2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
sizleri de üzaay hakkım yok. siz burda son heyecanlarnızı paylaşırken benim yaptığım bencillik. Allaha emanet olun sizler de güzl melekleriniz de. ban da dua edin bian önce Allah denizimin kardeşini göndersin.

Sizleri üzmeye hakkım yok deyip gitme canım benim.
Burda her zaman güzel şeylerimizi paylaştık,güldük
Elbette acılarımızı da paylaşıcaz, senin için hepimiz dua ediyoruz
Sen çok güçlüsün, bunu çok iyi biliyoruz
İnşallah Deniz Kemal çok yakında kardeşini göndericek

denizeliklim
Senin moralini bozmak istemem ama ishalde vücudun cok sivi kaybediyor .Bende gecen hastanedeyken ancak serumla durdurduk sürekli kontrol ettiler.Doktora sordun mu? Bence bekleme ishal kendi gecer diye.
Ögretmenlerle alakasi yoktur herhalde canim zaten grubumuzsa ögretmen sayisi cok.

Sevcan a tel no verme fikri iyi fikir bence ama beni Almanya dan aramak pahali gelir ona .Mümkünse Sevcan bana ev telini versin benim burdaki abone oldugum firma evden evi arayinca ücretsiz.

sweet bizi üzmüyorsun aksine burda olmayınca seni daha çok merak ediyoruz
seni avutacak kelime yok
sadece zamana ihtiyacın var
acın çok taze
kendini toparladgında
acaba eşinle bikaç günlügüne biyerlere gidemezmisin

ÖGRETMENıM
daha dün gece konuştuk
nası oldu
bizi habersiz bırakma

BENBıLıRıM
şuanda nerdesin
hangi dr a gittin

kızlar bişi soracam kk dan çıkarken oturumu kapatıyormusunuz ben oturumu kpatacak bir yer bulamadım sadece internet sayfasını kapatıyorum ama siteye tekrar girdiğimde kendimi onlayn görüyorum tekrar üye girişi istemiyor bu demek oluyorki benim bilgisayarımdan kk ya giriş yapan biri direk benim sayfama girebiliyor bu sorunu nasıl hallediyorsunuz yani oturumu nerden kapatıyorsunuz bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirin.

sizleri de üzaay hakkım yok. siz burda son heyecanlarnızı paylaşırken benim yaptığım bencillik. Allaha emanet olun sizler de güzl melekleriniz de. ban da dua edin bian önce Allah denizimin kardeşini göndersin.

birde başka pencereden bakalım canım dünyay gelip hastalansaydı ve gözünün önünde eriseydi mevlama ozaman sen dua ederdin kurtar yavrumu diye yüce mevlamın sevgili kuluymuş ki bu dünyanın cirkefligini görmeyecek

denizeliklim
Senin moralini bozmak istemem ama ishalde vücudun cok sivi kaybediyor .Bende gecen hastanedeyken ancak serumla durdurduk sürekli kontrol ettiler.Doktora sordun mu? Bence bekleme ishal kendi gecer diye.
Ögretmenlerle alakasi yoktur herhalde canim zaten grubumuzsa ögretmen sayisi cok.

Sevcan a tel no verme fikri iyi fikir bence ama beni Almanya dan aramak pahali gelir ona .Mümkünse Sevcan bana ev telini versin benim burdaki abone oldugum firma evden evi arayinca ücretsiz.

yani farketmez bişekilde haberleşebilinecek bi numaralarımız olsun sonra çok merakta kalıyoruz kime ne oldu diyeSEVCANCIM kabul ediyormusun canım bu tel olayını kim isterse senden bulsun bütün numaraları iyi olmazmı

