- 24 Haziran 2009
- 658
- 1
- 41
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #68.361
darısı başınıza tatlım ateşsiz sağlıklı geçsin hepimizinki
valla çıkmalı zaten yoksa kel kalacağım bende.bu saçlar yeniden çıkacak arkadaşlar dert etmeyin
işin kötü yanı evin her yerinde saç görmek...
alp bebeğe maşallah yazgıcığım
sağol canım.benim kızım çiroz:)))) 6.340 gr maşallah alpe:)
:kedi:sempatiksalakcinni61 kiloymuş 58 kilo olamamış bak bak
siz adamı çatlatırsınız ya ben ölemmi vermem gereken 15 kilo var :2:
yani size şu kadarını söyliyeyim haftada en az bir iki kere bunalıma girip kilolarım ve çatlaklarım yüzümden ağlıyorum
işin kötüsü çatlaklarıma baktıkça kilo vermek bile istemiyorum kilo versem ne olacak diyorum
daha beter gözükecekler...
sonra Allah sağlık sıhhat versin şükürler olsun deyip susuyorum bu bir kısır döngü...
benimde saçlar dökülüyi kel kalmam an meselesi aha böyle aklinialirimsmile
yok ben ağlamıyorumda çatlaklarımı görünce böyle bir enteresan oluyorum sonra oğluşa bakıyorum şükrediyorum bende bu kısır döngüyü böyle yaşıyorum.birde bende kilo verince nasıl görüneceklerini düşünmüyor değilimakannehir.
saçlarımı kestirmeme rağmen dökülüyor az da olsa Hilal'inde dökülüyor diyorum ki Hnim Hilal'e heryerde saçın var bune hal ...Kalın telli olanlar ince telli olanlar Hilal'in öyle ayırıyorum walla...
Kilodan bozma moralini benimde 7 kg vermem lazım walla göbek ve basen duruyor emziren annelsin sen sakın zayıflamaya kalkma diyorlar sezeryanda olunca veremez oldum bünye 1-1,5 yılda toprlanırmış öyle diyorlar bana
koca kişisi gelir hijyen kaçar kaydirigubbakcemile
canım benim program değişiyor sürekli monoton değilim beslenme konusunda önceden gece 1 öğün mama weriridim 4te uyandığında kesintisiz uyusun die son zamanlarda gece pek huysuzluk etmiyor o nedenle sadece emziriyorum uyandıkça sabah 8de uyanıyor genelde emziriyorum sonra kahwaltı hazırlıyorum kaşık maması(normal mamayla) sonra uyuyor uyanıyor tekrar emziriyorum sonra yoğurt yada danino falan weriorum.. sonra emzirme sebze yada meywe püresi.. akşamda muhallebi yada sütlü mama v.s... şeftali suyu falan weriorum bugün muz püresi werdim çeyrek.. öyle yani......yaw bana günlük öğün tablonuzu verseneniz hangi saatte neler veriyonuz özellikle hasret ve selkie
aynen benimde öyle hamileyken tek tel dökülmezdi ama şimdi:1no2:benim de avuç avuç dökülüyo.hamilelikte hormonlar nedeniyle dökülmeyen saçlar doğum sonrası birkaç ay içinde topluca dökülürmüş.hamilelikte banyo sonrası bile 1 tel dökülmezdi.şimdi banyodan çıkınca özellikle 1 topak saç oluyo dökülenlerden.saçım çok sorun etmiyorum ,iyi bile bana ama heryer kıl...yemekten çıkacak diye korkuyorum
nasıl yapiosun onubu aralar şımardı sanırım bu koçalar...
kızlar ya ben haftasonunda erdeğe gideeğimya...orda adetli olaçağım gittiğimde açaba doğum kontrol hapı ile geçiktirsem adetimi nasıl olur?
geçen gittiğimdede adetliydim denize felan giremedim doğru düzgün...
aynen bnde sewmem..hep öyle koçalar ..benimkide sever öyle...bende tam tersine gidip birilerinde kalmayı hiç sevmem...
