Doktordan dönenler masallah hepinize.
Oferta
Üzme bundada vardir bi hayir iyi düüsn iyi olsun hep.Herkesin bi yerlerde birkismeti vardir mutlaka.
Ayvalik
Ben gecende doktoruma yalvardim bari dogumda boyali olsun sacim fotolar iyi ciksin dedim.bi sefer olur ama sonra emzireceksen boyaya devam edemezsin dedi bana.Hamilelikle ayni durum dedi( Ilk dogumdaki fotolarima bakiyorum hic beyazim yok simdi dolmus kafa
hayır dönmedi rapunzel ben başka bir doktora gittim(((
kıslar oğlum 2524 gr. Olmuş, geçen iki haftada 400 gr alan ben bu iki haftada 1.800 almışım...oğlum iyi görünüyordu, saçları çıkmış sıpamın...
kızlar ayza - ecem- buğlem- ecrin- arya-kızlar hangisi güzel daha isim bulamadım
kızlar isim konusunda yardım lütfen doğuracam isim bulamadım
ooo maşallah canım güle güle büyüt bebeğini...sezerynla yaptın değil mi?merhaba kızlarbende oğluma kavuştum cuma sabahı sezeryanla doğum yaptım..dün taburcu olduk hastaneden oğlum2 gün küvezde kaldı ama şimdi çok iyi..suyumuz tamamen bitmişti hemen aldılar oğlumu.36 haftalık 2940 gr doğdu boyuda 49 cm..geçmişe ve olaylara bakamadık artık havadisleri alırım sonra.kendinize ve bebişlere iyi bakın
maşallah canımbebeğine...saolun kızlar hepinize teşekkür ederim doktorum bana başından beri sezeryan yaparız dıyordu bugun neden normal olmazmı dedım bakalım dönerse normal yaparız dedı..valla ben ıkısındende tırsıyorum
maşallah canım oğluna....kaç kilo aldın hamileliğin başından beri?hayır dönmedi rapunzel ben başka bir doktora gittim(((
kıslar oğlum 2524 gr. olmuş, geçen iki haftada 400 gr alan ben bu iki haftada 1.800 almışım...oğlum iyi görünüyordu, saçları çıkmış sıpamın...
canım, sıkılma.Allah bir kapıyı kapatır diğerini açar...umutlu olun...selam kızlar eşim az önce geldi iş görüşmesi pek te iyi gitmemiş bu arada bize dua eden herkese çok teşekkür ederim.sizler son dönemde en iyi dostum oldunuz benim.çok içtenlikle söylüyorum bunu.piyasa öyle kötü ki 2 kişi alacakları işe en az 100 kişi çağırmışlar görüşmeye moraller çok bozuk yani bizim evde.şöyle bir geçmişi okuyayım dedim çok birikmiş doğum yapan arkadaşımızı tebrik ederim allah analı babalı büyütsün inşallah.bu akşam yemekte yapmadım belki anneme gideriz off ya içim çok sıkılıyorrr.
derin ismi nasıl
maşallah krizm oğlusunahayır dönmedi rapunzel ben başka bir doktora gittim(((
kıslar oğlum 2524 gr. olmuş, geçen iki haftada 400 gr alan ben bu iki haftada 1.800 almışım...oğlum iyi görünüyordu, saçları çıkmış sıpamın...
ben çıkıyorum haber vermek istedim sonra görüşürüz zaten çokta canım sıkkın sizinde moralinizi bozmayayım iyi sohbetler.
posiedon canım özel msj kısmına tıkla
sol tarafta avatarını değiştir var oraya tıklayıp bilgisayarından resim yükleyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?