2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy bugün çokk kötüyüm, miğdem ağzıma geliyor. Bişey yiyemiyorum, hem de hastayım, iyice zayıfladım 3 günde. Off keşke şurda bi akrabam olsa. Yada kızlar keşke sizlerle aynı apartmanda falan olsak. Hayal işte. :1rolleyes:

çok geçmiş olsun melek.... bu dönemde bir de hasta oldun allah yardımcın olsun canım yaaa....
hepimiz aynı apartmanda olsak öğürmekten kimse birbirine bakamazdı sempatiksalakcinni
sağlıklı birileri ile aynı apartmanda oturmak daha akıllıca bu dönemde =)))

lapaci benim gerçekten rahim sola kaymış gçirdiim amelyat yüzünden bisde ortaya diil dr sola bakıo benim miniği görmek için

beni bütün apartman duymuştur heralde sabah akşam öğürüyorum anlamışlardır

bulantılar nezaman geççek kızlar ya ben okadar fenayımki ağlamak istiyorum artık

günaydın kızlar. dün bizde kalp atışını gördük.artık rapor çıkartmam gerek iğneler için.o kdar gözümde buyuyor ki anlatamam.bu 9 ay nasıl vurulacağım o iğneleri.

melek yapıştıramadın galiba takvimibilmiyorumkismile

çok geçmiş olsun melek.... bu dönemde bir de hasta oldun allah yardımcın olsun canım yaaa....
hepimiz aynı apartmanda olsak öğürmekten kimse birbirine bakamazdı sempatiksalakcinni
sağlıklı birileri ile aynı apartmanda oturmak daha akıllıca bu dönemde =)))

Evet canım yaa, çok zor oluyor hem de gurbette olunca. Başımda ne anne ne kızkardeş. İnsan zaten duygusallaşıyor bu dönemde. Dün eşimin ufacık bi imasına hemen ağladım. Suçlandı o da, özür falan diledi. Umarım çok yakında kalkarım ayağa. Haftaya çalışmaya başlıyorum hem. Dua edin nolur kızlar bana. :nazar:

kızlar 2 kilo aldım sonunda vermiştim ya 5 kilo 2sini geri aldım yaşasın eyooooozemuszemus

Evet canım yaa, çok zor oluyor hem de gurbette olunca. Başımda ne anne ne kızkardeş. İnsan zaten duygusallaşıyor bu dönemde. Dün eşimin ufacık bi imasına hemen ağladım. Suçlandı o da, özür falan diledi. Umarım çok yakında kalkarım ayağa. Haftaya çalışmaya başlıyorum hem. Dua edin nolur kızlar bana. :nazar:

senin gibi gurbette olan çok kişi var canım ya.. üzme kendini hiç.... buna şükür... yurtdışında olmak daha kötü olurdu herhalde.. şu an istediğinde ailenin yanına gidebilirsin onlar gelebilir...
vallahi kocalarımıza allah sabır versin.. bende akşam ilk kez ağladım... sonra çok üzüldüm.. ama napiim.. hep hormonların suçu naniknanik

canım çok sağol mopsycim öncekini başka bi arkadaş yaptı ama olmamış hem yanlış gösteriyodu hemde doğmuş bebek içindi o

buarada uğur böceğide çok cici olmuş benim uğurböceeem gelio kurban olsun annesi veren allahına daha şimdiden aşığım ona

Ah Mopsy'cim çok harika yaa. Çok mutlu oldum, çok teşekkür ederim. Ohh be renklendik bak:dance:

X