KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Slm arkadaşlar tedavi sürecim hızlandı artık yarın itibari ile pergoveris 150 iğne kullanmaya başlıyorum bugün eczaneden zar zor 4 paket bulabildim tanesi 7bin toplam 28 bin ödeme yaptım 5 gün kullanıp perşembe kontrole gidicem 10 gündür gonapetl iğne kullanıyorum şimdilik 10 civarında yumurta oluşmuş inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz
Merhaba bende bu ay başladım. İğnelerimi yapıyorum 3. Günüm.umarım iyi sonuçlar alırız. Pergoveris+menopur verdi doktorum göbekten yapıyorum ve aynı anda Letu hap 2 tane içiyorum.cumartesi kontrolüm var

Bismillahirrahmanirrahim 🤲
Zaman geçtikçe heyecanlanıyorum. 3 yıldır sebepsiz infertiliteyle uğraşıyorum her regli büyük heyecanla bekledim hep hüsrana uğradım, 2 başarısız aşılama tedavisi,3 ay famera çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. Kasımda direkt tüp bebeğe başlayacağım. Kasım ayı hepimize güzellikler getirsin.
🧡 Kimseyle paylaşmadığımbu süreçte birbirimizin en yakını oluyoruz. Olumsuz sonuç alsak da testlerimizde silik çizgi görmeye çalışan güzel kalpli kardeşler bu süreçte de güzel motive edecektir bizleri.
🧡 Daha önce bu süreçten geçmiş Güzel annelerin deneyimlerini de bekliyoruz
🧡 Tüm önerilere açığız.
Sürecimizi ve hazırlıklarımızı bu topikte paylaşalım 🧡🫂
Allah bu zorlu süreçte hepimizin yardımcı olsun, güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Hepinizi bekliyorum kızlar 🍂
🧡Beklenen süreTedaviye başlama tarihiSonuç 🧡 🏵️
@neneney24 ayekim
@royaal24 ay21 Ekim
@sedu06621 ekim
@mavibaloncukEkim sonu transfer
@tosbik251924 ay24 ekim
@yirmibesekim48 ayEkim
minerva94 minerva94 25 ekim
@Fatmagl00172 ayEkim sonu
@kaderrrtrEkim sonu
@bulimmm30 ekim
@Anneolmayolundayim28 ayKasım
@memurhanim60 ayKasım
@Rukiyye AlyaKasım
@Smnrhm22 ekim
@uniq123.5 yıl15 Kasım
espressoc espressoc 40 ay25 kasım
Merhabalar listeye eklememi ister misiniz ?
beni de listeye ekler misiniz? 28 ekimde tedaviye başladım.3 yıldır doğal yolla denedik hiç gebelik oluşmadı. Eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu Ocak ayında. Yine olmadı.Tüp deneyelim aşılama ile uğraşmayalım diyerek tedavi ve süreç hakkında bilgi almak için tüp bebek merkezine gittik. Reglin 2.günü Alttan muayene de 6 yumurtam göründüğünü bunun sıkıntı olduğunu en az 8-10 olması gerektiğini söyledi yaşım 30. Ailede menopoz öyküsü sordu.Annemde 39 yaşında girdi deyince sıkıntılı bi durum olduğunu kan testlerimin çıkmasını gerektiğini ona göre tekrar yorumlayacağını söyledi ama hemen başlayın dedi.3 yıl uzun bi süre oluşmadığı için dedi.Panikledik ve hemen başladık.neyse ki bi gün sonra Fsh 7 geldi. Zaten tüp bebeğe başlayacaktık ama biraz korkutulmuş olmak hoşuma gitmedi.Neyse bugün 3.günüm tedavide🙏🏼umarım güzel sonuçlar alırız

Birkaç kilo vermek istedim öncesinde
Anladım iyi yapmışsın canım. Bende karar verdiğimde kilo vermeye başladım. Verdim şükür. Tabii o zamanlar bilmiyordum doğal yolla olmayacağını 🫠 kilon çok mu ? 80 le kalan bir arkadaşım vardı. 4. Ayında 75 oldu doktor kontrolünde ve 80 ile bitirdi.

Anladım iyi yapmışsın canım. Bende karar verdiğimde kilo vermeye başladım. Verdim şükür. Tabii o zamanlar bilmiyordum doğal yolla olmayacağını 🫠 kilon çok mu ? 80 le kalan bir arkadaşım vardı. 4. Ayında 75 oldu doktor kontrolünde ve 80 ile bitirdi.
Çok değil ama evlendikten sonra aldım şuan 76 yim bende vermek istiyorum

Oxoite nedir kızlar. Bende sadece akşamları gonal-f 300 lük. Öğlenleri de cetrodite. Cuma gel muhtemelen Salı toplama yaparız dedi
Oxodite Cetrodite muadili oluyor, ben de Oxodite kullandım. Sabahları 225 Gonal f, öğlenleri de oxodite kullandım. Dediğiniz gibi öğlen olan iğne biraz can acıtıcı oluyordu 😅

Çok değil ama evlendikten sonra aldım şuan 76 yim bende vermek istiyorum
Sağlıklı nasıl geçireceksen öyle oldun. Aylarca beklemişiz bir ay nedir ki :)

