2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaw adet olmak sütü azaltırmı????????

Bir de şöyle bir yanıt buldum:

Hormonlar dolayisiyla sut etkilenebiliyormus. Bir kaynakta regl doneminde calcium kaynaklarinin azalmasina baglanmis ve bu donemde magnezyum-calcium alinmasi onerilmis. Ekstra tablet almaya gerek oldugunu dusunmuyorum magnezyum ve kalsiyum yönünden zengin gıdalar yenilebilir.

Ben de aldım, içine şeftali koydum, yemedi kerata...
Bi de muz deneyelim bakalım :)

Canım seninkiler kalmayacakmış, buna da şükür.
Bizimkiler kapıdan çıkmamacasına bizde kalıyor.

Ayfercim senin işyerin yakın sayılır, aklın kalmaz çok, Hilal kuzum da çabuk alışır inşallah.

Canım benim, İklimim azıcık huysuz olmuş, geçicidir belki annesi, kolay gelsin sana. Belki diş sıkıntısı da vardır kuzumda...

Hepsini deneyecem o kaşık mamalarının da, sonra anne sütünü beğenmezse diye tırsıyorum :)

Evet evet, azalıyor diye taktıkça daha beter oluyor, tecrübeyle sabittir.
Birkaç gündür, ilaca başladım, artacak diye inandırdım kendimi, valla artıyor :)

Saat 4, kuzuya kavuşma zamanı geldi şükürler olsun :)
Sevgiler hepinize...

ebrucum o fileden bende istiyorum nerden aldın???

Öyle oldu valla.Benim kızın canı pek bir kıymetli.Yanlışlıkla bir yerine çarp yırtıyor ortalığı.Sevmek için bir yerine dokun hemen kızarıyor.Aynı anası gibi her şeye cırlıyor daha gelmeden.O yüzden şimdiden korkar oldum canı yanacak diye.Zaten bir aşıya gidişimiz var görsen doğuma bile öyle güm güm kalp sesleriyle korkuyla girmemişimdir.Aşıya girene kadar korkudan karnıma ağrılar giriyor.Sakinleşene kadar yanında oluyorum ama eşimide sakinleştiriyorum.Çocuğu ağlatma diyor bana.Sakin ol yada çık odadan diyorum kan ter içinde kalıyoruz valla.

Benim sütüm azalmıştı regl olunca, birde bende diz ağrısı var ki, doktor doktor gezdim ama geçmek bilmedi, en son bir doktora gittim, hamile iken aşırı kilo almışsın ondan olmuş dedi :))) aşırı dediği 15 kilo ve ben doğumdan 3 ay sonra tamamen verdim kilolarımı, hamilelik öncesiyle aynı kilodayım, nasıl oluyorsa artık, şu anda 50 kiloyum ve dizlerimin ağrısına dayanamıyorum, özellikle bükerken çok ağrıyor.

muzun tadı daha iyi belki onu sever bi dene..vıçık vıçık etti ama emirhan muzu içinde...:)))

ebrucum o fileden bende istiyorum nerden aldın???

jokerin sitesinden sipariş ettim..e bebektede var..çarrefourdada gördüm ben...

Canım bildiğim kadarıyla hamişlikte vücut ödem topluyor.Ellerimiz bacaklarımız falan hareket ettirirken gacur gucur ses çıkarır gibi ağrı yapıyor.Benim son ay çok zordu lohusalıktada geçmedi.Ellerim sanki robot gibi dümdüz kalıyordu sabah uyandığımda.Ödemi nasıl attım bilmiyorum ama ağrısı kötüydü gerçekten.Maydonoz severmisin bilmem bir dene istersen iyi ödem atar.Ödem ağrı yapar eklem yerlerinde genellikle.......

kesinlikle katılıyorum..sadee çoçuk için evlenilir oda 30 dan sonra...şimdiki aklım evlenirken olsaydı öyle yapardım...
yazdıklarınızı okudumda canım bizimkinde tam tersi oldu..biz 3 yıldır evliyiz çocuk olmadan önce hiiiç tartışmazdık bile çocuk olana kadar hala cicim ayları geçmemişti bileeee
ama şimdi değişti malesef herşey

klava:küsüsm size kızımın dişlerini kutlamadınız hıh
canım hayırlı olsun zeynep hanımın dişleriii
diş buğdayı yapıcan mı

yaw adet olmak sütü azaltırmı????????
canım ben 40 ımdan sonra adet oldum hiiiç öle aZALTMADI

CANIM SANIRIM ARKADAŞ ORDA 5.AY BEBEK GELİŞİMİ İLE İLGİLİ Bİ YAZI KOPYALADI YANİ KAN DEĞERLERİ İLE İLGİSİ FİLAN YOK5.AYDA ÇOCUĞUN FİZİKSEL VE PSİKOLOJİK GELİŞİNİ YAZMIŞŞŞ

