• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayy canım yaa şu tipleri nerden buldun bunlara gülmekten öldüm :29::29: çok sevimliler ayy nolsun ya işte sinirimi eşimden çıkarayım dedim o da ters tepti. ya her haftasonu gezmeye gidilsin gezmeden gelinsin bıktım artık ya isyan edeyim dedim o da başıma patladı. :41: istemiyorum artık ev gezmesi gezmek. kayınvalidemin peşine takılıyoz cücük gibi geziyoz peşpeşe.. işte asıl gerçek bu :)

off canım yaa. en azından kendi arkadaşlarınızla görüşseydiniz ne o, kayınvalide gezmesi ben de katlanamazdım şahsen :)

ayy canım yaa şu tipleri nerden buldun bunlara gülmekten öldüm :29::29: çok sevimliler ayy nolsun ya işte sinirimi eşimden çıkarayım dedim o da ters tepti. ya her haftasonu gezmeye gidilsin gezmeden gelinsin bıktım artık ya isyan edeyim dedim o da başıma patladı. :41: istemiyorum artık ev gezmesi gezmek. kayınvalidemin peşine takılıyoz cücük gibi geziyoz peşpeşe.. işte asıl gerçek bu :)

allah iyiliğini versin güldürdün:60::60::60:: beni(cücük)..herhaftasonuda gitmeyiverin beraber çıkın bize takılın:92::92::92:neyse canım sıkma canını geçeeeer

belli değil mi çıktığım :D laga luga muhabbet bütün gün :) ne yalan söyliyim, bebeğim yemeğini yesin karnını doyursun benim bunalıma girmem gibi bir ihtimal kalmıyor.. hatırlarsanız ozamanda esas şikayetim yememesiydi.. hala bazen nüksetsede artık azda olsa yiyoruz :) :nazar:

Canım, okuduğum kitapta anne babaların bebeklerinin iştahsızlığından şikayet ettikleri yazıyor ve uzman bununla ilgili şöyle bir yorum getirmiş: Anne babalar isterler ki bebekleri akranlaının en kilolusu en uzun boylusu olsun. Halbuki belirlenen aralıkta olmaları yetrlidir. Ama anne babaların istediği üst sınırlara yakın olmak. O yüzden de bebeklerine yedirebildikleri kadar yedirmek isterler. Aynı anne sütü gibi , ayda belli ve yeteri miktarda kilo alıyorsa anne sütü yetiyor diyoruz ya, ek gida için de aynı şey söz konusu. Az yiyor olabilir belki metabolizması yavaştır ve yediği yetiyordr vs. Yani demem o ki srese gerek yok az yiyorla diye. Ama kilo alamıyor ve olması gereken aralığın altındaysa o zaman sorn var demektir.(miş miş miş)

:43: daha yeni gelmiştim aranızdan hemen ayrılmak istemem ama çıkmam lazım.kuzum beni bekler.sabahtan beri hep aksi gitti işler fırsat bulamadım girmeye.yarın inş aranızda olurum.hepinizi öper bebeklerinizi koklarım :90:

Herkese merhaba
Hipp süt yapan çaydan behsetmişsiniz de işe yarıyor mu bari?ben humana kullanmıştım iğrene iğrene içtim açıkçası pek de faydasını görmedim bıraktım.sütüm iyice azaldığı için tekrar başlasammı diye düşünüyorum.Hipp mi denesem acaba?

denemeni tavsiye ederim..

doğum günleri gibi boy ve kiloları da aynı bizimkilerin.7 kilo 67cm bizimki :13:

ahaa süper :D bu kadar olurkaç kilo kaç santim doğdu peki? benimki 3170 gr 49 cm doğdu..

6,5 belki şimdi 7yi bulmuştur.. boyu da 67cm civarı.. :nazar: seninki ne kadar?
iki hafta önce iki kat giysiyle 8400 gibi birşeydi galiba 8475di canım, boyu d a65 cmdi, Benim bebeğim irimi yaaa? Görünüşühiç de öyle değil. Normal doğumla 3320g 50cm doğdu.

Herkese merhaba
Hipp süt yapan çaydan behsetmişsiniz de işe yarıyor mu bari?ben humana kullanmıştım iğrene iğrene içtim açıkçası pek de faydasını görmedim bıraktım.sütüm iyice azaldığı için tekrar başlasammı diye düşünüyorum.Hipp mi denesem acaba?

