2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Doktordan dönenler masallah hepinize.

Oferta
Üzme bundada vardir bi hayir iyi düüsn iyi olsun hep.Herkesin bi yerlerde birkismeti vardir mutlaka.

Ayvalik
Ben gecende doktoruma yalvardim bari dogumda boyali olsun sacim fotolar iyi ciksin dedim.bi sefer olur ama sonra emzireceksen boyaya devam edemezsin dedi bana.Hamilelikle ayni durum dedi ( Ilk dogumdaki fotolarima bakiyorum hic beyazim yok simdi dolmus kafa

merhaba meltem ablacım nasılsın? ya şu boya olayı benim arkadaşım hamileykende boyattı emzirirkende halada boyatıyor şuan 7aylıkkızı var bide 4yaşında oğlu var maşallah hiçte bişey olmadı bende hamilelikten bu yana 3kez boyattım şimsi bu ay sonuda boyatıcam doğuma hazırlık olsun diye eşimde okumuş biyerde saç boyatmanın hamilelikte hiç bir zararı yokmuş alakasızmış yani etrafımdada okadar çok boyatan doğuran emziren varki kuaförümde arkadaş gibiyiz oda hep aynı şeyi savunuyor kendisininde saçlarını boyamışlardı o dönemlerde çünkü

bende şaşırdım bir an döndümü diye sanırım aralık 14 de dönerim demiş ben zaten doğurucam herhalde yakında ne şans bendekideee

maşallah gayet güzel kilosu oyyyy yerim yerim demek saçları çıkmışşşşşş

kızlar ayza - ecem- buğlem- ecrin- arya-kızlar hangisi güzel daha isim bulamadım

canım bende fikir olsun diye yazayım "alaz" bugünlerde buna taktım değişik geldi bana

çoğunluk var ama kimse konuşmuyorr geçmişe daldınız heralde annecikler

kızlar isim konusunda yardım lütfen doğuracam isim bulamadım

ecem de ecrin de çok güzel.benimki kız olsaydı ceren ,ceyda,didem,ayça düşünebilirdim.buglem hiç duymadım hoşuma gitmedi açıkcası

posiedon canım özel msj kısmına tıkla
sol tarafta avatarını değiştir var oraya tıklayıp bilgisayarından resim yükleyebilirsin

ankara canım alya nasıl
gökyüzü demekmiş
yanına bi isim daha bulursunuz

söylenişi güzel
anlamı sığ olmayan demek

ooo maşallah canım güle güle büyüt bebeğini...sezerynla yaptın değil mi?
saolun kızlar hepinize teşekkür ederim doktorum bana başından beri sezeryan yaparız dıyordu bugun neden normal olmazmı dedım bakalım dönerse normal yaparız dedı..valla ben ıkısındende tırsıyorum
maşallah canımbebeğine...
maşallah canım oğluna....kaç kilo aldın hamileliğin başından beri?
canım, sıkılma.Allah bir kapıyı kapatır diğerini açar...umutlu olun...
derin ismi nasıl

bence buğlem çok değişik ve güzel bir isim....

maşallah krizm oğlusuna
ben çıkıyorum haber vermek istedim sonra görüşürüz zaten çokta canım sıkkın sizinde moralinizi bozmayayım iyi sohbetler.

herseyin hayırlısı canım
üzme sakın kendini

posiedon canım özel msj kısmına tıkla
sol tarafta avatarını değiştir var oraya tıklayıp bilgisayarından resim yükleyebilirsin

Tesekkür ederim kendime özel mesaj yazmak hic aklima gelmemisti o yüzden bulamamisim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…