Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim arkadaşımda spinal anesteziyle doğum yaptı
Belden uyuşturdular, ama doğumhanede heyecan yapmış, ay durun ay bi dakka falan deyip doktora müdahale etmiş
Doktor da onu bikaç dakika uyutmuş, ondan sonra almış bebeği
Genel anestezi vermemiş yani
aman nazarlardan korusun mevlam
Listeleri güncellemek hiç içimden gelmiyo
suyum geldi epidural sez olucam opuyorum saolunn akliniza geldikce dua edin tamam mi
Listeleri güncellemek hiç içimden gelmiyo
suyum geldi epidural sez olucam opuyorum saolunn akliniza geldikce dua edin tamam mi
sağlıkla bebişini kucağına alırsın insallah
kolay doğumlar öğretmenim
güzel haberlerini bekliyoruz
ama ne bu böyle yaaa
önce ben doguracaktım :dilcikar:
ya kızlar dikkat ettiniz mi bu hafta aksilikler hep öğretmenlik yapan arkadaşlarımızın başına geliyor ay
kötü düşünmek istemiyorum ama bende öğretmen olunca bir an korku bastı
bende bi kaç gündür çok kötüydüm 4 gündür ishaldim ve artık okadar kötü olmuştumki tahrişten popomdan kan gelmeye başlamıştı bu sabah acile gitmeyi planlıyordum ama kendimi iyi hissdinci vazgeçtim sabahtan beri tuvaletede gitmedim umarım geçmiştir ishalim deminde arkadaşların başına gelenleri okuyunca panik yaptım biraz keşke acile gitsetdim diğe ama şimdilik bir sorun yok kendimi iyi hissediyorum inşallah bi aksilik olmaz paranoyak olacam yakında aayyy umarım öğretmenimin doğumu sorunsuz geçer dualarım onunla.
alemsin julii allah hayırlısını versin sende zamanında güzel güzel doğurursun inşallah ama şimdi olmaz beklesin kuzucuk dahalmaz:
kızlar herkese merhaba....
dün kontrolüm vardı.doktorum ayın 7 sinde hamilelere yapılacak olan aşıdan mutlaka olmamı
önerdi...bende ne yapacağımı bilmiyorum
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ??????
sizin doktorlarınız ne diyor ????