çok geçmiş olsun canım, boğmaca çok kötü inşallah değildir. kardeşim 1 yaşındayken boğmaca oldu we her kış hastanede hawa wererek geçirdi.. hala kötü her soğuk algınlığı yorgan döşek yatmayla sonuçlanıyo hep öksürük hepp inşallah kolayca atlatırselam kızlar..10 gün yoktum neler olmuş çok üzüldüm ya gülay ve ebrucum allah yardımcınız olsun rabbim hakkınızda hayırlısını versin bizde 10 gündür ömürle uğraşıyoruz ömür boğulurcasına öksürüyo ciğerler temiz ateş yok boğmacadan şüpheleniyo doktorlar gece uykumuz yok sabaha kadar ayaktayız yavrumu kolluyorum hep allah hepimizin yardımcısı olsun imtihan dünyası işte...
bşide oğlum bu ay 300 gr almış yani 6.430 olmuş doktor fena değil dedi muhallebi yap ver dedi mamayla tabi ben sadece anne sütü veriyorum 1 ay öncede ufak ufak ek bişiler vermeye başladım cii beebe yoğurt ve meyve püresi başka ne yapabilirim annişler tavsiyelerinizi bekliyorum
hiç dikkat etmedim...yaw adet olmak sütü azaltırmı????????
bizimki de bu kontrolde tahlilden sonra karar werecek.. sanıırm sağlık ocakları 4.ay oldumu weriyor..5. ay, bebekten kan alınarak kansızlık için değerlendirmelerin de yapıldığı bir aydır. Çünkü pek çok bebekte, yanlış beslenme nedeniyle demir eksikliği olabilir. Demir eksikliği varsa, D vitaminin yanında demir takviyesi de yapılır. 5 aylık bebeğiniz, tanımadığı kişilerin kucağına gitmeme gibi yadırgama davranışları içine girebilir.
ben o salak dr diyom niye veriyon bu kan damlasını önce bi bak çocugun değerlerine okumuş dr olmuş ama bir b... haberi yok şerefsizin
a.sNilüfercim o gün de söylemiştim, verme canım doktoruyla görüşmeden.
Kadir Tuğcu diyor ki, değerlere bakılmadan verilen kan damlası, bazı hastalıkların teşhisini bile zorlaştırabilirmiş...
e artık büyüdüler canlar 4.aydan sonra zaten 12-6 arası deliklsiz uyumaları gerekirmiş..seyyal benim oğlanda son bir haftadır sadeçe geçe 12 de yiyiyor sonra uyanmıyor sabah 6 ya kadar o saattede yarım şişe yiyiyor daha yemiyor yine uyuyor 8 gibi kalkıyor..kahvaltı karışımı hazırlayıp onu yediriyorum...sanırım bir düzen oturtuyorlar artık o nedenle bir zararı olmaz...ben uykuda verdim bir ara geçe 3 te falan az biraz emip bırakıyor...yemiyor geçe...gündüz karnı güzel doyuyor demekki
[B]10kiloda bnde war:umursamaz: ebru sen emzirmiyorsun şu formula 7den falan kullansan ya?hehe 15 kilo aşırımı.söyleyeçek bişey bulamamış atmış....ben 30 kilo aldım 15 kilo fazlam var şu anda...bençe yorgunluktan veya mağnezyum kalsiyum eksikliğinden oluyor...
Megg, maydonozu deniyecem canım, inşallah işe yarar, ödem olduğunu sanmıyorum ama bakalım
Selkie, kocişe hiiiççç dokunmuyorum zaten, böyle çok memnunum, kızla çok ilgileniyor, bende dinleniyorum o arada, işime geliyo valla.
bende kel kalcam vallaaabenimde öyle kel kalaçağım yakında...
sen ne güzel hergün süpüron bari ben süpüremiorum ayağıma dolanıo saçlaarraynen şu saç dökülmesi de bi dursa evimi hergün süpürüyorum yok anacım bitmiyo
bencede sen bi bakkk:)ay nebileyim yapmışmıdır..ama beçeremez o öyle şeyleri kız?!kara çahldir o konuda ama ben bakayım yinede...
bizde çiçibebeli meyveli yoğurdumu yedik geldiiikk....
canım bu bizim küçük sülükler bütün vitamin ve minerallerimizi emiyo o yüzden bünyemiz kansız ve vitaminsiz kalıoooEskiler bebek anneyi tanımaya başlayınca annenin saçı dökülürmüş derlermiş.
Sanırım hamilelikte hormonlar nedneiyle gürleşip güçlenen saçlarım şimdi o hormonların çekilmesiyle eski haline mi dönüyor ne?
Ben de de aynı durum var. Çok feci dökülüyor.
hadi ordan 15 kilo fazlaymışş gördükk hiçte öle yoktu fazlalığınn61 kiloymuş 58 kilo olamamış bak bak
siz adamı çatlatırsınız ya ben ölemmi vermem gereken 15 kilo var :2:
e artık büyüdüler canlar 4.aydan sonra zaten 12-6 arası deliklsiz uyumaları gerekirmiş..
benim bebik niye uyumuyor ozamansempatiksalakcinniakannehir