herkeze merhaba kızlar bazılarınız benı tanımıyor hatta bır cogu bende ocak annesıyım sweet senıde ez az arkadaslar kadar tanıyorum 7 ay sızı okuyarak gecırdım bende gebelık kolestazı vardı karacıgerım safra kesem hamılelıkte etkılendı 4 ay cıldıracak kadar kasındım gecelerce agladım ve gunlerce uykusuz kaldım ve cok erken dogum yaptıım bebegım cıkınca nefes alamadı gunlerce bekledım hıcc umudum yokken HALA BEKLIYORUM ... acıysa evet yasadım kaybetme korkusuyla vee o kadar zor hamılelıkten sonra 2. sansım yok gıbıydı sweet saglıklısın canım HEP 2. BIR SANSIN VAR ALLAH SANA TEK BIR SANS VERMEDI BILIYORUM COOOK ZOR DUN SENIN ICIN AGLADIM VE COKKK DUA ETTIM AMA BANA INAN BOLE ZAMANLARDA EN IYI ILAC INANMAK ALLAHA SIĞIN ONA SANA YIE BIR BEBEK GONDERMESI ICIN DUA ET VEE LUTFEN ISYAN ETME BAK SEN YINE YAPACAKSIN BUNUN ICIN BILE SUKRETMELISIN ESIN YANINDA SUKRETMELISIN... KıM BıLıR MEVLAM NE EYLER NE EYLERSE GÜZEL EYLER SENIN ICIN NE YAZILMISSA BUNDAN SONRA HEP GUZEL OLSUN MEVLAM GUZEL EYLESIN ....

kızlar bişi soracam kk dan çıkarken oturumu kapatıyormusunuz ben oturumu kpatacak bir yer bulamadım sadece internet sayfasını kapatıyorum ama siteye tekrar girdiğimde kendimi onlayn görüyorum tekrar üye girişi istemiyor bu demek oluyorki benim bilgisayarımdan kk ya giriş yapan biri direk benim sayfama girebiliyor bu sorunu nasıl hallediyorsunuz yani oturumu nerden kapatıyorsunuz bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirin.[/Q

canım sağda en üste senin nick yazan yer varya orda hemen altında çıkış yazıyor oraya basıp çıkıcaksın bastığında bi buton daha çıkıyor kapat yada tamammı ne yazıyordu onada bas kapanır oturumun

denizeliklim
Sag üst kösede CIKIS yaziyor.Canim onu tikla cik.Ayrica sifre girdigin yerde beni hatirlayi isaretleme

hepiniz kendinize iyi bakın. Allah bebkelrinize sağlık versin. umarım bi gün başka bi ayın annesi olarak görürüsünüz eni Allah iin verrise. sakın ağrınız olursa ihmal etmeyin. ben ihmal etmediğim halde hemen hastaneye koştuğum halde sonuç bu. herkesi çok seviyorum. sizi unutmıcam. eğer meleğim bi kardeş gönderirse ilk sizlerle palaşıcam. ALLAHA EMANET OLUN. HOŞÇAKALIN.

paci
Allah yardimciniz olsun.

Anne olmak cok zor kizlar. Ikinci ücüncü cocuklari olanlar daha iyi bilir.Sadece karnindaki icin degil disarda gözünün önünde büyüyen icinde her saniye kalbinin bi yaninda bir korku var.

Sweet
Sende kendine cok iyi bak. Ayrica imkanin varsa psikolojik destekte al.Isin profesyonelinden duyacagin sözler bence daha yararli olur.Biz belki burda bilmeden yanlis seylerde yaziyor olabiliriz.Sana dua ederken hep sabir dileyecegim.

Herkeze hepınıze allah saĞlıklı bebekler versın uzun ÖmÜr versın hepınızı okadartanıyorum kı artık sız tanımasanızda .... Ne olur bol bol dua edın bebeklerınıze okuyun bol bol dua kader degıstırır derler kızlar sevdıklerınızle omur boyu saglıklı yasayın ıssallah .... Ve ne olur normal dogumdan korkmayın eger sansımolsa yıne normal dogum yapardım oyle bır mucıze kı korkuyorsanız epıdural alın ama basarınızı gozlerınızle gorun sevgıler....

canım benim neden bencillik olsun ki şimdiye kadar hep sevinçlerimizi paylaştık burda kardeş gibi olduk birbirimizi hiç görmeden şimdi de üzüntülerimizi paylaşıyoruz deniz kemal hepimizin bebeğiydi hepimizin canıydı, onu cennete uğurlamanın acısını hepimiz birlikte yaşıyoruz. sweet canım arkadaşım seni teselli edecek hiç bi söz yok biliyorum bi anne için en acı günleri yaşıyorsun ama biz yanındayıoz acına merhem olabilir miyiz bilmiyorum ama seni seviyoruz ve dualarımız hep seninle. ben inanıyorum ki deniz kemal en kısa zamanda sana kardeşini gönderecek. burda olmak sana iyi geliyorsa tabi ki gel canım aramızda ol biz rahatsız olmayız.

