2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
yaa canım sorma
dün eşime okudunmu haberi dedim
benimki 29-30-31 aralık o arada olacak büyük ihtimal daha net değil ama
yılbaşından sonraya kaydırma sakın dedi
bende ozaman 40. hafta oluyoruz hem tatil de giriyo olmaz herhalde dedim sezeryan olucak ya
zaten bi ton para ne kadar artar
sonraki kontrollerdede baya artmış olur muayene ücreti
dediğin gibi ocak annelerine vuracak herhalde hayırlısı olsun
[/QUOTE]

ama seni pek etkileyeceğini sanmıyorum canım çünkü yılbaşından sonra geçerli olacakmış sende sezeryan olucakmışsın tarihin belli bişey olmaz bence ama süprizlerle karşılaşmamak için doğuma yakın bidaha sormak lazım fiyatı yerimseniben

gzd-cikss
Masallah ikinizede.64 kilomusun ne güzel ya nazarimiz degmesinde.

womarch
Hosgeldin nasilsin?

Kizlar
Canim lahana sarmasi istiyor bu saatten sonra kalkip yapabilirmiyim acaba iyice uyku basti ama canimda cok istiyor ( Bu ara sürekli bisiler ister oldum.Hic asermedim diyorum bu asermemi oluyor dogracagima yakin aklima türlü türlü seyler geliyor.

Meltem aşerme değilde daha çok acıkıyoruz diye olmasın??? benimde canım sürekli değişik değişik bişeyler istiyor :gitme:emmeeee ne olduklarını yaz-ma-ya-ca-ğımmmmm

teşekkür ederim. ben hamilelik öncesi aşırı zayıfım. mesela ben de öyle aşırı yemek isteği yada aşerme olmadı maalesef. olmasını isterdim ama eşime hiç naz yapamadım. eşim diyor ki ben seni hamile olarak hiç görmedim.:)

cadaloz435
Ben oglumu dogurdugumda emzirirken emzirenlere özel dogum kontrol hapi kullanmistim. Sonra yazin Türkiye ye gelmistim.Ben burdan giderken hapim azdi esimde abartma Türkiye de de vardir demis ve cezasini kendi cekmisti :)))) Bir sürü eczane gezip bulamayinca bir tanidigin kiziyla damadi eczaci onlara sormustum .Hic duymadik diyip ilac kitabini acip bakmislar ve benim ilaci bulmuslarid aa varmis sahiden diyerek.Bunun üzerinden 5,5 sene gecti.Bu ara da gelmismidir bilmiyorum bir kac eczaneye sor derim.Yoksada yurtdisindan getirtme sansin varsa getirt.Pahali bir sey degil recetede istemiyor ve hic bir zararini görmedim ben ne kanamam artti ne baska bir sorun olmadi.

rapunzel
Yazma burda aranip durmayayim gece gece :)))) Herhalde artik stres basiyor ondan oluyor bu acikmalar ne bilim.

gzd-cikss
Benim esimde oglumda yanimda degildi bu ilk hamileligi :)) sürekli cani bisiler istiyor.Üstelik annesinin yemeklerini istiyor tel acip tarif aliyor pisiriyor :))))))

kızlar karnım agrıyo yazmak istiyorum yazamıyorum valla çok zormuş bu işler ama 28 gün kaldı neseki.rüyalarınız degişti mi bu ara.ben kötü kötü rüyalar görüyorum hep

ranacım çok geçmiş olsun. dikkat et kendine. emin ellerdesin ne güsel.

kızlar karnım agrıyo yazmak istiyorum yazamıyorum valla çok zormuş bu işler ama 28 gün kaldı neseki.rüyalarınız degişti mi bu ara.ben kötü kötü rüyalar görüyorum hep

canım bende görüyorum kötü rüya neden acaba?

