2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Cindrella adjuvanlı aşıdan mı oldun yani?? Herhangi bir yan etki oldu mu peki?

Yook canim ben Amerikadayim. Buradaki asilarin tamami katkisizmis. Gordugum kadariyla da burada asi tartismasi neyim pek yok, hamilelere cocuklara felan hep vuruyolar.

Hic bi yan etki hissetmedim ben, hic bisi hissetmedim desem yeridiropuyorumnanaktan Asi vurulurken bile. Hemsire bitti dediginde ben bi kadinin yuzune bi koluma baktim... Ne igne acisi ne ilacin sizisi hic bisi annamadim yaw. Sonra kolumdaki asi izini gorene kadar esime diyorum ki bunnar bana asi vurmadilar da beni mi kandiriyolar:roflol:

canım hrkesde aynı olacak diye bişe yokki
bi bakarsın sen hemen doğurursun
sonuçta herkesin doğumu farklı oluyor
anam beni 5 dk da doğurmuş
bizde insallah öyle doğum yaparız

12 saat boyunca değil culi
belli aralıklarla mesela ilk bir saat aralıkla gelecek sancı sonra azalacak
ben de sanki düzineyle doğurdum dakaydirigubbakcemile3

ayy zaman yaklastıkça daralayrum kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

doğum yaklaştıkça bana bi haller oluyo

ameliyathaneye gitmek oradaki hazırlıklar

kalbim sıkışıyo sanki

Tesekküer ederim Hoya esim gelicek yardim etmeye ins.

Dimple ben bu tarz seylerin kullanim klavuzunu okurum simdi anladigim kadariyla dus kremi banyo sonrasi gibi geldi bana ama ben de dus kremi kullanmadim hic ne zaman kullanilir bilmeme. Ama icindekileri okumak gerek icinde nasil kullanilacaginin yazmasi gerek. Banyodan sonra mi diye.

Tüplerini baglama konusunda da simdi cocuk istemeyebiliriz ama ilerde ne isteyecegimizi bilemeyiz ki. Cocuklar büyüyünce yalniz kaldigimizda belki bir bebek daha isticez. :sm_confused:

cennet anaların ayağı altındadır o kadar sıkıntıda olacak artık ama geçecek onlar bizim herşeyimiz olacak unutturacaklar doğum sıkıntısını falan

ne korkması açılıııııııııııııııııııııııııın ben geliyom

ameliyathanede neymiş neşterle oyun oynarım heeeyytttttttt

Slm kızlar biz geldik oğluşumla :teytey: Biz çok yorgunuzzzz,abartısız tam 1 saat otobüs bekledik,karnım taş gibi oldu. baktık otobüsün geleceği yok eşim geldi aldı beni. benimle son 25 dk boyunca otobüs bekleyen bir hamile bayan daha vardı,dayanamadım gelin sizi bırakalım dedim. Kadın önce tereddüt etti ama ben 1 saattir bekliyorum gelmedi,hamilesiniz siz de beklemeyin deyince bindi. o da ocak annesi olacakmış.Oğluşumla hayır dualarını aldık ne güzel :)))

sen bi kaç gee daha git eşinin yanına da laptobu hemen alsın doğumda da yazışırız artıkın

:roflol::roflol::roflol:
Juli'den canli dogum izlenimleri:) Suyum geldi, 10 cm acilma oldu, Ahaa cocugun basi cikti... :)
Arada bi sanci geldikce kadinin biri gibi "Allah belani versiiiin Naciii" diye bagirirsin:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…