Selkie, meyve filesi süper bişey gerçekten, bende tavsiye ederim arkadaşlara evet, her ne kadar benim kız daha çok ben elimde tuttuğum zaman kendi eliyle de sıkarak somurarak yemekten hoşlansa da meyve filesi daha iyi ve güvenli bebekler için

Megg, canımsın yaa, seni pimpirikli anne senii, rahat ol biraz yaa, benimde eşim senin gibi, şimdiden diş çıkarırken ne olacak diye karalar bağladı adam, aşıya gidiyoruz bazen, kızım aşıdan hiç ağlamazken kafayı bir çeviriyorum eşim ağlıyor, neymiş kızı acı çekecek diye üzülüyormuş, güler misin ağlar mısın..

hatırlar canım bizimki akşam 10da arayıp kutlamıştı baktı ki olmuyo işten izinm alıp geldi yemeğe çıkarmıştı:) birde orginal çakması prada çanta yanında:dilcikar:

Ben son ayımdaydım hamişken ve unutmuştu eşim.Hala aklımdadır unutmadım yaptığını..Lafı geçince hatırlatıyorum... Bu korkuyla bir daha unutmaz umarım........

hehe 15 kilo aşırımı.söyleyeçek bişey bulamamış atmış....ben 30 kilo aldım 15 kilo fazlam var şu anda...bençe yorgunluktan veya mağnezyum kalsiyum eksikliğinden oluyor...

Ayyy kıyamazmış kızına :) o daha duygusalmış.Eminim sen daha sakin kalmak zorunda hissediyorsundur kendini onun yanında.Kızımdan kan almışlardı siz bizi bir görseydiniz ben ağlarım kızım ağlar.İki elimde kızımda olduğundan ağzım burnum salya sümük oldu.Eşim bizi öyle görünce hemşireyi azarlar,kavga ederler.Diğer hemşire gelir kan alan hemşireyi sakinleştirir.Acayip bir aile olduk çıktık :)

evet daha güvenli hem emirhan öyle meyveyi kendi elinde tutmayı sevmiyor..eline verdiğim zaman elmayı falan bırakıyor almıyor..sanırım ıslak şeyklerden hoşlanmıyor...ama böyle güzel yedi..hem iki elinle ağzına tıkıştırıyordu..fotoyu çektim ama usb kablasu kayığ telimin ..yükleyemiyorum yoksa eklerdim fotoyu buraya...

hem koçisede deme bişey kız...babalar kızlarına düşkün olur...

Beknurcum, dikkatli okuyunca anladım, 5 aylık bebeklerin davranışları ile ilgili imiş, uyardığın için teşekkürler, yoksa doktora saf saf sorular sorabilirdim kontrole gittiğimizde :)))

5. ay, bebekten kan alınarak kansızlık için değerlendirmelerin de yapıldığı bir aydır. Çünkü pek çok bebekte, yanlış beslenme nedeniyle demir eksikliği olabilir. Demir eksikliği varsa, D vitaminin yanında demir takviyesi de yapılır. 5 aylık bebeğiniz, tanımadığı kişilerin kucağına gitmeme gibi yadırgama davranışları içine girebilir.

aynı ağrılardan Pınar'da şikayetçi mutlaka bunun başka bir nedeni vardır.

Megg, maydonozu deniyecem canım, inşallah işe yarar, ödem olduğunu sanmıyorum ama bakalım

Selkie, kocişe hiiiççç dokunmuyorum zaten, böyle çok memnunum, kızla çok ilgileniyor, bende dinleniyorum o arada, işime geliyo valla.

Canım böyle bir durumu fark eder etmez boşanma dilekçemi gözüne soktum.Çekmecede duruyor dedim.Ne olursa olsun erkeklere asla bunu hissettirmemek gerek.Sağlığım yerinde olduktan sonra Rabbimin izniyle kendimede kızımada bakarım dedim.Hatta 2. evliliğimi bile yaparım şu dakika dedim.Hadi git demedi deseydi gideceğimi biliyordu.
10 tane çocukluda olsak erkeklere her an gitme terk edilme korkusunu vermek zorundayız.Bir gün bizde terk edilebilirz elbette ama onların bizi kolay lokma görmesinede mani olmak gerek.Bir hooooooooşşşşt durumu yaşasınlar arada bir. kaydirigubbakcemile3

inşallah bişeyciği çıkmaz annesi....

klava:küsüsm size kızımın dişlerini kutlamadınız hıh

dişiniz hayırlı olsun şerife..darısı diğerlerine kolayca çıkarmasına

off canım sıkıldı oğluşumu doktora götürdüm pamukçuk olmuş ağzı sinir oldum ateşi var biraz huysuzz

geçmiş olsun canım...geçer birkaç günden endişelenme temizliğine dikkat et yeter...

geçmiş olsun ....inşallah önemli biey değildir canım.çocuklar hastalanınca evin huzuru kaçıyo ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…