2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar saçlarım çook dökülüo önleyemiyorum bi türlü evde heryer saç artık midem bulandı ssaç görmekten...
sizinde öyle mi

Yaa aslında o da bende almaya çekiniyoruz.Burdaki eczanelerde de hep erkekler çalışıyor sinir oluyorum.Girip 'bana bir pre. ver' diyemiyorsunda.Olmazsa nettenmi alsamki acaba?

netten alın o zaman...ya bende başka yerden alamam..dediğin gibi mal gibi bakıyorlar....tedbirini al..sonra birde kürtaj olmak var..bildiğim kadarıyla sezeryansın sende demi?şu durumda 2 yi doğuramazsında..yada spiral falan taktır...

ay nebileyim yapmışmıdır..ama beçeremez o öyle şeyleri kız?!kara çahldir o konuda ama ben bakayım yinede...

bizde çiçibebeli meyveli yoğurdumu yedik geldiiikk....

kızlar saçlarım çook dökülüo önleyemiyorum bi türlü evde heryer saç artık midem bulandı ssaç görmekten...
sizinde öyle mi

Eskiler bebek anneyi tanımaya başlayınca annenin saçı dökülürmüş derlermiş.
Sanırım hamilelikte hormonlar nedneiyle gürleşip güçlenen saçlarım şimdi o hormonların çekilmesiyle eski haline mi dönüyor ne?
Ben de de aynı durum var. Çok feci dökülüyor.

ben memnundum kalabliğrdi böylde dökülmesinler ya..zaten setrek benim saçlarım

ben memnundum kalabliğrdi böylde dökülmesinler ya..zaten setrek benim saçlarım

Ağır antibiyotik kullanımı nedeniyle bir ara saçlarım o kadar seyrelmişti ki, tekrar saçım olsun diye demir ilacı ve özel bir solüsyon kullanmıştım; cildiyeci vermişti. Eskisi kadar olmasa da biraz saçım artmıştı. Hamilelikte eskisi gibi oldu, "Allahım saçlarıma kavuştum" dedim. Şimdi yine beni bir korku sardı, yine iyice seyrelecek kafamın derisi görünecek ben de yine ilaç mı kullanacağım diye.

benim de avuç avuç dökülüyo.hamilelikte hormonlar nedeniyle dökülmeyen saçlar doğum sonrası birkaç ay içinde topluca dökülürmüş.hamilelikte banyo sonrası bile 1 tel dökülmezdi.şimdi banyodan çıkınca özellikle 1 topak saç oluyo dökülenlerden.saçım çok sorun etmiyorum ,iyi bile bana ama heryer kıl...yemekten çıkacak diye korkuyorum

canım çook geçmiş olsun inşallah düzelir biran önce
klava:küsüsm size kızımın dişlerini kutlamadınız hıh
oyy oyy kuzunun dişleri mi çıkmııış hayırlı olsun darısı kolaylıkla diğer dişlerine inşallah
bende 12 mart annesıyım..yavrum sıcaklıgıyla masumıyetıyle butun dunyam oldu
hoşgeldin muhteva a.s.
off canım sıkıldı oğluşumu doktora götürdüm pamukçuk olmuş ağzı sinir oldum ateşi var biraz huysuzz

canım çok geçmiş olsun 1-2 güne kalmaz bişeyciği merak etme annesi

hahahaaaa ağladığına ağlasa neyse kaydirigubbakcemile3
sizinde öyle mi

benim de 1-2 haftadır dökülmeye başladı vitamin eksikliğinden oluyo bildiğim kadarıyla ben polen yemeye başladım inşallah faydası olur bakalım

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ayy kızlar içim rahat etmedi öğleden sonra ardayı bi de ortopediye götürdüm röntgen çekildi herşey normal dedi için rahat olsun 6 aylık olunca tekrar bakalım dedi iyi ki götürmüşüm içim ferahladı

yaw benimde acayip saçlarım dökülüyor her yer saç sabah bir uyanıyom tüm yastık saç böyle giderse kel kalacam annem bebeğimin beni tanıdıgı için döküldüğü için diyor bakalım ne zaman duracak:)
jale çok tşk darısı acısız sizin meleklerinizin başına:)

selam kızlar.ben geldim tabii herkes kaçmıştır.
geçmişe bakamayacağım alp durmuyor.anne çocuk sağlığı merkezindeki kontrolümüze gittik.onların tartısına göre 1ay 10 günde 700 gr almış alp.ek gıdaya başlama dedi.ayrıca kadir tuğcu da böyle söyledi.

bende tartıldım 61 kiloyum.ahhh bir 58 olamadım takıldım kaldımklava:gerçi bu yemeğe nasıl verceksem.

birde saç dökülmesi ile ilgili şikayetleri gördüm bu sayfada.benim topar topar saç gidiyor hergün saçımdan tokayı çıkarmaya tekrar toplamaya korkuyorum hele hele banyodan sonrası felaket.bayağı çok azaldı saçlarım.

yaw bana günlük öğün tablonuzu verseneniz hangi saatte neler veriyonuz özellikle hasret ve selkie

bu saçlar yeniden çıkacak arkadaşlar dert etmeyin
işin kötü yanı evin her yerinde saç görmek...

alp bebeğe maşallah yazgıcığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…