6,5 belki şimdi 7yi bulmuştur.. boyu da 67cm civarı..seninki ne kadar?
ayy canım yaa şu tipleri nerden buldun bunlara gülmekten öldümçok sevimliler ayy nolsun ya işte sinirimi eşimden çıkarayım dedim o da ters tepti. ya her haftasonu gezmeye gidilsin gezmeden gelinsin bıktım artık ya isyan edeyim dedim o da başıma patladı. istemiyorum artık ev gezmesi gezmek. kayınvalidemin peşine takılıyoz cücük gibi geziyoz peşpeşe.. işte asıl gerçek bu :)
ayy canım yaa şu tipleri nerden buldun bunlara gülmekten öldümçok sevimliler ayy nolsun ya işte sinirimi eşimden çıkarayım dedim o da ters tepti. ya her haftasonu gezmeye gidilsin gezmeden gelinsin bıktım artık ya isyan edeyim dedim o da başıma patladı. istemiyorum artık ev gezmesi gezmek. kayınvalidemin peşine takılıyoz cücük gibi geziyoz peşpeşe.. işte asıl gerçek bu :)
belli değil mi çıktığımlaga luga muhabbet bütün gün :) ne yalan söyliyim, bebeğim yemeğini yesin karnını doyursun benim bunalıma girmem gibi bir ihtimal kalmıyor.. hatırlarsanız ozamanda esas şikayetim yememesiydi.. hala bazen nüksetsede artık azda olsa yiyoruz :)
Herkese merhaba
Hipp süt yapan çaydan behsetmişsiniz de işe yarıyor mu bari?ben humana kullanmıştım iğrene iğrene içtim açıkçası pek de faydasını görmedim bıraktım.sütüm iyice azaldığı için tekrar başlasammı diye düşünüyorum.Hipp mi denesem acaba?
doğum günleri gibi boy ve kiloları da aynı bizimkilerin.7 kilo 67cm bizimki :13:
iki hafta önce iki kat giysiyle 8400 gibi birşeydi galiba 8475di canım, boyu d a65 cmdi, Benim bebeğim irimi yaaa? Görünüşühiç de öyle değil. Normal doğumla 3320g 50cm doğdu.6,5 belki şimdi 7yi bulmuştur.. boyu da 67cm civarı..seninki ne kadar?
Herkese merhaba
Hipp süt yapan çaydan behsetmişsiniz de işe yarıyor mu bari?ben humana kullanmıştım iğrene iğrene içtim açıkçası pek de faydasını görmedim bıraktım.sütüm iyice azaldığı için tekrar başlasammı diye düşünüyorum.Hipp mi denesem acaba?
allah iyiliğini versin güldürdün: beni(cücük)..herhaftasonuda gitmeyiverin beraber çıkın bize takılın:92::92::92:neyse canım sıkma canını geçeeeer
Canım, okuduğum kitapta anne babaların bebeklerinin iştahsızlığından şikayet ettikleri yazıyor ve uzman bununla ilgili şöyle bir yorum getirmiş: Anne babalar isterler ki bebekleri akranlaının en kilolusu en uzun boylusu olsun. Halbuki belirlenen aralıkta olmaları yetrlidir. Ama anne babaların istediği üst sınırlara yakın olmak. O yüzden de bebeklerine yedirebildikleri kadar yedirmek isterler. Aynı anne sütü gibi , ayda belli ve yeteri miktarda kilo alıyorsa anne sütü yetiyor diyoruz ya, ek gida için de aynı şey söz konusu. Az yiyor olabilir belki metabolizması yavaştır ve yediği yetiyordr vs. Yani demem o ki srese gerek yok az yiyorla diye. Ama kilo alamıyor ve olması gereken aralığın altındaysa o zaman sorn var demektir.(miş miş miş)
bübchen ürünleri kullanan varmı aramızda ben dalin kullanıyorum şuan ama bitmek üzere farklı bi şampuan almak istiyorum
Kilolar yüzünden depresyona girdim.Sokağa bile çıkmak istemiyorm.Giyecek bişey bulamıyorum.Eski kıyafetler olmuyo.Hamileyken aldıklarımı giyiyorum hala.Acilen zayıflamalıyım.hafif bir diyetle şu elma sirkesini kullanmak istiyrm ama bebege etkisi varmı bulamadım bitürlü
söylediğin markayı bilmiyorum ama ben sebamed kullanıyorum ve çok memnunum...
bübchen ürünleri kullanan varmı aramızda ben dalin kullanıyorum şuan ama bitmek üzere farklı bi şampuan almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?