Yalancı kasılma denen şey karnın sertleşip sonra yumuşaması şeklind eoluyor.Ama bu esnada ağrı hissetmiyorsunuz ve bu kasılmalar düzenli değil.Arada sırada oluyor zamanını bilemiyorsunuz.Son aylarda rahim,doğum için egzersiz yapıyormuş ama bunun bazen doğum zannedilip beyin tarafından o şekilde algılanması açılmaya neden oluyormuş o yüzden magnezyum kullanmayı ihmal etmeyin.
sezeryan tarihini bazı doktorlar 39.çhafta bazıları 38.olarak belirliyor.Benim doktorum 39.haftayı 13 ocak olarak belirledi ama 7si de 38.hafta olmuş oluyor istersem bu tarihte de alabileceğini söyledi.Ve ben aslen Kırşehirde oturuyorum ve ANkara'da doğum yapacağım kısmet olursa.O yüzden suyum filan gelir aksilik olmasın diye 38.haftada alınsın istiyorum.AMa bakalım hoca ne zman müsait?Çok yoğun oluyor çünkü.
Aşı olacaklar var mı diye sormuştum?Doktorlarınız öneriyor mu?
sezeryan tarihini bazı doktorlar 39.çhafta bazıları 38.olarak belirliyor.Benim doktorum 39.haftayı 13 ocak olarak belirledi ama 7si de 38.hafta olmuş oluyor istersem bu tarihte de alabileceğini söyledi.Ve ben aslen Kırşehirde oturuyorum ve ANkara'da doğum yapacağım kısmet olursa.O yüzden suyum filan gelir aksilik olmasın diye 38.haftada alınsın istiyorum.AMa bakalım hoca ne zman müsait?Çok yoğun oluyor çünkü.
Aşı olacaklar var mı diye sormuştum?Doktorlarınız öneriyor mu?