2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

doğunca her şey çok farklı ilk başlarda hamilelikten çıkmış olmaya alışmak gerekiyor 9 ay süresince hamil yaşayıp birden anne olmak artık hamile olmamak zor geliğyor insana... ama bebeğini her gördüğünde için titriyor resmen... kıyamıyorsun doyamıyorsun ona bakmaya... sarılıp sevginden sımsıkı bağrına basmak geliyor insanın içinden ama canını yakmaktan korkup doğru düzgün sarılamıyorsun bile...

kızlar ben düm bebegimi hissettim. karıncalanma gibi bisey. baya hareket etti. cok güzellll. metrodaydım gülmeye basladım millette suratıma baktı :))

arkadaslar mrb ben de eylul annesıyım hemde ıkız mıs bugun ogrendım polıkıstık over hastasıydım ılk mıkro denememdı yasım 26 2.5 senelık evlıyız ılgın bugun 5+1 gunluk ve ıkız oldugunu ogrendık cok saskınım

Ayy maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Benimde ikiz kardeşim var. Ama sanırım benim bebişim tek..

Arkadaşlar yaa yiyecek isimleri vermeniz hoş değil bence. Şahsen canım çekiyor... Ayrıca alan vardır alamayan vardır. Lütfen dikkat edelim...

Günaydın kızlar 2 gündür içimde tost ağacı çıkıcak, başka bişey yiyemiyorum...Akşam eşim çorba istedi, ercimek yaptım ama yemeğe gelince 3 kaşık, sonra başladı bulantım... bıraktım...
Yarım saat sonra kaşarlı tost yaptım napıyım öğlen akşam karlı tost yiyorum... yanında bol meyve.. havuç... kıvırcık marul gibi yeşil salatalık malzemeler midemi bulandırıyo.. ben de sırf vitamin lsun diye havuç yiyorum.. ama rendesi bulandırıyo bende mecbur tavşan gibi kemiriyorum...

10+4 derken nasıl hesaba göre bu 1.sorum ikinci sorum doğum 3 eylüllmü seninde biz gelişimimiz ii olduunu söledi dr 19unda testler için gideceğiz

Canım doktoruma göre 10 hafta 5 günlüğüz. Beklenen doğum tarihi ise internetteki hesaplayıcılara göre. Ama ben doktorumun verdiği tarihi önemsiyorum. Gelişimin iyi olduğunu söyledi. Ayy bebeğin kıpır kıpır hareket ettiğini gördük, biraz insan şeklini almış. Çok güzeldi yaa. Kol kıvrımları belli olmuş, ama kafa çok büyük falan. Yavrum yaaa çok şekerdi:1hug:

günaydın şeker anneler.....
melek istersen ben hamilelik çizelgesinde sana yardıomcı olayım...
eklemek için profiline gir orada hakkımda bölüüne tıkla....orada kilo takip çizelgesi yanında kalem gibi bi işaret var ona tıklayınca satır aktif hale gelecek opraya yaptığın çizelgeyi yapıştıracaksın....
çizelgeyide yapamadıysan ondadad yardımcı olurum

kızlar ben düm bebegimi hissettim. karıncalanma gibi bisey. baya hareket etti. cok güzellll. metrodaydım gülmeye basladım millette suratıma baktı :))

ay demek hiseetin ya ne tuhaf bişi bak heycan yaptım bendekaydirigubbakcemile3
kaç haftalıksın tam olarak bak sendede takvim yok anlayamıyoruz bilmiyorumkismile
bizimde yakındır hissetmemiz herhalde:ecrin_bebek:

Ay çizelge yapamadım. Neyse zaten çok hastayım, bugün uğraşamıycam. Bronşitten ölüyorum. Öksürmekten ciğerlerim ağrıyorbilmiyorumkismile

istersen ben sana yapayım sen yapıştırırsın..

X