2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Benim arkadaşımda spinal anesteziyle doğum yaptı
Belden uyuşturdular, ama doğumhanede heyecan yapmış, ay durun ay bi dakka falan deyip doktora müdahale etmiş
Doktor da onu bikaç dakika uyutmuş, ondan sonra almış bebeği
Genel anestezi vermemiş yani

Benim arkadaşımda spinal anesteziyle doğum yaptı
Belden uyuşturdular, ama doğumhanede heyecan yapmış, ay durun ay bi dakka falan deyip doktora müdahale etmiş
Doktor da onu bikaç dakika uyutmuş, ondan sonra almış bebeği
Genel anestezi vermemiş yani

evet bana dediğide o heralde aynen benım arkadasımda panık yapmıs bıraz bağırmıs tansıyonu dusmus cok heyecan yapınca onuda hemen oyle uyutmuslar

35esra35 ve sceceddu
kızlar dün bana yazmışsıız ama ben daha yeni gördüm
site dün yine gittiği için,kullanıcım açık kaldı,kapatamadım.
canım izmir buluşmasına gelebilirmiyim bilmiyorum
babannem rahatsız arada salihliye gidip geliyorum
hafta sonu orda olurmuyum bilmiyorum
söz vermeyeyim,babannemin durumu ağır çünkü.
eğer benden bir ses çıkmazsa sizler buluşun kızlar.

selam koca göbüşlü anneler nasılsınız bi bebişimiz daha oluyormuş öğretmenime hayırlı olsun yavrusunu sağlıkla kucağına alıp büyütsün inşallah geçmişi okumucam sonra burda muhabbet edemiyorum inşallah önemli bişey yoktur iyi haberler beri kötüler geri gitsin inşallah

arkadaşlar ne diğeceğimi ne yazacağımı bilemiyorum günlerdir siteye giremiyordum az önce bir göz atıyım dedim site açılmışmı diğe şok üstüne şok yaşadım allah svet arkadaşımıza sabırlar versin ağlamaktan dakikalardır kendime gelemedim salya sümük dolaşıyorum ortalıkta bu tür durumlarda ne denir ne yazılır bilmiyorum ama allah kimseye evlat acısı vermesin

sveet çim inşallah en kısa zamanda kendini toparlarsın ve yeni bebeklerini kucağına alırsı allah sana ve ailene sabır versin.lütfen ümidini yitirme dualarımız seninle canım.

öğretmenim bir şokta senden geldi inşallah sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağına alırsın iyi haberlerini bekliyoruz canım.

suyum geldi epidural sez olucam opuyorum saolunn akliniza geldikce dua edin tamam mi

sağlıkla bebişini kucağına alırsın insallah
kolay doğumlar öğretmenim
güzel haberlerini bekliyoruz

ama ne bu böyle yaaa
önce ben doguracaktım :dilcikar:

sağlıkla bebişini kucağına alırsın insallah
kolay doğumlar öğretmenim
güzel haberlerini bekliyoruz

ama ne bu böyle yaaa
önce ben doguracaktım :dilcikar:

alemsin julii allah hayırlısını versin sende zamanında güzel güzel doğurursun inşallah ama şimdi olmaz beklesin kuzucuk daha :olmaz:

ya kızlar dikkat ettiniz mi bu hafta aksilikler hep öğretmenlik yapan arkadaşlarımızın başına geliyor ay
kötü düşünmek istemiyorum ama bende öğretmen olunca bir an korku bastı

bende bi kaç gündür çok kötüydüm 4 gündür ishaldim ve artık okadar kötü olmuştumki tahrişten popomdan kan gelmeye başlamıştı bu sabah acile gitmeyi planlıyordum ama kendimi iyi hissdinci vazgeçtim sabahtan beri tuvaletede gitmedim umarım geçmiştir ishalim deminde arkadaşların başına gelenleri okuyunca panik yaptım biraz keşke acile gitsetdim diğe ama şimdilik bir sorun yok kendimi iyi hissediyorum inşallah bi aksilik olmaz paranoyak olacam yakında aayyy umarım öğretmenimin doğumu sorunsuz geçer dualarım onunla.

kızlar herkese merhaba....
dün kontrolüm vardı.doktorum ayın 7 sinde hamilelere yapılacak olan aşıdan mutlaka olmamı
önerdi...bende ne yapacağımı bilmiyorum
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ??????
sizin doktorlarınız ne diyor ????

ya kızlar dikkat ettiniz mi bu hafta aksilikler hep öğretmenlik yapan arkadaşlarımızın başına geliyor ay
kötü düşünmek istemiyorum ama bende öğretmen olunca bir an korku bastı

bende bi kaç gündür çok kötüydüm 4 gündür ishaldim ve artık okadar kötü olmuştumki tahrişten popomdan kan gelmeye başlamıştı bu sabah acile gitmeyi planlıyordum ama kendimi iyi hissdinci vazgeçtim sabahtan beri tuvaletede gitmedim umarım geçmiştir ishalim deminde arkadaşların başına gelenleri okuyunca panik yaptım biraz keşke acile gitsetdim diğe ama şimdilik bir sorun yok kendimi iyi hissediyorum inşallah bi aksilik olmaz paranoyak olacam yakında aayyy umarım öğretmenimin doğumu sorunsuz geçer dualarım onunla.

kötü düşünme canım herşey tesadüf allah herkese hayırlısını versin iyi düşünki herşey iyi olsun olumsuzluklar geri gitsin bütün annelerimiz hayırlısıyla alsınlar bebişlerini kucağına korkma lütfen olurmu kendini kasma bebişimizede yazık oda hisseder seni

alemsin julii allah hayırlısını versin sende zamanında güzel güzel doğurursun inşallah ama şimdi olmaz beklesin kuzucuk daha :olmaz:

insallah canım hepimiz
takılıyom ben
ama 12/12 de gelirse kızım pek sevinirim kaydirigubbakcemile5

kızlar herkese merhaba....
dün kontrolüm vardı.doktorum ayın 7 sinde hamilelere yapılacak olan aşıdan mutlaka olmamı
önerdi...bende ne yapacağımı bilmiyorum
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ??????
sizin doktorlarınız ne diyor ????

bizimki daha gribin g sinden bile bahsetmedii etmezde heralde etsede asla vurdurmam allah korusun bizi ve meleklerimizi

merhaba kızlar nasılsınız? öğretmenimin telefonu var mı kimsede? merak ettim bebek doğmuş olmalı bu saate kadar

Back