2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hasret nasılsın?

Merhaba,
Dört aydır yazamıyordum. 11.05.2023 boşanma davamı açtım. Mahkeme kızımı ve evimi kızımın babasına verdi. O da kızımı kız kardeşine verip, yurt dışına gitti. Şimdi ara karar bekliyorum.
Kızımın tamamen beyni yıkanmış. Benden nefret ediyor. Ağlıyorum.
Hayat bomboş geliyor. Beş parasız, İki çanta dolusu diploma ve sertifikamla ağlıyorum.
İki makalem sempozyumdan kabul aldı. Sanırım ruh hali ve para durumlarından gidemeyeceğim.
Anne ve babamın yanına geri döndüm. Yaş 44. İkisinden de nefret ediyorum. (Geçerli nedenlerim var)
Bugün bütün gün ölümü düşündüm. Öğleden sonra odamdan çıkmadım.
Beni hayata bağlayan tek pamuk ipliği de Salı günü kopacak.
Çok kilo aldım, 20 kilo kadar. Uyuyamıyorum.
Sanırım salı günü tekrar yazarım.
Yakında göz yaşım da kalmayacak... Hissizlik yakışacak bana.
Bu depresyon galiba....

Allah sabır versin, yeni gördüm yazdıklarını, temmuzdan beri girmemişsin. Ben halâ buralardayım, tekrar girersen mutlaka dönüş yap. Nasıl bu hale geldi işler, velayeti nasıl kaybettin, neler oluyor.

Arkadaşlar tüp bebek tedavisi ile ikizlere hamileyim 11. Haftalıkken yani geçen hafta kanamam oldu hemen acile gittim sonra sabahı doktorumada gittim bi kaç gün sonra başka doktorada gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok dediler ben günde 5 tane progestan fitil ve 3 günde bir promester iğne vuruyorum zaten ilaç kullanıyorsun yapacak bir şey yok deyip eve yolladılar düşük olacaksa olacak dediler 1 hafta koyu kırmızı koyu kahverengi kanama oluyordu pazartesi gece bu kanama sulu şekilde yoğun kırmızıya döndü doktora gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok ilaçlarına devam deyip eve yolladı ama kanamam durmuyor bebeklerimi kaybedeceğim diye çok korkuyorum

Yanlış yere mi yazdın acaba, bu topic aktif değil. Ben yine de cevap vereyim ama burada çok yardımcı bulamazsın.

İçine sinmediyse başka doktora git ama tedaviyi yapan doktor takibini yapıyorsa söylediklerinde vardır bir bildiği. Mümkün olduğu kadar ayağa kalkma, iş yapma hatta sadece tuvalet için kalk. Ayaklarını bedeninden yukarıda tutacak şekilde uzan. Kanamanın durmasını bekle, artış olursa hemen doktora gidersin. Kanama alanı yok dediyse ve kanamanın rengi açılıyorsa içeride kalanları atıyor olabilir vücudun. Biraz sabırlı ol. 11 haftalık bebekleri göz göre göre kaybetmeyi göze almaz hiçbir doktor. Ama onların durmayacağı varsa hiçbir güç de tutamaz maalesef.

Teşekkür ederim 3 farklı doktorda muayene oldum Farklı bir doktor arayışındayım bilmiyorum artış olduğunda da gittim yapacak bişey yok dediler göderdiler

Teşekkür ederim 3 farklı doktorda muayene oldum Farklı bir doktor arayışındayım bilmiyorum artış olduğunda da gittim yapacak bişey yok dediler göderdiler
Dua et o zaman bol bol, 3 doktor aynı şeyi söylüyorsa sebep işlenmiş sonuç için allahın takdiri bekleniyordur. Olabildiği kadar kalkma, allah evlatlarını sana bağışlasın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…