- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #68.341
kızlar saçlarım çook dökülüo önleyemiyorum bi türlü evde heryer saç artık midem bulandı ssaç görmekten...
sizinde öyle mi
sizinde öyle mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa aslında o da bende almaya çekiniyoruz.Burdaki eczanelerde de hep erkekler çalışıyor sinir oluyorum.Girip 'bana bir pre. ver' diyemiyorsunda.Olmazsa nettenmi alsamki acaba?
kızlar saçlarım çook dökülüo önleyemiyorum bi türlü evde heryer saç artık midem bulandı ssaç görmekten...
sizinde öyle mi
rica ederim şekerim ne demekkk :)
canım kocan ysaklamış olmasııınnn :))))
bu aralar ne olsa ondan şüphelen
canım emziriomusun
biyerde okumuştum emziren annelerde kalsiyum demir ve çeşitli elementlerin azlığından olabiliomuşşş
benimde oluodu ilaçlarımı bırakmıştım yataktan kalktığımda dizlerimin kemikleri sanki sürtüodu birbirine ama ilaçlarıma devam edince geçti...ben ondandır diye düşündümmm
sizinde öyle mi
Eskiler bebek anneyi tanımaya başlayınca annenin saçı dökülürmüş derlermiş.
Sanırım hamilelikte hormonlar nedneiyle gürleşip güçlenen saçlarım şimdi o hormonların çekilmesiyle eski haline mi dönüyor ne?
Ben de de aynı durum var. Çok feci dökülüyor.
ben memnundum kalabliğrdi böylde dökülmesinler ya..zaten setrek benim saçlarım
canım çook geçmiş olsun inşallah düzelir biran önceselam kızlar..10 gün yoktum neler olmuş çok üzüldüm ya gülay ve ebrucum allah yardımcınız olsun rabbim hakkınızda hayırlısını versin bizde 10 gündür ömürle uğraşıyoruz ömür boğulurcasına öksürüyo ciğerler temiz ateş yok boğmacadan şüpheleniyo doktorlar gece uykumuz yok sabaha kadar ayaktayız yavrumu kolluyorum hep allah hepimizin yardımcısı olsun imtihan dünyası işte...
oyy oyy kuzunun dişleri mi çıkmııış hayırlı olsun darısı kolaylıkla diğer dişlerine inşallahklava:küsüsm size kızımın dişlerini kutlamadınız hıh
hoşgeldin muhteva a.s.bende 12 mart annesıyım..yavrum sıcaklıgıyla masumıyetıyle butun dunyam oldu
off canım sıkıldı oğluşumu doktora götürdüm pamukçuk olmuş ağzı sinir oldum ateşi var biraz huysuzz
hahahaaaa ağladığına ağlasa neyse kaydirigubbakcemile3
Megg, canımsın yaa, seni pimpirikli anne senii, rahat ol biraz yaa, benimde eşim senin gibi, şimdiden diş çıkarırken ne olacak diye karalar bağladı adam, aşıya gidiyoruz bazen, kızım aşıdan hiç ağlamazken kafayı bir çeviriyorum eşim ağlıyor, neymiş kızı acı çekecek diye üzülüyormuş, güler misin ağlar mısın..
sizinde öyle mi
azemheval dişler patlamış maşallah