2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

Neler yaşadığını bilemem tabi.Ama sonuçta eşin ne ailesinen vazge.çebilir ne senden.Bu sefer de onlar senin karın şöyle dedi böyle dedi diye eşini yorarlar.Bence eşini seven kadın kendini de ezdirmemeli ama direkt diyaloğa da girmemeli.vereliniortakMesafeli olmak en güzeli.

slm kızlar bizde dışardan geldik.bi tane daha pijama,sütyen,ped,hasta bezi bide canbebe bebek bakım örtüsü aldık.siz hasta bezini hangi boy aldınız?

tutku alaah analı babalı büyütsün canım.

slm kızlar bizde dışardan geldik.bi tane daha pijama,sütyen,ped,hasta bezi bide canbebe bebek bakım örtüsü aldık.siz hasta bezini hangi boy aldınız?

canım benim doğum yapacagım hastane kendisi veriyormuş hasta bezini.siz çocuk bezi getirin dedi bende yüzsüzlük yaptım onu neden vermiyorsunuz dedim:kedi:

krizalit Leyla hanım döndümü kiii :1shok:??????????????????????

hayır dönmedi rapunzel ben başka bir doktora gittim (((

kıslar oğlum 2524 gr. olmuş, geçen iki haftada 400 gr alan ben bu iki haftada 1.800 almışım...oğlum iyi görünüyordu, saçları çıkmış sıpamın...

ufff reklamlardaki çikolata ve tatlı reklamlarından nefret ediyorum
marketteki çikolata reyonundan paralel geçiyorum

AZ KALDI CANIM SABIR

NE KADAR İNATÇIYMIŞINIZ SİZ VALLA BENİM KOCAMDA ASLAN BURCU ÇOK GICIK EDİYO BAZEN.

maşallah bebişine.çok pahalı deghilmi normal devlet hastanesinde dogum yapcak olan var mı?bizim burdaki kadın dogum özel gibi küçük yer oldugundan sanırım

canım ben hasta bezi almadım. herhalde hastanede verirler ölee bırakacaklar.

krizalitcim maşallah sana da oğluşa da

ben yavaştan doktora gitmek için çıkarrrr.

selam kızlar eşim az önce geldi iş görüşmesi pek te iyi gitmemiş bu arada bize dua eden herkese çok teşekkür ederim.sizler son dönemde en iyi dostum oldunuz benim.çok içtenlikle söylüyorum bunu.piyasa öyle kötü ki 2 kişi alacakları işe en az 100 kişi çağırmışlar görüşmeye moraller çok bozuk yani bizim evde.şöyle bir geçmişi okuyayım dedim çok birikmiş doğum yapan arkadaşımızı tebrik ederim allah analı babalı büyütsün inşallah.bu akşam yemekte yapmadım belki anneme gideriz off ya içim çok sıkılıyorrr.

kızlar ayza - ecem- buğlem- ecrin- arya-kızlar hangisi güzel daha isim bulamadım

canım sıkma canını vardır bır hayır.belkıde o 2 kısıden bırı esın olur.hayat tevafuklarla dolu.
bebısının hatrına rabbım yardım eder...
bak sters yaparsan annesı oglun da etkılenır....

maşallah bebişine.canım sen niye taktın ki kilosu çok normal.benim oglum 1 ayda bir buçuk kilo aldı nerdeyse .boşuna üzülme

ayy zalimlik ya.takmamaya çalış.otur yapma extra bişi.siz ne yiyosanız onu yesinler ,içsinler.anlayışsız insanlardan nefret ederim

inanmıyorum ya nasıl emzirecegini nasıl göstermezler.saglık ocagındaki ebe gitmesem arar beni hemen.12 sinde gitcem yine emzirme egitimi vercek miş

daha belli değil
her ikisindende korkuyorum ben
3, bi yöntem yok mu acaba:sinifsinif:
var juliet doğal doğum var
sen doğururkene hiç müdahele etmiyorlar kesi bilem atmıyorlar doğum süresi de uzuyor
ister misin-tatlicadiarzu-
Valla bende arnavut damarı var da o da aslan burcu o yüzden alttan almaz kolay kolay. Böyle geçinip gidiyoruz işte :roflol:
iki keçi bi köprüde
aynı bizkaydirigubbakcemile
kızlaaar bayılazağum,
cuma gününden beri ne çok yazmışsınız yaff,
oku oku bitiremedim halakafamçokkarıştı
gözlerim yorulduuuuuuuuuuu,beynim şiştiiiiiiiikafamçokkarıştı
ee işimiz ne boş boş oturuyoz
bizim hastane verecekmiş

oferta canım üzülme bebek rızkıyla gelir
sıkma canını
inşallah güzel bir iş bulur kocan

ofetra cnm
kusura bakma
benım oglum olcakta
agız alıskanlıgı
belkı kızın vardır

selam kızlar yine çok yazılmış okursam şiileri kaçırıcam yine inş kötü bir haber yoktur doğum yapan arkadaşım allah analı babalı büyütsün sağlıkla mutlulukla kocaman olsun inş dr iyi haber alanlara maşallah hasta olan varsa inş yoktur ama çok geçmiş olsun biz iyiyiz allaha şükür hala yatıyoruz bakalım ne olacak sonumuz opuyorumnanaktan kocamannn

kızlar ben az bı ış yapıp gelemmm

ben çıkıyorum haber vermek istedim sonra görüşürüz zaten çokta canım sıkkın sizinde moralinizi bozmayayım iyi sohbetler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…