2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
beyazın üzerine gri li kırmızılı kalpler var.bide bi çizgi film kahramanı var adını bilmiyorum.nevresimin ve yastığının birisinin ortasında onun baskısı var.benim çok hoşuma gitti.benim park yatağım kırmızı olduğu için açık renk tercih ettim.

bende onu beğendım

ya kızlar 35esra35 nerelerde 10-15 gündür sesi soluğu çıkmıyor
acaba benmi denk gelmiyorum
merak ettim
hergün olmasa bile 2-3 günde bir girerdi

Günaydin kizlar
Site acik hayret :)

Ayca24 gözün aydin bisi kalmamis dogumuna.Sag salim kucagina almak nasip olsun.

Sevcan
esra facebooka yaziyor siteye giremiyormus arada bozuluyor ya site denk gelmedi demekki.
Ben ndk yi merk ediyorum birde jasmin77 yi.

semişim Allah kabul etsin canım...
tikırlarda son aya geldik ne garip, şimdi seninkline bakınca farkettim...
kızlar hepinize teşlekkürler, inşallah herşey yolundadır...çok korkuyorum ben yaaa...
jasmin 77den benim de haberim yok...kuzunun hediyesini göndereli çok oldu ulaştı mı ulaşmadı mı onu da bilmiyorum...
bir anda tüm morallerimiz gitti di mi...artık korkar olduk birilerinden haber çıkmamasından...üffffffffff....

Semihacim
Allah kabul etsin sagol canim.

Bende sürekli sweet i düsünüyorum esime bahsettim oda cok üzüldü :(

Günaydin kizlar
Site acik hayret :)

Ayca24 gözün aydin bisi kalmamis dogumuna.Sag salim kucagina almak nasip olsun.

sağol cnm ya....yeni yıla bebişlerle girecez inşallah....:Saruboceq:
hepimize sağlıklı sıhhatli doğumlar diliyorum:nazar::nazar:

sevcan, esra siteye girmekte zorlanıyordu en son akşam konuştuk facebook'ta iyiydi hatta biraz önce facebooktaydı yine. o da akşam sana ulaşmaya çalışıyordu izmir buluşması için

günaydın annecikleropuyorumnanaktan
biz kontrole gidiyoruzkaydirigubbakcemile4
gitmeden bi uğrayalım dedikkaydirigubbakcemile
dün gece sweeti düşündük uyuyamadık:sinifsinif:
kızımın hareketleri bazen canımı yakıyordu ben de kızıyordum kıpırdama diye
artık hiç kızmıycam isterse göbek deliğimden çıksın ayağı
onun kıpırdaması daha önemli
hadi görüşürüz

merhabalar kızlar nasılsınız
dünden beri dağılmış şekilde geziyorum evde sweet hiç çıkmıyo aklımdan oğlum her oynadığında gözlerim doluyo
Allah sabır versin sana deryacım inş.en kısa zamanda yeniden bir bebeğin olur
hepimiz acını paylaşıyoruz

hiçbirşey sağlıktan önemli değil kızlar .yok kaynanam şöyle ,yok şunumu alsam yok bunumu alsam herşeyin hayırlsını isteyelim olduğu kadr .sağsalim doğsunlar hepsi 1 gündede yapılır ben düne kadr şunu yapıyım bunu alıyım diye kendimi kasıyordum ama sweetten sonra anladım ki herşey boş yeterki sağlıklı olsun bebeişlerimz gerisi gelir
dün çok üzüldüm galiba karnımda ağrı var hala geçmiyor yarın kontrolüm var ama o kadr moral olarak çöküntü içindeyimki sürekli bebeğimin hareketlerini takip eder oldum çok üzüldüm...

beşiğini felan hazırlamıştı ,şekerlerini eve gittiğinde dahada kötü olcak allah sabır versin rabbim dualarımız sweetle ....

meltem, ben de ndk'yı merak ediyorum artık hiç girmiyor siteye
jasmin birkaç gün önce girmişti
ev ile uğraştığını söylemişti

sevcancım nasılsın beni sormuşsun üzerine geldim
bizde dün face de seni konuştuk kalplerimiz birmiş
iyice ağırlaşmaya başladık bu hafta değil haftya c.tesi buluşalım mı dedik seninde fikrini alacaktık ne dersin

ben sabah geçtiğimiz 2 günü okudum,jasmin yazmış,evle uğraşıyormuş,giremiyormuş pek..zaten de girilemiyor ya siteye,iyice sapıttı..

gece hiç uyuyamadım
evi toplaayayım bide banyo yapayım sonrada yatayım bari hastalığımda tam geçmedi zaten

Hoya
Sendende iyihaberler bekliyoruz.Bende haftaya cuma doktordayim bakalim ne alemdeyiz.Bundan sonra böyle bi yanimiz hep korkuyla maalesef.Dogdugundada insallah eli ayagi saglamdir sonra gelisimide iyi olur.20 yasina gelselerde hep endisemiz olacak onlar icin.Oglumla ilgili bir ara sürekli rüyamda onu kaybettigimi görüyordum kalabaligin icinde yok oluyordu bulamiyordum.Ertesi gün sersem oluyordum rüya oldugu halde..Simdi iki tane olacak endisem.Hayata daha siki sarilmaktan dahada dikkatli olmaktan baska yapacak birseyimiz yok ama bazi seyleride kabullenmek gerekiyor .Allahin taktiri olan durumlar var.Cok ta yorum yapmak istemiyorum .Insallah en kisa zamanda sweet in yeniden hamile haberini aliriz dogum haberini aliriz.

Back