O yüzden esime digil annesi gelince annesinin yüzüne yüzüne vurucam yaptiklarini. esim sikayet duyacaksa annesinden duyacak :roflol:
Herkes yaptiklarinin sonuclarini yasamali büyük diye herseyi yapma yetkileri yok. Biz nerdeyse esimin abileri ve annesi yüzünden evlendikten sonra bosaniyorduk. esim o zaman ailesine karsi sessiz kaldigina pisman ama en kücük kardes oldugu icin cok yumusak huylu bir de kimseye kizamiyor. Ama ben yanlarina birakmicam. esime digil diyecegimi görürsem abilerine ve gelirse annesine dicem.
slm kızlar bizde dışardan geldik.bi tane daha pijama,sütyen,ped,hasta bezi bide canbebe bebek bakım örtüsü aldık.siz hasta bezini hangi boy aldınız?
krizalit Leyla hanım döndümü kiii :1shok:??????????????????????
ufff reklamlardaki çikolata ve tatlı reklamlarından nefret ediyorum
marketteki çikolata reyonundan paralel geçiyorum
sormayın kızlar ya adam o gece yanaştı,sarılıyor öpüyor falan ama bu sefer de arnavut damarım tuttu galiba ben pas vermedim,iyi de yapmadım ama bilmiyorum işte. neyse sabah kalkınca aldım gönlünü,şimdilik iyiyiz şükür...
slm kızlar doktordan geldım bebgım ıyıymış 2600 gr olmuş bebegim boyunu söylemedi..daha tam dönmemiş..dogum fiyatlarını sordum ssk lı olmamıza rağmen 1500 normal 2000 sezeryan dedi acaba ücretli olsam kaç lira derdi.. bizden bu kadar fıstıklar.. siz ne yapıyorsunuz?
slm kızlar bizde dışardan geldik.bi tane daha pijama,sütyen,ped,hasta bezi bide canbebe bebek bakım örtüsü aldık.siz hasta bezini hangi boy aldınız?
hayır dönmedi rapunzel ben başka bir doktora gittim(((
kıslar oğlum 2524 gr. olmuş, geçen iki haftada 400 gr alan ben bu iki haftada 1.800 almışım...oğlum iyi görünüyordu, saçları çıkmış sıpamın...
selam kızlar...
geçmişi okuyup anca gelebildik....
bugün muayenem vardı doktorumuzda ama keni doktorum izinde olduğundan başka bi doktora gitmiştim acele dip gitmeseydim keşke.....
2 hafta önce gitmiştim oysaki nstye falan girmiş iyice muayene olmuştum ama evham yaptım deli gibi bu hiç nst falan istemedi gıcık oldum.....
2300 grammış oğlum 47 cm olmuş....
kilosu normal dedi ama bana çok az geldi çok üzüldüm ağladım küçük diye....
eşim çok kızdı saçmalıyosun daha 34 haftalıksın en az 5 haftan var dedi ama ben biraz depresif oldum galiba....
bizde haberler böle...
sizler nasılsınız kızlar...
kaynanam bana ne anlatıyo biliyomusunuz..
ne kadr çok iş yaparsam dogumum kolay olurmuş..
kendi zmanında iş yaparmış akşama dogururmuş...
ayakta ne kadr dolaşırsam şişim inermiş...
of kızımda beni 1 dk oturtmadı şişin iner die ay ne cahilmişim..
kocsına dahi hizmet etmeye üşünenen biri ya...eşime kızıyorum ben neden çagırıyosun ben nasıl hizmetedcem huzurumu bozuyolar.. ailesi..eşimin..
inanmıyorum ya nasıl emzirecegini nasıl göstermezler.saglık ocagındaki ebe gitmesem arar beni hemen.12 sinde gitcem yine emzirme egitimi vercek mişburda normal yapmalarinin nedeni hastanenin cok iyi olmasi olamaz cünkü benim dogum yapacagim hastane cok iyi degil eger bebekte bir sorun cikarsa bebek baska ben baska hastanede yaticam bunu bilerek o hastaneyi sectim ben.
Türkiyedeki hastaneler de cok iyi, ama dogum yapan cok kisi oldugu icin ebeler ve doktorlar salliyorlar önemsemiyorlar ne de olsa nufus fazla diye mi ne?
Türkiyede dogum yapan bir arkadasa hemsireler nasil emzirecegini anlatmamislar akraban kimsen yokmu senin nasil emzirecegni de mi biz anlatcaz demisler o yüzde kizin bebegi dogdguundan itibaren emmemdi hep mama yiyor. Ama bunlari dava edemiyorsun dava etsen en az 2 yil sürüyor sürec onda da kanitti sahitti bissürü engel cikariyorlar. Dolayisiyla ebelerin doktorlarin korkacagi bisey yok, keyfi nasil istiyorsa öyle yapiyorlar
var juliet doğal doğum vardaha belli değil
her ikisindende korkuyorum ben
3, bi yöntem yok mu acaba:sinifsinif:
iki keçi bi köprüdeValla bende arnavut damarı var da o da aslan burcu o yüzden alttan almaz kolay kolay. Böyle geçinip gidiyoruz işte :roflol:
ee işimiz ne boş boş oturuyozkızlaaar bayılazağum,
cuma gününden beri ne çok yazmışsınız yaff,
oku oku bitiremedim halakafamçokkarıştı
gözlerim yorulduuuuuuuuuuu,beynim şiştiiiiiiiikafamçokkarıştı
bizim hastane verecekmişslm kızlar bizde dışardan geldik.bi tane daha pijama,sütyen,ped,hasta bezi bide canbebe bebek bakım örtüsü aldık.siz hasta bezini hangi boy aldınız?
selam kızlar eşim az önce geldi iş görüşmesi pek te iyi gitmemiş bu arada bize dua eden herkese çok teşekkür ederim.sizler son dönemde en iyi dostum oldunuz benim.çok içtenlikle söylüyorum bunu.piyasa öyle kötü ki 2 kişi alacakları işe en az 100 kişi çağırmışlar görüşmeye moraller çok bozuk yani bizim evde.şöyle bir geçmişi okuyayım dedim çok birikmiş doğum yapan arkadaşımızı tebrik ederim allah analı babalı büyütsün inşallah.bu akşam yemekte yapmadım belki anneme gideriz off ya içim çok sıkılıyorrr.
ofetra cnm
kusura bakma
benım oglum olcakta
agız alıskanlıgı
belkı kızın vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?