2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

hoşgeldin özge
nasılsın

mehlikasu sen hangi hastaneye gidiyodun
fiyatlar baya uygunmuş
cnm özel bilge hastanesine gidiyorum..
:roflol::roflol::roflol:
Juli'den canli dogum izlenimleri:) Suyum geldi, 10 cm acilma oldu, Ahaa cocugun basi cikti... :)
Arada bi sanci geldikce kadinin biri gibi "Allah belani versiiiin Naciii" diye bagirirsin:sm_cool:

:roflol::roflol::roflol:

Canim cevrendekilerin asilanmis olmasi onlarin vurus tasimasini ve bulastirmasini engellediginden emin misin? Ben oyle bilmiyorum da:uhm:

Virüs taşıyabilirler tabi o yüzden hijyenlerine dikkat ediyorlar ama en azından onların hasta olmadığından eminim.Aynı ortamda kaldığın birinin hasta olması daha kötü.Bebeğin etrafında olacaklar yarın .Hasta olmalarını istemem.

Ben kendim de aşı olma taraftarıyım zaten.Aşıya karşı değilim.Henüz burda aşı geldi ama aşılama başlamadı.Onu bekliyorum.Gebeler için özel katkısız aşı yeni geldi.Onlar aşı olalı neredeyse 1 ay oldu.Benim aşı olamadığım bir dönemde yapılabilecek en mantıklı şeyi yaptılar.Aşılama başlasın bende olacağım.

Bu arada kızlar biz babamızla karar verdik oğluşumuzun anne karnındaki son halini görmek için başka bir hastaneye gideceğiz 1 kereliğine(bizim dr ultrasonu siyah beyaz) Oğluşumun bir renkli fotosu var ama orada çok net değil,çok heyecanlıyım,umarım yüzünü kapatmaz....

Siyah beyaz digil renkli artist olacak seninki desene :roflol:

Bizim bebek de pazartesi Televizyona cikacak :ecrin_bebek:

merhaba kizlar nasilsiniz

brnim sali sabahi kanamam oldu acile geldik hemen yatirdilar
Allahima sukurler olsun kizim cok iyi saglikli
benim kanamam azaldi takip altindayim doguma kadar gozetim altinda tutacaklar
34+1 im 37 ye kadar dayanabilirsem bekleyecegiz 37 de alacaklar sezeryanla
dualarinizi bekliyorum

birkac gundur okuyamadim doguran varmi merak ettim
hepimiz bebeklerimizle saglicakla insallah..

özge sen yeşilpınarda oturuyordun diimi?
hangi hastaneye gidiyorsun kontrole?

Hoşbulduk canım,iyiyim çok şükür.Dinlendik size bakalım dedik... Siz nasılsınız bebişle?
çook iyiyiz biz
bebek de krnımı şekilden şekile sokuyo
en son eşkenar dörtgen olduydu

aman rana dikkat et canım geçmiş olsun

geçmiş olsun cnm,Rabbim sağlıcakla zamanında doğum nasib etsin:Saruboceq:
kanama neyden kaynaklanmış peki,sende plasenta sorunu var mıydı?

Çok geçmiş olsun canım... Umarım 37. haftaya kadar tekrar bir sorun yaşamazsın ve sağlıkla bebeğini alırsın kollarına...

kızlar bebıslerını hıckırıyormu?
oglusum su aralar dakıka tutuyorum en az 15 dk hıckırıyor bu kadar uzun sure hıckırması normalmıkı?

gönül benim kızım bazen daha uzun süre de hıçkırıyor o zaman su içiyorum onun da hıçkırığı geçiyor yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…