selamm..geçmişi okuyorum bir yandann
gzd-cikss
Masallah ikinizede.64 kilomusun ne güzel ya nazarimiz degmesinde.
womarch
Hosgeldin nasilsin?
Kizlar
Canim lahana sarmasi istiyor bu saatten sonra kalkip yapabilirmiyim acaba iyice uyku basti ama canimda cok istiyor( Bu ara sürekli bisiler ister oldum.Hic asermedim diyorum bu asermemi oluyor dogracagima yakin aklima türlü türlü seyler geliyor.
gzd-cikss
womarch
Hosgeldin nasilsin?
Kizlar
Canim lahana sarmasi istiyor bu saatten sonra kalkip yapabilirmiyim acaba iyice uyku basti ama canimda cok istiyor( Bu ara sürekli bisiler ister oldum.Hic asermedim diyorum bu asermemi oluyor dogracagima yakin aklima türlü türlü seyler geliyor.
merhaba kizlar nasilsiniz
brnim sali sabahi kanamam oldu acile geldik hemen yatirdilar
Allahima sukurler olsun kizim cok iyi saglikli
benim kanamam azaldi takip altindayim doguma kadar gozetim altinda tutacaklar
34+1 im 37 ye kadar dayanabilirsem bekleyecegiz 37 de alacaklar sezeryanla
dualarinizi bekliyorum
birkac gundur okuyamadim doguran varmi merak ettim
hepimiz bebeklerimizle saglicakla insallah..
kızlar karnım agrıyo yazmak istiyorum yazamıyorum valla çok zormuş bu işler ama 28 gün kaldı neseki.rüyalarınız degişti mi bu ara.ben kötü kötü rüyalar görüyorum hep
hoşbuldukk..günlerdir ara ara bakıp yazamıyorum bir türlü..ben iyiyim bir değişiklik yok ,bekleyip büyümeye devam ediyorum :))gzd-cikss
womarch
Hosgeldin nasilsin?
Kizlar
canım,benim randevum cuma günü leyla hn a,arayıp iptal etmediler hala,ben de merakla bekliyorum,perşembe arayıp iptal ederlerse uyuz olacağım,zaten şu sgk %70 olayına da sinir oldum,bilseydim özel sigorta yaptırırdım kötükedihüso bu adamların ipiyle kuyuya ineninn...womarch slm, ben yarın için Sema Ovalı dan randevu aldım dr. la ilgili bir fikrin varmı?
leyla hanım halen dönmemiş :bbo:
Sevcancim
Isme karar vermisiniz sonunda.Adiyla güzel yasasin.Ben bebek dogana kadar düsünemyi biraktim esim dün aksam ben isim buldum MERT demezmi iptal oldum.Okadar isim düsün ara sonunda Mert de sanki cok aranacak bi isim :)) Neyse cani istiyorsa koysun ama ben kafama takmicam daraldim.
ülkeryildizi
Burdaki doktorlar asiyi vermiyorlar sadece ciddi bir hastalig varsa kisinin cocugun o zaman veriyorlar.Normal sartlarda normal bir insan virüsü aldimi atlatir gün icinde kactane virüs aliyorsun belkide aldin atlattin farkinda degilsin diyor doktorlar. Bende ilk basta paniktim hemen asi yaptiracaktim bana kalsa.Doktorlarin hepsinden ayni seyi duyunca benimde fikrim degismeye basladi. Saglikli insan herseyi yener gibi bi güven geldi.Hamile nasil saglikli oluyorsa üstelik benim böbrek te calismiyor onu dedigim halde seninki gecici böbrek hastasi degilsin dedi doktor.Iyi o zaman artik ne diyim dedim.Bir ara cok israr edince ben maske verdi maskeyle gezdim ama burda kimse maske takmiyor .Üstelik acayip geldi herkes soruyor.Bi süre taktim biraktim sonra.Ama Türkiye de olsaydim ayni düsünürmüydüm bilmiyorum ya.
hoşbuldukk..günlerdir ara ara bakıp yazamıyorum bir türlü..ben iyiyim bir değişiklik yok ,bekleyip büyümeye devam ediyorum :))
canım,benim randevum cuma günü leyla hn a,arayıp iptal etmediler hala,ben de merakla bekliyorum,perşembe arayıp iptal ederlerse uyuz olacağım,zaten şu sgk %70 olayına da sinir oldum,bilseydim özel sigorta yaptırırdım kötükedihüso bu adamların ipiyle kuyuya ineninn...
sema ovalıya hemen nasıl alabildin randevu?yine göz dru mu :)) benim okuduğum kadarıyla o da iyiymiş,ama soğuk donuk bir dr olduğunu söylüyorlar..elektrik almak da önemli tabi ama,çok da önemli değil belki de güleryüzlü olmaması..işini iyi yapsın da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?