hoşbuldukk..günlerdir ara ara bakıp yazamıyorum bir türlü..ben iyiyim bir değişiklik yok ,bekleyip büyümeye devam ediyorum :))

womarch slm, ben yarın için Sema Ovalı dan randevu aldım dr. la ilgili bir fikrin varmı?
leyla hanım halen dönmemiş :bbo:
canım,benim randevum cuma günü leyla hn a,arayıp iptal etmediler hala,ben de merakla bekliyorum,perşembe arayıp iptal ederlerse uyuz olacağım,zaten şu sgk %70 olayına da sinir oldum,bilseydim özel sigorta yaptırırdım kötükedihüso bu adamların ipiyle kuyuya ineninn...
sema ovalıya hemen nasıl alabildin randevu?yine göz dru mu :)) benim okuduğum kadarıyla o da iyiymiş,ama soğuk donuk bir dr olduğunu söylüyorlar..elektrik almak da önemli tabi ama,çok da önemli değil belki de güleryüzlü olmaması..işini iyi yapsın da..

Sevcancim
Isme karar vermisiniz sonunda.Adiyla güzel yasasin.Ben bebek dogana kadar düsünemyi biraktim esim dün aksam ben isim buldum MERT demezmi iptal oldum.Okadar isim düsün ara sonunda Mert de sanki cok aranacak bi isim :)) Neyse cani istiyorsa koysun ama ben kafama takmicam daraldim.

Mert Hos bir isim ya, ama istemiyorsan aslinda cocuklarin isimlerini anneler belirler mesela benim ablama babam maya ismini koymus nüfüs kagidinda maya yaziyor ama annem o ismi sevmedigi icin filiz demis hep. Ablama hala herkes filiz diye hitap eder okulda bile. Senin aklinda alternativ bir isim varsa sende böyle yaparsin

mehlikasu
Benim burda yani almanya da normal dogum yapan bir arkadasim su parca kalma durumunu yasamisti ve cok kiziyordu buranin doktorlarina hastanelerine.Benimde anladigim parca kalma durumu normal dogumda ebenin doktorun isi yani iyice orayi temizlemeleri ve sonra kontrol etmeleri gerekiyor yoksa kürtaj olmak gerekiyor. Detayini unuttum simdi cok zaman oldu ama arkadasimda kürtaj olmak zorunda kalmisti ve bizle ilgili degil demislerdi doktorlar. Bu masaj parca kalma isini doktorunuzla bi konusun.Emzirme oldugunda rahim eski haline daha kolay döner o zamanda göbekte eski halini alir diye okumustum. Yani masaj ve korseyi denemedim ben bilmiyorum ama dogumda icinin iyice temizlenmesi gerektigini ve geri kalaninda emzirirken rahimin kendini düzelttigini biliyorum.

Almanlar çok rahat insanlar.Yakın arkadaşım kesin dönüş yaptı anlatır o hep.Buranın mantığı ile oranınki çok farklı der.Sağlık sorunlarını TR'ye geldiğinde hallederdi hep.Orda resmen olay oluyor derdi.Bel fıtığı vardı neler çekti fizik tedaviden başaka birşey yapmadılar,bir yaz geldiğinde 45dklık kapalı ameliyatla Türkiyede sağlığına kavuştu,yürüyerek gitti.Dediğim gibi herşey çok farklı orda der hep.Çekup yaptırmakla geçerdi yaz tatilleri ben de mafoldumbenkızıyordum hastalanıyorsun Almanya çürütyor seni burda 2 ayda kendini bakıma çekiyorsun diye.Ama istesen de yapmıyorlar orda derdi.

meltem ben de seviyorum Mert isminiii..kısa öz,anlamlı,hatta benim olabilirler listemde de var..ama yabancılara söyleyiş açısından nasıl olur bilemedim, onu siz bilirsinizz..

bana leyla hn.ın sekretri 14. nden sonra gelebilir dedi bakalım cuma ne yapacaklar bende meraklandım şimdi....

evet dün leyla hn.ın geç geleceğini öğrenince Sema hn. olabilirmi dedim ondan alındı yarın gideceğim Sema hn.ın da başına bişey gelmezseeee tabi....ben bugün net de onunla iligli forumları okudum da moralim bozuldu bakalım ben nasıl çıkacağım ordan.... bir de ben bu saatten sonra gidiyorum belkide bakamam dicektir artık sadece hakkımızda hayırlısı olsun diye dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…