• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik ihtimali var mı yine de gerçekten psikolojimi bozdum galiba yardımcı olur musunuz

İnşallah yoktur hamilelik istemiyorum. Ve 3 ay geçti üstünden olsa belli olurdu heralde beta testinde değil mi ?
Tabiki kan da beli olur bide üç ay olmuş baya varda var yoksa yoktur zaten kaç günde bir adet oluyorsun bu kadar geçikmesi daha öncede oldumu peki

Tabiki kan da beli olur bide üç ay olmuş baya varda var yoksa yoktur zaten kaç günde bir adet oluyorsun bu kadar geçikmesi daha öncede oldumu peki
45 günde bir falan ilişkiden sonra bir kere adet oldum ama karın şişliğim vs var sürekli bu geriyor beni sürekli karnıma bakıyorum acaba şişiyormu vs diye. En son kan testini geçen hafta verdim işte negatif çıktı o da M hala karnım şişiyormuş gibi hissediyorum

45 günde bir falan ilişkiden sonra bir kere adet oldum ama karın şişliğim vs var sürekli bu geriyor beni sürekli karnıma bakıyorum acaba şişiyormu vs diye. En son kan testini geçen hafta verdim işte negatif çıktı o da M hala karnım şişiyormuş gibi hissediyorum
Ve hatta böyle karnımda kalp atıyormuş gibi hissediyorum böyle pıt pıt

Back