• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik ihtimali var mı yine de gerçekten psikolojimi bozdum galiba yardımcı olur musunuz

Tabiki kan da beli olur bide üç ay olmuş baya varda var yoksa yoktur zaten kaç günde bir adet oluyorsun bu kadar geçikmesi daha öncede oldumu peki
45 günde bir falan ilişkiden sonra bir kere adet oldum ama karın şişliğim vs var sürekli bu geriyor beni sürekli karnıma bakıyorum acaba şişiyormu vs diye. En son kan testini geçen hafta verdim işte negatif çıktı o da M hala karnım şişiyormuş gibi hissediyorum

45 günde bir falan ilişkiden sonra bir kere adet oldum ama karın şişliğim vs var sürekli bu geriyor beni sürekli karnıma bakıyorum acaba şişiyormu vs diye. En son kan testini geçen hafta verdim işte negatif çıktı o da M hala karnım şişiyormuş gibi hissediyorum
Ve hatta böyle karnımda kalp atıyormuş gibi hissediyorum böyle pıt pıt

Merhaba, sperm dediğimiz şey max 24 saat canlı kalabiliyor. Hamile kalman için Yumurtlama gününe denk gelmiş olmalıydı, öyle olsaydıda şimdiye kadar defalarca pozitif çıkardı geçen haftada kan testi vermişsin. Hamile değilsin rahat ol, tamamen psikolojik…

Ve hatta böyle karnımda kalp atıyormuş gibi hissediyorum böyle pıt pıt
Gebelikte kalp atışı hissedilmiyor, ayrıca da 21.haftadyaim sadece iki haftadır hafif tekmeler kipirtilar hissediyorum, senin ki gebelik değil, üç aylık gebelik olsa anlardın ama kıpırtı falan olmazdı, adet olamiyorsan onun şişliğidir seninki

Merhaba, sperm dediğimiz şey max 24 saat canlı kalabiliyor. Hamile kalman için Yumurtlama gününe denk gelmiş olmalıydı, öyle olsaydıda şimdiye kadar defalarca pozitif çıkardı geçen haftada kan testi vermişsin. Hamile değilsin rahat ol, tamamen psikolojik…
İşte gerçekten artık o kadar yoruldum ki düşünmekten daha demin aynaya gittim baktım karnıma falan bastırdım işte göbeğim içine göçüyor mü göçmüyor mü falan diye

Gebelikte kalp atışı hissedilmiyor, ayrıca da 21.haftadyaim sadece iki haftadır hafif tekmeler kipirtilar hissediyorum, senin ki gebelik değil, üç aylık gebelik olsa anlardın ama kıpırtı falan olmazdı, adet olamiyorsan onun şişliğidir seninki
Adet ilaçla oldum 2. Adetimi pıhtılaşma pıhtılaşma geldi 10 günüm var diğer adetimi bekliyorum Yasmin kullanıyorum bugün 7 günlük arayı verdim. Gerçekten yoktur değil mi yani 3 ay olcak neredeyse illaki 3 kan testinden birisinde çıkardı değil mi? Kesin negatiftir sürekli aklıma bana göre kötü olan ihtimal geliyor stres yapıyorum daha da

Adet ilaçla oldum 2. Adetimi pıhtılaşma pıhtılaşma geldi 10 günüm var diğer adetimi bekliyorum Yasmin kullanıyorum bugün 7 günlük arayı verdim. Gerçekten yoktur değil mi yani 3 ay olcak neredeyse illaki 3 kan testinden birisinde çıkardı değil mi? Kesin negatiftir sürekli aklıma bana göre kötü olan ihtimal geliyor stres yapıyorum daha da
Kanda on günde çıkıyor hadi max.15gun de diyelim varsa şimdiye çoktan cikmisti

O zaman kesin yoktur diyebiliriz dimi bu karın şişliğim falan psikolojiktir
Pcos olduğunuzu söylemişsiniz. Pcoslu bir birey olarak 3 ay adet olmadığımı bilirim ve karın şişliği olur kanam tam olmadan yüksek ihtimal bundan kaynaklı. He birde korunmayı bilmeyecek kadar cahil, korunduğu halde gebeyim diye kendinize takıntı haline getirecek kadarda bilgisiz iseniz, iki dakikalık zevk için kendinizi kullandırmayın..

Back
X