2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bilimsel olarak kanıtlamış mı bilmiyorum ama maydonoz ve nane süt azaltan bitkiler olarak birkaç yerde yazıyor.

Kızlar bilimsel olarak kanıtlamış mı bilmiyorum ama maydonoz ve nane süt azaltan bitkiler olarak birkaç yerde yazıyor.

Gerçektenmi?Ben lohusalık dönemimde bayağı yemiştim ödem atmak için.Ağrılarımda gitsin diye.Sütüm azalmadı çok şükür ama devam etmedim sürekli yemeye.Bir hafta çok sık yedim o kadar....

Dene istersen canım.Kuru soğanında böyle bir etkisi olduğunu duymuştum.İnşAllah geçer ağrıların kısa zamanda....

Zelişcim çok çok geçmiş olsun......

ya kızlar korunun ya...eşleriniz bişeyler kullansın..sonra birde kürtaj durumları çıkmasın ortaya...sonuçta pre...... bir zararı yok sütünüze...

Canım her markete gidişimizde pre. yaklaştırıyorum al diye.Ben alırım sonra diyor geçiştiriyor.Zaten korkudan ayda bir birbirimize yaklaşıyoruz.Belki bu yüzden rahat hissediyordur kendini.Bir daha yaklaştırmayacağım adam gibi korunsun.......

aynı ağrılardan Pınar'da şikayetçi mutlaka bunun başka bir nedeni vardır.

Hımm, yalnız değilim demek, belki de doğumla yada bebeği kucağımıza alırken yaptığımız ters bir hareketle alakalıdır.. Araştırmaya devam edecem ben, sebebi belli olursa burda paylaşırım..

Teşekkürler Silvercim, geziyorum doktor doktor zaten, bakalım sonuç ne olacak..

Taburcu, ben emzirmediğim için deneyecem dedim maydonozu, yoksa yemezdim evet haklısın, emziren arkadaşlar bu bitkilere dikkat etsinler, emzirdiğim dönemde bende yemedim..

benim tanıdık eçz. arkadaşım var...telle arıyoruym bana bu lazım almaya geleçeğim ama paketle diyorum ..sonra ez neye gittiğimde veriyor öyle ondan başka kimse blmiyor benim ne aldığımı?yokmu öyle tanıdığın biri..belliki utanıyor almaya...erolda almaz..bende bu şekilde aldım bir paket ilaça başlayana kadar kullandık ..şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum..emmiyorya...
ama alsın çanım sokma yanına..sonra eziyeti çekiçek olan sensin...yada internetten alın sonuçta korgoyla geliyor eve..kimse görmüyor...

aynen katılıyorum.benim eşim alır.bunda utanacak bişey yokki....ardadan sonra bir tane kürtajım var.dilimiz yandı bikere.allahım oda ayrı bi sınav..sonra vicdan azabı çok kötü....

Yaa aslında o da bende almaya çekiniyoruz.Burdaki eczanelerde de hep erkekler çalışıyor sinir oluyorum.Girip 'bana bir pre. ver' diyemiyorsunda.Olmazsa nettenmi alsamki acaba?

aynen katılıyorum.benim eşim alır.bunda utanacak bişey yokki....ardadan sonra bir tane kürtajım var.dilimiz yandı bikere.allahım oda ayrı bi sınav..sonra vicdan azabı çok kötü....

Kasiyerler hep bayan ya hani mal gibi insanın yüzüne bakarlar diye ben bile çekiniyorum doğrusu......

Yaa aslında o da bende almaya çekiniyoruz.Burdaki eczanelerde de hep erkekler çalışıyor sinir oluyorum.Girip 'bana bir pre. ver' diyemiyorsunda.Olmazsa nettenmi alsamki acaba?

Kasiyerler hep bayan ya hani mal gibi insanın yüzüne bakarlar diye ben bile çekiniyorum doğrusu......

Bunda utanılacak ne var, büyük süpermarketlerden toplu alışveriş yapmıyor musunuz, orada kasada durup tek tek ne aldığınıza bakmıyorlar, oradan alın en azından, arada kaynatırsınız :))

Hilal'i emzirdim uyuttum ondan önce meyve püresi yedi kızım memeyi bırakmak istemiyor ama mutfak aldı başını gidiyor allahtan yemeklerim var ortalığı toprlayayım....
Jale canım geçmiş olsun inşallah kötü bisey çıkmaz yaa
Azemheval;hayırlısı olsun yeni dişiniz bizimde damaklar kaşınıyor
Sinemay; benim kızda aynı yabancıları ve uzun zamandır görmediklerine başlıyor ağlamaya kayınvalideme bile ağladı kucağındayken bende yabancılık çekmeye başladı buaralar dedim ağlayınca hemen verdi bana:))
neyse mutfağa gideyim bir buralardayım yine

oğluşumu doyurdum ateş düşürücü verdim damlasınıda ağzına damlattım uyuttum size bi bakayım sonrada yemeğe girişcem offf offf oturmak haram simenay canm ben de aynı sorunu yaşadım ki halada yaşıyorum ama biraz hafifledi diz ağılaaım sol dizimi katllayamıyodum katlansada zola açılmıyodu çok acı çektim dokto baktı bişi yok dedi gerçi benim belimde omirilik kayması ve fıtık var doktor tempolu yüürüyüş dedi yaptım ve gerçekten dizlerim rahatladı hamilelikten dolayı ödem oluyo ve dizin arka kısmında kan toplanıyo damarlar sıkışıyo bol bol yürü ve diz hareketleri yap

belim çok ağrıyo ya yorgunluktan ayak parmaklarımı yine hissetmiyorum off doktor bide bana dinlenmem gerekiyo dedi hahhaha gel oğluma bak bende dinleneyim fıtığın öyle dinermiş ağrısı

rica ederim şekerim ne demekkk :)

ya kızlar ben bu gün ne faebooka ne başka yere (burası hariç neyseki açılıyor ) bağlanamıyorum ya...açaba nedenki...
canım kocan ysaklamış olmasııınnn :))))
bu aralar ne olsa ondan şüphelen

Hımm, yalnız değilim demek, belki de doğumla yada bebeği kucağımıza alırken yaptığımız ters bir hareketle alakalıdır.. Araştırmaya devam edecem ben, sebebi belli olursa burda paylaşırım..
canım emziriomusun
biyerde okumuştum emziren annelerde kalsiyum demir ve çeşitli elementlerin azlığından olabiliomuşşş
benimde oluodu ilaçlarımı bırakmıştım yataktan kalktığımda dizlerimin kemikleri sanki sürtüodu birbirine ama ilaçlarıma devam edince geçti...ben ondandır diye düşündümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…