- 14 Eylül 2007
- 4.610
- 35
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oooooo oldumu şimdi zaten böğürtlem canım çekiyordu rüyamda gördüm sizlere söylemek istemedim kızlar ya ama çok canım çekiyor bide sen yazmışsın biraz unutmuştum kocacımda aksi gibi geç gelecek çıkamadım dışarı artık yarın aldırırımmafoldumben
hiç ilgilenmedi burdaki sağlık ocağındakiler şimdi git 21.hafta gel ypalım dediler kaydını
varmı ki böğürtlen bu mewsimde şaşırdım şahsen kızlar benim canım hiç bişi çekmio normal mi?
şekerim 2li test için 19 şubattamı gidiyorsun bende 18 şubatta gidicem nasip olursa
geçenlerde marketten dönüyoruz eşimle biri balık yapmış Allahım Allahım nasıl koktu anlatamammm rüyamda bile balık gördüm düşünün yani bugün yaptım yediğim en fazla 5 tane :)))))))) midem bulandı sonra eşimde kızdı bumuydu balık balık diye tutturduğun ??:)))))kızlar konserve balık yiyormusunuz? sakıncası varmıdır acaba?
taze balıgın kokusuna dayanamıyorum,yememizde gerekli,belki konserveyi yiyebilirim