Milupanın da var anne çayı, sallama poşet çay, gerçek bitkilerden onunki, granül falan değil.

allah iyiliğini versin güldürdün:60::60::60:: beni(cücük)..herhaftasonuda gitmeyiverin beraber çıkın bize takılın:92::92::92:neyse canım sıkma canını geçeeeer

tamam beraber bişeyler yapalım ya madem ayarlayalım da aslında 4 martta tiyatro var ama bebişleri nereye satıcaz çok güzel ' her yöne 90dk' komedi ekip istanbuldan geliyor ve süper..
Ana Sayfa - İstanbul Meydan Sahnesi

Canım, okuduğum kitapta anne babaların bebeklerinin iştahsızlığından şikayet ettikleri yazıyor ve uzman bununla ilgili şöyle bir yorum getirmiş: Anne babalar isterler ki bebekleri akranlaının en kilolusu en uzun boylusu olsun. Halbuki belirlenen aralıkta olmaları yetrlidir. Ama anne babaların istediği üst sınırlara yakın olmak. O yüzden de bebeklerine yedirebildikleri kadar yedirmek isterler. Aynı anne sütü gibi , ayda belli ve yeteri miktarda kilo alıyorsa anne sütü yetiyor diyoruz ya, ek gida için de aynı şey söz konusu. Az yiyor olabilir belki metabolizması yavaştır ve yediği yetiyordr vs. Yani demem o ki srese gerek yok az yiyorla diye. Ama kilo alamıyor ve olması gereken aralığın altındaysa o zaman sorn var demektir.(miş miş miş)

canım aslında az yemesi ya da kilosu değil sorunum sadece kaşığı reddetmesi.. tadına bile bakmıyor yiyeceklerin bazen tadına baksa ve sonra bir daha ağzını açmasa beğenmedi deyip işin içinden çıkacağım.. ama hiç tadına bakmıyor genelde.. ve meyve yemeyi tamamiyle bıraktık.. 1 haftadan fazla zamandır meyveyi ağzına koymuyor.. bugün de yemezse doktoru arayacağım.. birde böyle bişi buldum belkide gerçekten meyve yemek istememesinin bir sebebi var;

Bebeğim bazı yemekleri reddediyor, nasıl alıştırabilirim? - UZMANTV

Uzman tv yi dinledim canım, olabilir tabi, her bebek aynı değil. B enimki de sebzeyi daha çok seviyor. Meyve biraz zorla yiyor. Su konusu canımı sıkıyor çok. Halletmem lazım.

Hoşçakalın,

:54::55::16:merhaba kızlar doktordan şimdi ğeldik.bebeğim 8,680 gr.68cm boy 45 cm baş çevresi.imiş.kalça çıkıklığı yok dedi. yürüteçe bindirebilirmişiz bacak eğriliği falan yapmazmış.normal yemekleri ver ama salçası az olsun dedi. görme duymadada hiç bir sorun yok muş ve sünnet ettirebilirmişim. büyüyünce ettirirsem 10 15 ğünde şimdi yaptırırsam 5 ğünde iyileşirmiş. bu arada happy sormuştu. avet brokoli enginar ıspanak azar azar verebilirmişz.

Kilolar yüzünden depresyona girdim.Sokağa bile çıkmak istemiyorm.Giyecek bişey bulamıyorum.Eski kıyafetler olmuyo.Hamileyken aldıklarımı giyiyorum hala.Acilen zayıflamalıyım.hafif bir diyetle şu elma sirkesini kullanmak istiyrm ama bebege etkisi varmı bulamadım bitürlü

Kilolar yüzünden depresyona girdim.Sokağa bile çıkmak istemiyorm.Giyecek bişey bulamıyorum.Eski kıyafetler olmuyo.Hamileyken aldıklarımı giyiyorum hala.Acilen zayıflamalıyım.hafif bir diyetle şu elma sirkesini kullanmak istiyrm ama bebege etkisi varmı bulamadım bitürlü

canım benim bende senin gibiyim. hamileyken aldıklarım bol önce aldıklarım dar. geiyor. ne giysem yakışmıyor. birde önümde bir ğöbek oluştu çatlaklarımı saymıyorum bile. bende kafayı yiyecem. ama bir zayıflama kemeri gördüm. onun peşindeyim .bütçemi ayarlayım onu alacam . biraz faydası oluyormuş zayıflamaya.elma sirkesinide çok abartmazsan bir zararı olacağını sanmıyorum.

Back