2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
hepınıze gunaydın kızlar
nasılsınız bugun
hava cok bulutlu
canım sıkkın
korkuyorum
rabbım baska kotu haberler vermesın

hoyacarnosa inş. güzel haberlerle gelirsin nm,
jasmin dün gece mesaj yazmıştı,swete üzüldüğünü falan yazmıştı yanılmıyorsam,
ndk yi merak ediyorum ben uzun zamandır girmiyor siteye..
bir de hülyaeyüp ten gelişmeleri alamadık,neyaptı acaba,bebeği çıktımı kuvözden,
myocan diye bir arkadaş vardı onun da erken doğum riski vardı hafta olarak öndeydi,ne yaptı acaba??

evet canım rüzgar prensesine kavuştu ama henüz küvezden çıkmamışlardı

ay inanmıyorum...
ben ne kadar geri kalmışım böylemafoldumben
bişeyden haberim yok....
kaç haftalık doğdu? bie sorun mu vardı?

ayça sezeryan gününü bir kaç gün erteleyemiyor musun?bir kaç gün için 1 yaş büyük olmasın yavrucak,bu arada ikimizin haftaları aynıymış yeni farkettim,

gunaydın kızlar...
uyanalı baya oldu ama kendıme gelemedım henuz...
carsamba gunu doktora gıttık ve oglusum 2350 gr olmus boyu 44 cm mahsallah oglusuma.doktorum bızı sasırtmaya devam edıyor dedı gobek kordonundakı problemden dolayı.kılosu normal sevıyede ınsallah hep boyle gıder oglusum...
bıraz suyum fazlaymıs ve tatlı tamamen yasaklandı.
bırde bayramın 1. gunu ateslenmıstım grıp gıbı olmustum onu dr ye soyleyınce baska bırseyde olabılır dedı o yuzden tahlıl ıstedı benden.ogleden sonra tahlıl vermeye gıdecegım..
ben bırde cok sısmeye basladım kızlar..
bu arada oglusum bana cok benzıyor dıye babamız azcık uzuluyor..her goren bana benzetıyor yukleyebılırsem oglusumun fotografını yukleyeyım sımdı..
normal dogum ıstıyorum dıye 37. haftada kontorolumuz.tamda karar vermıs degılım dogum konusunda bakalım zaman ne gosterecek...
bızden bu kadar sımdılık..
sızlerde ne var ne yok.bebıslerınız nasıl...

ay inanmıyorum...
ben ne kadar geri kalmışım böylemafoldumben
bişeyden haberim yok....
kaç haftalık doğdu? bie sorun mu vardı?

34. haftada doğdu cnm,bebeğin suyu azalmış ve kilo alması çok yavaşmış,bu gerekçelerle erken alınmış

günaydın kızlar dün çok moralim bozuldu rüyalarıma girdi gece çok sancılandım yalancı sancılar başladı heralde sizede oluyomu

kızlae benım dızden altım bacaklarım ve ayaklarım acayıp sıstı.36 haftanın ıcındeyım
bzen yurudugumde sısıyordu ayaklarım ama sımdı hep sıs.hayatımda kendı bacagımı hıc bu kadar
kalın gormemıstım şok oldum.
ya ınsan neler neler ogrenıyor hamılelıkte.
normal dogum ıstıyorum rabbım ızın verırse ama...
kızlar cok korkuyoruuuuummmm

gönül maşallah bebişine

hakoperi hepimiz aynı durumdayız sanırım canım dünden beri perişanız ne uykumuz ne yememiz içmemiz....benim canım hiç bişey yapmak istemiyor sürekli kızımın hareketlerini takip ediyorum kendimi dinliyorum ve sweet ne haldedir kimbilir diye onu düşünüyorum

gunaydın..bende sweeti düşünmekten uyuyamadım.biz böyleyiz allah ona yardım etsin..
hako dun benimde sancılarım oldu biraz yarın kontrolum var..

