ya kızlar dikkat ettiniz mi bu hafta aksilikler hep öğretmenlik yapan arkadaşlarımızın başına geliyor ay
kötü düşünmek istemiyorum ama bende öğretmen olunca bir an korku bastı
canım öyle düşünme öğretmen çok sitede o yüzden
bende bi kaç gündür çok kötüydüm 4 gündür ishaldim ve artık okadar kötü olmuştumki tahrişten popomdan kan gelmeye başlamıştı bu sabah acile gitmeyi planlıyordum ama kendimi iyi hissdinci vazgeçtim sabahtan beri tuvaletede gitmedim umarım geçmiştir ishalim deminde arkadaşların başına gelenleri okuyunca panik yaptım biraz keşke acile gitsetdim diğe ama şimdilik bir sorun yok kendimi iyi hissediyorum inşallah bi aksilik olmaz paranoyak olacam yakında aayyy umarım öğretmenimin doğumu sorunsuz geçer dualarım onunla.
bende de oluyordu ama kabızdım o zaman doktorum zorladığın için oluyor merak etme demişti
kızlar yapamıyorum.duramıyorum. sizlere bakmadan duramıyorum. ne yapıcam ben. şuan okadar kötüyümki.oğlumu istiyorum ben. neolur yardım edin ban.
okadar alışmışımki brda olmay. sizlerle bebklerimizi konuşmaya. hala bebeğim içimde sanki. gözyaşalrıma engel olamıyorum. nasıl aşıcam ben bu acıyı. nasıl.yapamıyorum. sanki bi hayal alemindeyim. oğlum içerde uyuyor sanki.Allahım yardım et bana.sizlerin de morlini bozuyorum farkındayım. girmemem gerek. napıyım neolur yardım edin bana. yalvarıyorum. bi akıl verin yoksa kafayı yiycem. yapamıyorum. oğlumu çağırıyorum gelmiyor. elim hep karnımda hiç bişey yok.
sizleri de üzaay hakkım yok. siz burda son heyecanlarnızı paylaşırken benim yaptığım bencillik. Allaha emanet olun sizler de güzl melekleriniz de. ban da dua edin bian önce Allah denizimin kardeşini göndersin.
sweet canım nasıl sevinçleri paylaşıyorsak hüzünlerde de hep beraber olmalıyız
seni derdinle bırakamayız kendini iyi hissedeceksen hep gel.
Allah sana bizlere bi emanet bıraktı
seninkini geri aldı
hepimiz ona aitiz
üzülme canım
denizimizin hakkında böylesi hayırlıymış
ya doğup da günden güne eriseydi daha mı iyi olurdu
dünya hayatı bir yolcunun ağaç gölgwesinde dinlenmesi gibidir
dinlenir ve asıl yoluna gidersin
biz de yolcuyuz bak
Allah seni ahirette ayırmayacak emin ol
ve denizimiz cennette hep çocuk olarak kalacak
sen eşin ve deniziniz hep beraber olacaksınız