Delirecem yaaa, evdeki işlere yetişemiyorum, temizlik falan hakgetire, yemek bile yapamaz oldum kızla ilgilenmekten, kızı banyo yaptırdım sudan çıkmıyacam diye ağlıyo, sonra üstünü giymek istemedi, altını bağlatmıyo, huy değiştirmeye başladı benim kız..
En son aşı için götürdüğümde bana da sağlık ocağından kan ilacı verdiler, günde 9 damla ağzına damlat dedi hemşire ama ben ne zaman damlatmak istesem kızım kustu, bende bıraktım vermiyorum, doktorumuza sormadan da başlamayı düşünmüyorum, haftaya kontolü var bakalım doktor ne diyecek, benim kızımda yabancıları görünce ağlıyor, yabancıların kucağına asla gitmiyor, bunun kan değerleriyle alakalı olduğunu hiç bilmiyordum, çok ilginç hakkaten..
Bosnacım, sütlü pirinçlinin dışında Armutlu-portakallı var ben onu da denedim, kızım sevdi, birde arada bu mamaların içine cicibebe bisküvisi katıyorum daha çok seviyor, resmen ağzını kocaman açıp haammm diye bir ses çıkarıyor, inşallah Doruk kuzu da sever. Kutlarım canım, darısı başımıza, bizim kızın ilk dişi yandan gelecek sanırım, yan tarafta sivri bir diş baş göstermiş :)) Bu arada sana ticker yaptım ama denk gelmedik bir türlü, buraya kopyalıyorum,
http://lb1f.lilypie.com/KtnAp3.png güle güle kullan :))
Çok geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda düzelir.
Size de geçmiş olsun, benim kızımda da çıkmıştı, ben maden suyuna batırdığım pamukla sildim ağzını birde karbonatla sildim hemen geçti.
Sebze çorbası ve kaşık mamalarını denemelisin.
Canım merhaba, her bebekte farklı olur diş çıkarma olayı, bazı bebekler hissetmezmiş bile, sen şimdiden telaşa kapıldın, sakin ol..