

evde bebişi annene bırakır öyle gidersin
evdede boya kokusu duymasın bebiş

okuduğum kitapta
bebekleri haftada bir 1-2 saat bir büyük yada bakıcıya bırakıp dısarı cıkın yazıyordu
hem bebek küçükken anne ve babanın arada yanlız dısarı cıkıp geleceğine alışırmış
hemde anne baba yanlız kalma ihtiyacı duyarmış
süslü hatunlar bakalım ne halde olacağız daa
dediğini anca kırkı çıkınca yapabiliriz sanırsam
neyse önce bi doğuralımda hayırlısıyla

1 ocaktan itibaren özel hastaneler fiyatlarını artıracakmış piyango ocak annelerine vurdu galiba
ama her hastanede yüzde 70 olmayacak onu devlet belirleyecek hastanelerin özelliğine göre çook iyi hizmet veriyosa o arttıracak yüzde 70 yani hastaneleri 5 gruba bölecekmiş herkesin hastanesi aynı oranda arttıramayacak farklı olacak
yaa canım sorma
dün eşime okudunmu haberi dedim
benimki 29-30-31 aralık o arada olacak büyük ihtimal daha net değil ama
yılbaşından sonraya kaydırma sakın dedi
bende ozaman 40. hafta oluyoruz hem tatil de giriyo olmaz herhalde dedim sezeryan olucak ya
zaten bi ton para ne kadar artar
sonraki kontrollerdede baya artmış olur muayene ücreti
dediğin gibi ocak annelerine vuracak herhalde hayırlısı olsun

ülkeryildizi
Burdaki doktorlar asiyi vermiyorlar sadece ciddi bir hastalig varsa kisinin cocugun o zaman veriyorlar.Normal sartlarda normal bir insan virüsü aldimi atlatir gün icinde kactane virüs aliyorsun belkide aldin atlattin farkinda degilsin diyor doktorlar. Bende ilk basta paniktim hemen asi yaptiracaktim bana kalsa.Doktorlarin hepsinden ayni seyi duyunca benimde fikrim degismeye basladi. Saglikli insan herseyi yener gibi bi güven geldi.Hamile nasil saglikli oluyorsa üstelik benim böbrek te calismiyor onu dedigim halde seninki gecici böbrek hastasi degilsin dedi doktor.Iyi o zaman artik ne diyim dedim.Bir ara cok israr edince ben maske verdi maskeyle gezdim ama burda kimse maske takmiyor .Üstelik acayip geldi herkes soruyor.Bi süre taktim biraktim sonra.Ama Türkiye de olsaydim ayni düsünürmüydüm bilmiyorum ya.

kızlar doktorumuzdan geldik. oğlum yaklaşık 1kg almış 1 ayda. 35 hafta 5 günlük 2590gr olmuşuz.hala çalışıyorum. haftaya son inşş. allaha şükür çok zorlanmadım.sadece yolda batmalar oluyor. bu arada ben de 64 200 olmuşum kendime hiç kilo almadım sanırım. zaten görseniz 9 aylık demzsiniz. doktor doğum için 40 ı bulmaz dedi. 38- 39 gibi bekle dedi. bakalım hayırlısı olsun....

Back