ya kızlar dikkat ettiniz mi bu hafta aksilikler hep öğretmenlik yapan arkadaşlarımızın başına geliyor ay
kötü düşünmek istemiyorum ama bende öğretmen olunca bir an korku bastı
canım öyle düşünme öğretmen çok sitede o yüzden

bende bi kaç gündür çok kötüydüm 4 gündür ishaldim ve artık okadar kötü olmuştumki tahrişten popomdan kan gelmeye başlamıştı bu sabah acile gitmeyi planlıyordum ama kendimi iyi hissdinci vazgeçtim sabahtan beri tuvaletede gitmedim umarım geçmiştir ishalim deminde arkadaşların başına gelenleri okuyunca panik yaptım biraz keşke acile gitsetdim diğe ama şimdilik bir sorun yok kendimi iyi hissediyorum inşallah bi aksilik olmaz paranoyak olacam yakında aayyy umarım öğretmenimin doğumu sorunsuz geçer dualarım onunla.
bende de oluyordu ama kabızdım o zaman doktorum zorladığın için oluyor merak etme demişti

kızlar yapamıyorum.duramıyorum. sizlere bakmadan duramıyorum. ne yapıcam ben. şuan okadar kötüyümki.oğlumu istiyorum ben. neolur yardım edin ban.

okadar alışmışımki brda olmay. sizlerle bebklerimizi konuşmaya. hala bebeğim içimde sanki. gözyaşalrıma engel olamıyorum. nasıl aşıcam ben bu acıyı. nasıl.yapamıyorum. sanki bi hayal alemindeyim. oğlum içerde uyuyor sanki.Allahım yardım et bana.sizlerin de morlini bozuyorum farkındayım. girmemem gerek. napıyım neolur yardım edin bana. yalvarıyorum. bi akıl verin yoksa kafayı yiycem. yapamıyorum. oğlumu çağırıyorum gelmiyor. elim hep karnımda hiç bişey yok.

sweet canım nasıl sevinçleri paylaşıyorsak hüzünlerde de hep beraber olmalıyız
seni derdinle bırakamayız kendini iyi hissedeceksen hep gel.
Allah sana bizlere bi emanet bıraktı
seninkini geri aldı
hepimiz ona aitiz
üzülme canım
denizimizin hakkında böylesi hayırlıymış
ya doğup da günden güne eriseydi daha mı iyi olurdu
dünya hayatı bir yolcunun ağaç gölgwesinde dinlenmesi gibidir
dinlenir ve asıl yoluna gidersin
biz de yolcuyuz bak
Allah seni ahirette ayırmayacak emin ol
ve denizimiz cennette hep çocuk olarak kalacak
sen eşin ve deniziniz hep beraber olacaksınız
öbür tarafta sana şefaatçi olacak bi meleğin var
öyle düşün
inşallah denizimize yeni kardeşler gelecek ümidini yitirme
seni seviyoruz ve acını inan paylaşıyoruz

kızlar aslında listeyi yapan sevcan arkadaşımıza hepimiz özelden cep no larımızı versek bişey olduğunda en azından orda burda numara aramasak hemen birbirimizden haberlerimizi alabilsek baksanıza hiç belli olmuyor bebişlerin geleceği tarihler olmazmı

Yok canım bana vermeyin nolarınızı
Çünkü benim evde bilgisayar yok, sizden haber alsam da buraya gelip haber veremem
Bence evinde internet olan,devamlı buraya gelen birine versek daha iyi olur.

Yok canım bana vermeyin nolarınızı
Çünkü benim evde bilgisayar yok, sizden haber alsam da buraya gelip haber veremem
Bence evinde internet olan,devamlı buraya gelen birine versek daha iyi olur.

hergün gelen kim var devamlı bana verin dicem ama bende hergün girmiyorum yatıyorum falan ya bazen anneme gidiyorum bulalım bi arkadaş yaa

paci sanada çok geçmiş olsun
Bebeğin şu anda hastanede mi?
İnşallah bebeğini sağlıkla kucaklayıp evine götürürsün canım

Back