2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Merhaba kızlar sadece sızı takıp edıyorum yorum yazamıyorum yazacak bıŞeyde bulamıyorum yazmakta gelmıyo ıÇımden hep aklımda sweet var aslında sÖylıcek Çok Şey var ama boĞazıma dÜĞÜmlenıyo kelımelere dÖkemıyorum tek sÖylıcem allahım sabır versın dayanma gÜcÜ versın o hepımızın bebeyıydı

merhaba kızlar...paçi dogummu yaptı?
ögretmenimde mi dogum yaptı aman allahım neler oluyor bu bebeklere...
isteyen bana özelden atabilir telini ben dogumdan sonra hep evimde olcam netim de var...

sweetim canım benim
öğrendiğim gün bi tek bende vardı numaran ellerim titreyerek çevirdim noyu inşallah doğru değildir diye dua ettim hep
sana nasıl teselli etsek sana boş gelecek belki ama inan hepimiz acını en içten hissediyoruz çok çok zor biliyorum ama kendini bırakma ne olur Allah hepimiz için herzaman hayırlısını verir meleğimiz deniz kemalimizde size en kısa zamanda kardeşini yollayacak ben buna tüm kalbimle hissediyorum sende inan canım telf.numaram var sende ne zaman konuşmak dertleşmek istersen arayabilirsin kalbim dualrım hep seninle olacak
bu arada sen bizi ne rahatsız ediyorsun ne üzüyorsun senden haber alamayınca daha çok merak edyoruz burda kardeş gibi olduk sevinçlerimizi nasıl paylaştıysak acılarımızı da üzüntülerimizide paylaşacağız biz seni aramızda görmekten çok mutlu oluruz

sweet her yazını canım acıyarak okudum. Allah sabır versin demekten başka hiçbirşey gelmiyor aklıma.

öğretmenim ve bebeği de iyidir inşallah. hayırlı olsun ona da..

bu kadar içiçe işte demek ki doğumla ölüm..

herşey hazır bebegi bekliyoruz görüyorsunuz neler oluyor.nevresim pike yatagıma bile ne serilcekse bugun hepsini ayarladım kenara koydum bebeginde herşeyi hazır.acil bir durumda valizleri alıp çıkmak kaldı sadece.

sweet her yazını canım acıyarak okudum. Allah sabır versin demekten başka hiçbirşey gelmiyor aklıma.

öğretmenim ve bebeği de iyidir inşallah. hayırlı olsun ona da..

bu kadar içiçe işte demek ki doğumla ölüm..

bizim yüzümüzü senin minik kuşun güldürür ancak anlat bakalım neler yapıyor görmeye gittiginde

anaaam çok az kaldı benim
kızlar ya ben sanki bebeme bakamayacakmışım gibi geliyo
siz de öyle hissediyor musunuz

bizim yüzümüzü senin minik kuşun güldürür ancak anlat bakalım neler yapıyor görmeye gittiginde

sağol canım..

napsın benim oğlum emmeye çalışıyor da süt getirebilecek kadar kuvvetli ememiyor daha. boşa çekip duruyor kendince işte.
kaydirigubbakcemile3

anaaam çok az kaldı benim
kızlar ya ben sanki bebeme bakamayacakmışım gibi geliyo
siz de öyle hissediyor musunuz

bakarsın bakarsın endişelenme.
bende benimkini ilk gördüğümde o kadar ufak ki dokunamam, korkarım, beceremem, yapamam diyordum.
şimdi tek elimde tutup yoğun bakımın içinde geziyorum; alışıyorsun yani, iş başa düşünce alışıyorsun o endişe kayboluyor..

ben onu yerim minik agzına kurban olsunlar mis kokulunun oyyy eee başkaaa

valla başka da bişey yok. en önemli gündemimiz emmesi şu an.

altını değiştiriyorum, 10 dk sonra bi daha yapıyor. haydii gene değiştir.
bu adamın prematüre bez fiyatından haberi yok tabii yapıp duruyor. delikafadulden

Back