KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Hanımlar birşey soracaktım ignelerime oluyorum şuanda doktor bir kaç gün daha uzattı elimde 1 günlük pergoveris eksik kaldı böyle olunca Ağustos takı tedaviden 1 tane var onu kallansam olurmu bozulma falan olmuş mudur acaba

Hanımlar birşey soracaktım ignelerime oluyorum şuanda doktor bir kaç gün daha uzattı elimde 1 günlük pergoveris eksik kaldı böyle olunca Ağustos takı tedaviden 1 tane var onu kallansam olurmu bozulma falan olmuş mudur acaba
Benim aylar önceki aşılamadan kalma yarım doz gonal f vardı buzdolabında duran, tarihi de geçmemişti, doktor kullandırttı bana boşuna yenisini alma dedi.

Kızlar tedavide ilk sıralarda olanlar tecrübelerinizi bizimle paylaşir misiniz birbirimize destek olalım 🧡

Merhaba bende bu ay başladım. İğnelerimi yapıyorum 3. Günüm.umarım iyi sonuçlar alırız. Pergoveris+menopur verdi doktorum göbekten yapıyorum ve aynı anda Letu hap 2 tane içiyorum.cumartesi kontrolüm var
Bügün kontrolümde 15 yumurta oluştu doktor 2 gün daha kullanmamı istedi cümartesi tekrar gidicem inşallah haftaya toplama olacak

X