gunaydın kızlar...
uyanalı baya oldu ama kendıme gelemedım henuz...
carsamba gunu doktora gıttık ve oglusum 2350 gr olmus boyu 44 cm mahsallah oglusuma.doktorum bızı sasırtmaya devam edıyor dedı gobek kordonundakı problemden dolayı.kılosu normal sevıyede ınsallah hep boyle gıder oglusum...
bıraz suyum fazlaymıs ve tatlı tamamen yasaklandı.
bırde bayramın 1. gunu ateslenmıstım grıp gıbı olmustum onu dr ye soyleyınce baska bırseyde olabılır dedı o yuzden tahlıl ıstedı benden.ogleden sonra tahlıl vermeye gıdecegım..
ben bırde cok sısmeye basladım kızlar..
bu arada oglusum bana cok benzıyor dıye babamız azcık uzuluyor..her goren bana benzetıyor yukleyebılırsem oglusumun fotografını yukleyeyım sımdı..
normal dogum ıstıyorum dıye 37. haftada kontorolumuz.tamda karar vermıs degılım dogum konusunda bakalım zaman ne gosterecek...
bızden bu kadar sımdılık..
sızlerde ne var ne yok.bebıslerınız nasıl...

maşaallah oğluşuna cnm,Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin:nazar:
inş. tahlillerin güzel çıkar cnm,

kızlar bi yığın alıntım vardı ama yzmak ölüm bu sitede gönülcüm oğluna ve sana maşallah
bende gece sweet i düşünmekten uyuyamadım hep kurdum kafamda korkuyorum çook Rabbim sğlıkla kucağımıza almyı nasip etsin allah sabırlar versin sweet e offf çok üzgünüm çoook

askitom85 tuzu azalt,bir de tansiyonun nasıl yakın zamanda ölçtürdünmü hiç,kontrolün ne zaman,druna sor bence,kontrolün yakın zamanda değilse arayıp sor cnm,

ya bende sımdı okudum..
cok uzuldum.sweet basın sagolsun canım.Allahım sana ve esıne sabırlar versın...
cok uzucu bır durum Allahım kımseye boyle acılar yasatmasın..

gönülcüm maşallah oğluna...bakalım bizim kız ne halde, 2 saat kaldı...
bir de şu akıntıları sorayım ya...çok akıntım var...üffffffffff...
yaaa iyi düşünelim annecikler nolur ya...valla çok korkuyorum...

benimde sancım oluyor kızlar karın ağrısı gb kasılıyorum karnım taş gb oluyor bugün hiç iyi değilim yarın benimde kontrolüm var .inşallah hayırlı haberlerle geliriz

eşimden gizli giriyorum kızlar siteye dün okadar çok üzülüp ağladımki bir daha bu kadar çok kendini yıpratıcaksan giremezsin siteye dedi çok korkuyorum ayağım bile ağrısa dr a gitmek istiyorum işallah hepimiz bebişlerimizi sağ sağlim doğururuz kızlar

gönül maşallah bebişine

hakoperi hepimiz aynı durumdayız sanırım canım dünden beri perişanız ne uykumuz ne yememiz içmemiz....benim canım hiç bişey yapmak istemiyor sürekli kızımın hareketlerini takip ediyorum kendimi dinliyorum ve sweet ne haldedir kimbilir diye onu düşünüyorum

maşaallah oğluşuna cnm,Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin:nazar:
inş. tahlillerin güzel çıkar cnm,

inş. canım.doktor toksoplazmadan suphelendı..

kızlar bi yığın alıntım vardı ama yzmak ölüm bu sitede gönülcüm oğluna ve sana maşallah
bende gece sweet i düşünmekten uyuyamadım hep kurdum kafamda korkuyorum çook Rabbim sğlıkla kucağımıza almyı nasip etsin allah sabırlar versin sweet e offf çok üzgünüm çoook

gönülcüm maşallah oğluna...bakalım bizim kız ne halde, 2 saat kaldı...
bir de şu akıntıları sorayım ya...çok akıntım var...üffffffffff...
yaaa iyi düşünelim annecikler nolur ya...valla çok korkuyorum...

tesekkurler kızlar hepınıze..
bettycım kızımızda buyusmustur..guzel haberlerını beklıyoruz canım..

Back