2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
cirkin betty
Akintiyi bi baktir doktora test yapsin mantar yada enfeksiyon olabilir.Bana gecen sefer bisi yok dedi bu sefer mantar cikti bi kac gündür ilac kullaniyorum kasik agrilarim gecti.Bende kasinti yoktu.Doktor sürekli kasinti soruyordu bana ama kasinti olmuyordu .Yani her belirtinin olmasi da gerekmiyor diye düsünmeye basladim ben. Kasik agrisi aylik regl gibiydi bende normal diye okuyordum internette ama ilaclari alinca sancilar kesildi.
Iyihaberlerle gel.

tesekkur ederım mehlıkasu arkadasım
arefe gunu gıttım kontrole gıttım
tansıyonum normaldı nabzım bıraz yuksektı
hayatım boyunca tansıyon problemı yasamadım
ya dusuk cıkar yada normal,yuksek cıkmaz cok sukur
tamam tuzu bıraz azaltayım cnm
bu persembe nst ye baglanacagım
ınsallah sonuclarım guzel cıkar
dun aksamkı agrım hala devam edıyor
anne olmak zor seymıs vesselam
annelerımızın kıymetını bılelım

ben bugün hastaneye giderim gibi geliyo kızlar kaasılmalarım yüzünden hareket bile edemiyorum çokta korkuyorum kızlar ya doğuma alırlar diye birde hazırlığımda yok hiç bişey almadık daha haftaya alışverişe çıkıcaz işallah

herkese merhaba kızlar akşamdan beri beninde elim ayağım tutmadı sürekli bebeğimin hareketlerini takip ediyorum.oynamıyor hareket etmiyor diye diye eşimide delirttim sonunda adam girme şu siteye okuyup okyuup fena oluyorsun diyor.hala çok üzgünüm rabbim hepinizi korusun sağ sağlim doğum nasip etsin.

Gönülll
Masallah bebisine Allah tamamina erdirsin.

Askitom85
Bende su an yok ama oglumda ayaklarim sismisti kocaman terlikler giyerdim ama temmuz sicagi diye düsünmüstük o zaman. Doktorun bi test yapsin mutlaka bence normal degil bacak sismesi.

herkese merhaba kızlar akşamdan beri beninde elim ayağım tutmadı sürekli bebeğimin hareketlerini takip ediyorum.oynamıyor hareket etmiyor diye diye eşimide delirttim sonunda adam girme şu siteye okuyup okyuup fena oluyorsun diyor.hala çok üzgünüm rabbim hepinizi korusun sağ sağlim doğum nasip etsin.

merhaba hareketler 32. haftadan sonra bir nebze azalıyor kendine sıkıntı yapma sol tarafa yat karnını okşa konuş onunla biraz hareket et bol su iç tatlı bişeyler ye güzel şeyler düşün sweet için hepimiz çok üzüldük ama sen ne kadar sıkıntı duyarsan bebeğinde aynısını hissediyor mutlu ol bebeğinde mutlu olsun

ben bişey sormak istiyorum

çok sık olamasa da arada karnımdan tık tık sesler geleiyor sanki kalp atışı veya hıçkırık gibi sizlerede oluyormu

kızlar bende çok şiştiim ellerim ayaklarım çok fene bide çatlaklar arttı tuzluda tatlıda yemiyorum

hani haftalarını büyük gösteren bebekler varya onların doğumları erken olmazmış kızlar bi aksilik olmadığı taktirde dr la görüştümde o söyledi annenin taşımasına bağıymış bazı anneler bebek 5 klo bile olsa taşırmış ve gününde doğum yaparmış

anlatabildimmi bilmiyorum ama sizede söylim dedim

bide ben çok su içinde akıntım çok oluyo içmeyince olmuyo kızlar

çok sık olamasa da arada karnımdan tık tık sesler geleiyor sanki kalp atışı veya hıçkırık gibi sizlerede oluyormu

aynı ses bende de oluyor hıçkırık tutuyor bebeği sanırım öyle diyorlar.bir süre sonra geçiyor ama.bebeğin ciğerleri gelişiyormuş iyi bir şeymiş yani.

kalp atısı gıbı ıse hıckırıkdır o.
bızım oglan usreklı hıckırıyor 3 dk dan fazla suruyor hıckırması..

canım evet oluyo
bebeğin ya hıçkırıyo ya parmağını emiyo
yada amniyon sıvısından içiyomuş o anda
o yüzden hissediyoruz bunları
kötü bişey değil ama

benimde az önce oldu ritmik bir şekilde kalp atışı gibi,sanki hafif tekme atıyor gibi,ben de hıçkırıktır heralde diye düşünmüşüm

meltem cnm dogru dedın
benım eşim de cok endişeli
kosa kosa geldi isten
bızı cok ozlemiş
swetın bebegını anlattım ona
o da cok uzuldu
sımdı cumaya gıttı
gelınce gezelım dıyorum ama
hava coook soguk burda
oralarda nasıl
bıde gecenlerde oranın geleneklerınden bhsetmışsın
noel falan
senı çok ıyı anlıyorum,
çunku bende BULGARISTAN DA BUYUDUM bellı bır yasa kadar
10 yıl oldu buraya geleli
aman ya adetlerı bıtmez

Zaten yeni dogam bebekler besikte yatmiyor diyorlar, ne yapicaz yanimizda mi yatiricaz bir süre yoksa anakucaginda mi :sm_confused:

Back