Oxodite Cetrodite muadili oluyor, ben de Oxodite kullandım. Sabahları 225 Gonal f, öğlenleri de oxodite kullandım. Dediğiniz gibi öğlen olan iğne biraz can acıtıcı oluyordu 😅
Toplandı mı yumurtalar ne durumdasınız. Eski mesajları okudum ama kim ne durumda aklımda kalmadı kusura bakma 😂

beni de listeye ekler misiniz? 28 ekimde tedaviye başladım.3 yıldır doğal yolla denedik hiç gebelik oluşmadı. Eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu Ocak ayında. Yine olmadı.Tüp deneyelim aşılama ile uğraşmayalım diyerek tedavi ve süreç hakkında bilgi almak için tüp bebek merkezine gittik. Reglin 2.günü Alttan muayene de 6 yumurtam göründüğünü bunun sıkıntı olduğunu en az 8-10 olması gerektiğini söyledi yaşım 30. Ailede menopoz öyküsü sordu.Annemde 39 yaşında girdi deyince sıkıntılı bi durum olduğunu kan testlerimin çıkmasını gerektiğini ona göre tekrar yorumlayacağını söyledi ama hemen başlayın dedi.3 yıl uzun bi süre oluşmadığı için dedi.Panikledik ve hemen başladık.neyse ki bi gün sonra Fsh 7 geldi. Zaten tüp bebeğe başlayacaktık ama biraz korkutulmuş olmak hoşuma gitmedi.Neyse bugün 3.günüm tedavide🙏🏼umarım güzel sonuçlar alırız
Merhaba bizde sürece yeni başladık içinizi ferah tutun lütfen buradan destek oluyoruz birbirimize. Bizde 2,5 yıllık evliyiz 1 sene düşünmedim hiç evliliğe alışma gezme vs derken öyle geçti sonra istediğimiz ay hemen nasip oldu ama kimyasal gebelik geçirdim beta hgc 426 çıktı kan verdim 2 gün sonra birden sıfırlandı doktor kimyasal gebelik dedi sonra 1 sene olmayınca doğal yolla eşim test verdi ben rutin kontrollere gittim eşimin değerleri sıfır çıktı şok olduk şuan mikro tese olucak şansımız olur çıkarsa inşallah.

Yaa hadi bakalım. Kaç yumurtan oluşmuş. İnşallah bir sürü sağlıklı toplanır 🔥
İnşallah, çok teşekkür ederim. Doktor bir sayı söylemedi, ben de bilerek sormadım. İnşallah sağlıklı ve güzel yumurtalar toplanır yarın. Stres yapmamak için kendimce güya önlemler alıyorum bu şekilde, ama şimdiden o kadar heyecanlıyım ki 🤣 sonra bunun bir de yok bilmem şu kadarı falanca güne ulaştı stresi var. Düşünmek bile istemiyorum

Merhaba! Arkadaşlar benim 23 ekim itibari ile tüp bebeğe liv hospital ziya kalem hoca ile başlıyorum. Sağolsun ilgi ve alakasından kaynaklı tercih ettik.
2 yıldır sebebsiz bebek sahibi olamadım.
Tsh ve amh değerlerim iyi çıktı.
21. Gününde progesteron için kan tahlili istedi.
Yaşım 35 olduğu için 2 adet embriyo yaptırıcam.
Merhaba bende ziya bey e gidiyorum bugün 9. Günümdü kan verdim değer 197 çıktı tek embriyo transfer edildi inşallah artar değer🥰

İnşallah, çok teşekkür ederim. Doktor bir sayı söylemedi, ben de bilerek sormadım. İnşallah sağlıklı ve güzel yumurtalar toplanır yarın. Stres yapmamak için kendimce güya önlemler alıyorum bu şekilde, ama şimdiden o kadar heyecanlıyım ki 🤣 sonra bunun bir de yok bilmem şu kadarı falanca güne ulaştı stresi var. Düşünmek bile istemiyorum
Ya stres bitmiyor her aşamada yeni bir challenge 😂😂

Nasıl geçti nasıl oldu haber ver bize de 🥰

Opu’nun kendisi çok rahat geçti, şimdi hafif ağrılarım var o da normal. 24 yumurta toplanmış, sayıyı duyunca şok oldum, inşallah aralarında kalitesi iyi olanlar da vardır 🤗
Çok geçmiş olsun 💐

Çok iyi toplanmış inşallah iyi sonuçlar alırsın :). Eşin spermi de aynı gün mü veriyor?

Merhaba aranızda yeniyim ben evlilikte 2.ayı doldurdum biliyorum belki erken ama içime bir kuşku düştü yaş sebebiyle (38) muayene olduk sonuç direk tüp bebeğe yönlendirildim. 8 Kasım ilk randevum süreç hakkında hiç bilgim yok sadece aşılama çatlatma ilaç değil direk tüp bebek olması gerektiği söylenildi. 2 devlet hastanesi bir özel muayeneden aynı şeyler söylenildi.
AMH 0.17
FSH 20.68
Eşte sperm hızı yavaş ve görüntü bozukluğu var.

X