• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
heh sen oğluş olmasının avantajını yaşıyorsun tabi...kızlar annenin poposunu büyütüyor ya...bende de sadece popo ve sivri bir göbek var...herkes popon büyümese kesin erkek derdik diyor...ama büyüttü kızım...olsun dedim ya boşver...hepsini veririz...
2010 ocak anneleri birlikte zayıflıyor diye bir konu açar, ava bir ab rocket alır tüm kilolardan kurtuluruz inşallah...

yok canım benim popomda büyüdü.. karnım sivri herkes erkek diyo cinsiyetini bilmeyenler.

ama popo büyüdü..erkekte daha çok büyüyo...gamyoncuiremsu

ayyy bende cok tembelım bugun
daha yatagımı toplamadım
kahvaltı yapmadım

Askitom
Gece uyku tutmadi ya zaten zorla yatirdim kendimi sonra 3 kez daha uyandim en sonunda 6 da kalktim.

Benim gecen hamilelikte ayaklarim asiri sismisti ama yaz sicak diye normal demistik.Bu seferde korktum ama olmadi.

Benimde tansiyon kücük 6 ben bildim bileli hep aynidir hamilelikte degismedi.

Emzirince salgilanan hormonlar hem rahimi daha cabuk toparliyormus kanama asiri olmuyormus hemde hamilelikte alinan kilolar hemen verilyiormus.Benim ilkinde aynen oldu kanamam az oldu cabuk kesildi hemen kilolarida vermistim.

eda8 ben evde hala eskı esofmanlara sıgıyorum
popomda buyuk degıl
herkes erkekte buyumez dıyor ama kısıden kısıye fark var demekkı
benım kocaman sıpsıvrı karnım var
kızlar catlaklara ne kullanıyorsunuz
benım pek yoktu catlak yenı basladı

günyadın kızlar işe geldim ben senağlama konuşacağım bugün yarında geliyorum daha gelmyorum bu 2 güne sığdırcam devir işlerini dua edin bana

epidurale cesaretim yok...

genel olcam dr.da genel önerdi.

dr. karısı epidural olmuş..tavsiye etmem dedi.

eşi epiduralde daha çok acı çekmiş..kıvranmış.

agrısı olmuş.. agrı kesiciler tutmamış
ve ben epidural olanları gözleri neden çakmak çakmak oluyo...onu anlamadım hastanede farkettim..ve korktum..
bide felç olma riski beni korkutuyo allah yardım etsin hepimize..

tesekkur ederım meltem abla
hamıleyım dıye tek elbıse aldım
dıgerlerı olmuyor hepsı yenı yenı eteklerım kıyafetlerım bı gorsen
eşımde dıyor kı
benım karım bır dogum yapsın kılosu kalmayacak
zayıflayıncada ıcınde kalan herseyı alacam ona
malum 9 aydır alamıyoruz dıyor

eda8 ne guzel paylaşmıssın
kelımesı kelımesıne katılıyorum
rabbım bızede nasıp eder ınsallah

popomda buyuk degıl

hayatım imkanımı var sıgmanın ..benim erkek ama popom büyüdü..karnım sivri.

senin ki ne..yemiyomusun neden kilo almadın..
ben aşırı yemiyorum..çünkü midem çok yanıo..:sinifsinif:

Son düzenleyen: Moderatör:
*ameliyat esnasında unutmayın epidural iğnesi yapıldıktan hemen sonra uyuşuyorsunuz ve anestezi uzmanı başınızda sizin kalp atışlarınız ve tüm değerler onun önünde sizin heyecanınızı anladığı vakit sakinleştirici bir şey veriyor siz farkında olmadan hop sizin gözler kayıyor ama herşeye hakimsiziniz uyutmuyor yani....duyuyor ama göz kapaklarınızı açıpta etrafa bakamıyorsunuz.....heyecan sıfıra iniyor...çoooook ciddi birşey olması lazım ki başka uygulamalar yapılsın....

Ben de ilkini genel anes

teziyle yaptığım için bunu epidural istiyorum ama yazının bu kısmını tam olarak anlayamadım arkadaşım.Azıcık açıklar mısın?Yani bebek çıktıktan sonra farklı bir uygulama mı yapılıyor.Hani gözünüzü açamıyorsunuz filan yazmışsın ya o bakımdan.

Biz isim konusunu kapattik bi isimde bulamadik :( Bakalim bi görelim yüzünü o zaman aklimiza bi isim gelir dedik esimle.Bi eli ayagi sag salim dogsun isim o zaman düsünelim dedik .
en güzeli meltemcim. hayırlısı ile sağlıkla gelsinde isim elbet bulunur.

popomda buyuk degıl
canım ben lierac krem ve bubchen masaj jagı kullandım hala da kullanıyorum zaten bitmek üzereler.

günyadın kızlar işe geldim ben senağlama konuşacağım bugün yarında geliyorum daha gelmyorum bu 2 güne sığdırcam devir işlerini dua edin bana

canım gunaydın bende sana yazacaktım şimdi. kolaylıklar diliyorum sana fazla yorma kendini.

FEYZAE
Cok dikkat et canim kendine.En ufak bir agrin biseyin olursa söyle isyerinde sen daha mühimsin.

Kizlar
Ben oglumdada bu seferde popoda büyüttüm göbekte.Görenler kizmi diye soruyorlardi ama oglan bu seferde öyle.Cogu söylenen seyler bi kac kisiye uysada bazilarinada uymuyor.

yıyorum cnm
ama oyle etle pek aram yok,pılav zaten sevmem
makarna desen arada
sebze meyveyı cok sevıyorum
dun 1 oturusta
1kılo mandalına yedım

askitom 20 kilo almışım ebe yine moral verdi. bana..sen kilo alan görmemişsin dedi...kaydirigubbakcemile3

sen kaç haftalıksın..

17 18 eger eskiden zayıfsan fazla deil.....

eda8
Bende merak ettim cünki dogum zorlayinca uzayinca yada suni sancidan sarilik oluyor diyorlar ama benim oglum sarilik oldugunda doktor normal olur dedi sebep söylemedi. Bi kac gündede gecti sariligi.

gunaydın kızlar...

ben cok şiştim yaa..ellerımı bıle zor kapatıyorum o derece yanı.sırt agrısı bende de var.
benımde oglusum olcak ama bende de popo buyudu..11 kılo aldım suana kadar.bıraz catladımda :((((((((((

Askitom
Yarasin :) Mandalina gribe iyi diyorlar.Bende sürekli armut yiyorum böbrek icin en iyi ilac dedi ürolog.
Bende 10 kilo aldim su ana kadar ama daha önce kortizon vermislerdi 5 kilo almistim .Bakalim dogumdan sonra ne kalacak ne gidecek.

meltem ben genel sezeryan oldum kızımda..kızım sarılık olmadı..

anne karnında güzel beslenen ve kilosu iyi çocuklar geçirmez dedi dr. sarılık..bende dogru dedim..

Back