:Saruboceq:
ayvalik cirkin betty
Güzel haberlerle bekliyoruz sizleri.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayvalik cirkin betty
Güzel haberlerle bekliyoruz sizleri.
evet canım rüzgar prensesine kavuştu ama henüz küvezden çıkmamışlardı
ay inanmıyorum...
ben ne kadar geri kalmışım böylemafoldumben
bişeyden haberim yok....
kaç haftalık doğdu? bie sorun mu vardı?
gunaydın kızlar...
uyanalı baya oldu ama kendıme gelemedım henuz...
carsamba gunu doktora gıttık ve oglusum 2350 gr olmus boyu 44 cm mahsallah oglusuma.doktorum bızı sasırtmaya devam edıyor dedı gobek kordonundakı problemden dolayı.kılosu normal sevıyede ınsallah hep boyle gıder oglusum...
bıraz suyum fazlaymıs ve tatlı tamamen yasaklandı.
bırde bayramın 1. gunu ateslenmıstım grıp gıbı olmustum onu dr ye soyleyınce baska bırseyde olabılır dedı o yuzden tahlıl ıstedı benden.ogleden sonra tahlıl vermeye gıdecegım..
ben bırde cok sısmeye basladım kızlar..
bu arada oglusum bana cok benzıyor dıye babamız azcık uzuluyor..her goren bana benzetıyor yukleyebılırsem oglusumun fotografını yukleyeyım sımdı..
normal dogum ıstıyorum dıye 37. haftada kontorolumuz.tamda karar vermıs degılım dogum konusunda bakalım zaman ne gosterecek...
bızden bu kadar sımdılık..
sızlerde ne var ne yok.bebıslerınız nasıl...
gönül maşallah bebişine
hakoperi hepimiz aynı durumdayız sanırım canım dünden beri perişanız ne uykumuz ne yememiz içmemiz....benim canım hiç bişey yapmak istemiyor sürekli kızımın hareketlerini takip ediyorum kendimi dinliyorum ve sweet ne haldedir kimbilir diye onu düşünüyorum
maşaallah oğluşuna cnm,Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin
inş. tahlillerin güzel çıkar cnm,
kızlar bi yığın alıntım vardı ama yzmak ölüm bu sitede gönülcüm oğluna ve sana maşallah
bende gece sweet i düşünmekten uyuyamadım hep kurdum kafamda korkuyorum çook Rabbim sğlıkla kucağımıza almyı nasip etsin allah sabırlar versin sweet e offf çok üzgünüm çoook
gönülcüm maşallah oğluna...bakalım bizim kız ne halde, 2 saat kaldı...
bir de şu akıntıları sorayım ya...çok akıntım var...üffffffffff...
yaaa iyi düşünelim annecikler nolur ya...valla çok korkuyorum...