2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Peki ya babası? Karnını doyur, altını değiş oynasın babası bir saat, sen de hava al çıkıp.

Peki ya babası? Karnını doyur, altını değiş oynasın babası bir saat, sen de hava al çıkıp.

aslında öyle yapıyordum ama bu hafta sonu kapıştık olan gene bana oldu. kapıştığımla kaldım.. yani genel anlamda içimde bir sıkıntı bir basıklık var yaa.. bahar gelsin artık.. oğluşumu bindiriyim arabasına tıngır mıngır gezelim. kimseye bağımlı kalmak istemiyorum. bu kış bana çok ama çookk uzun geldii..

Burda bahar olmuyor, ben taa yazı bekleyeceğim . Ama sanırım göçeceğim bu diyarlardan İstanbullara şöyle Mart ortalarında.

aynen öyle sonbaharda doğum yapmak en zoru.. nerede yaşıyorsunuz canım? çok soğukbi yer değilse bebeğinle de gezebilirsin. ben astronot tulumlardan aldım acayip sıcak tutuyor. al bebeğini mahallede bi yürüyüş yap belki herşeyi çözmez ama rahatlarsın biraz oksijen alırsın. bütün gün kapalı mekanda olmak bebeğe de iyi gelmiyor..

Aşure yapabilir miyim ki? Sütlacı bile yeni yeni yapıyorum daha

canım çok kolay bişey aslında internette herhangi bi siteden alabilirsin. beğendiğin malzemeyi koy beğenmediğini koyma.. mesela ben portakal kabuğunu sevmem ondan limon kabuğu koyuyorum.. daha güzel oluyor.. eğer bulamazsan ben sana benim tarifi yazarım..

Harpy bu hipp çayı eczanelerde bulabiliriz sanıyorum, tadı humana gibi mi? Humana öyle şekerli geliyor ki bana içesim gelmiyor artık. :120:

her eczanede yoksanırsam.. ama marketlerde var. humana gibi tatlı değil ondan ben içinebal koyuyorum azıcık.. yoksa bana tatsız geliyor..

Burda bahar olmuyor, ben taa yazı bekleyeceğim . Ama sanırım göçeceğim bu diyarlardan İstanbullara şöyle Mart ortalarında.

ayy canım inşallah. ben de mart ortaslarında ankaraya giderim artık 2-3 haftalığına. sen de karstaymışsın orası da iyice soğuktur. işnedeniyle mi ordasınız?

kayserideyim canım kendi kendime karar aldım güneşi görür görmez yapacağım o dediğini canıma yetti artık !

Emelcim hoşgeldin, yine güzel güzel anlatmışsın,
bir nazar dolaşıyor ortalarda dikkat edin bebişlere.
Halası da benim bebeğimi emzirmek istemişti şaka yollu da yapmadık öyle birşey

canım benim hoşbulduk.
çok geçmiş olsun. umarım birşeyi yoktur. eğer huzursuz olursa filan aman diyeyim. dikkat et. hastaneye götür, için rahat eder hiç değilse. Allah korusun hepimizin bebeklerini.
benimki artık anakucağında durmuyor, atıyor kendini. yavaş yavaş yerlerinde durmayacak bu bebekler valla ben bebek arabasıyla evde turluyorum artıkk. geçen gün arabada uyudu hatta.

harpy, gelmiş gelmişi ben de yapıyorum, bayılıyor. ayaklarından başlayıp iki parmakla boynuna kadar gidip gelmiş gelmiş gelmişş diye hızlı hızlı söylüyorum. gıdıklanıyor.
üzerindekileri ağzına götürme huyu benim kızımda da var. kazağı hırkası önlüğü ne varsa artık, pijaması gelse o da girecek nerdeyse

yaa bu arada ablamlara gittik dedim ya, ece ablamın bebeğinden korkuyoo görünce ağlıyo. kıskandığından mı yoksa hiç bebek görmediğinden mi anlamadım.

seni ne kadar iyi anladığımı anlatamam.. eminim eşinle tartışmasaydın evde olmak sana bu kadar zor gelmeyecekti. sen öncelikle eşinle enine boyuna bir konuş sorununuz neyse çözün.. göreceksin aslında bahar çokta uzak değil.. ben bunaldığımda genelde neşeli bir müzik açarım :) dene işe yarıyor :)

Video : aşkı memnuda çalan ring ring ringa indian song - Vidivodo

ayy canım inşallah. ben de mart ortaslarında ankaraya giderim artık 2-3 haftalığına. sen de karstaymışsın orası da iyice soğuktur. işnedeniyle mi ordasınız?
Evet canım iş nedeniyle yoksa ne işimiz var buralarda 2012 de tekrar taynimiz çıkacak, batıya gelebiliriz.

Benimki dehiç bebek görmedi ama aynada kendine bayılıyor. Tutmaya çalışıyor eliyle . Doynk elini aynaya vuruyor. Bebeğim iyi canım, kafası vurmamış anladığım kadarıyla, fena korkmuş.

Oy oy oy Harpy bunalımdan çıkmış da bunalanlara tavsiye veriyor

benim bebeğim yeni doğduğunda çok ağlardı özellikle giyinirken. yine bir gün arkadaşımla banyo yaptırıyoruz.. arkadaşımın da 7-8 aylıkdı bebeği. banyo bitti giyinirken bizimki avazı çıktığı kadar ağlıyor. arkadaşımın oğlu benimkini ağlarken görünce ödü patlamıştı aynen ağlayarak ters yöne doğru emeklemeye başlamıştı.. allahım çok komikti. dün tekrar buluştular ve birbirlerine şaşkın bakışlarla baktılar.. ama onun çok fena ısırma huyu var ondan bebeğimi kaptırmiyim diye aklım çıktı. bi kere pantolonu kaptırdık çünkü neyseki bizimki biraz zayıfda bacağa ulaşamadı

Isırma huyu mu
Kaç kilo bebeğin Harpy?

belli değil mi çıktığım laga luga muhabbet bütün gün :) ne yalan söyliyim, bebeğim yemeğini yesin karnını doyursun benim bunalıma girmem gibi bir ihtimal kalmıyor.. hatırlarsanız ozamanda esas şikayetim yememesiydi.. hala bazen nüksetsede artık azda olsa yiyoruz :)

banada arkadaş hediye getirmişti astronot tulum sağolsun çok işime yaradı iyice sarıp sarmalayıp çıkıyoruz dışarıya lojmanın girişinde kantinimiz var eşimle sıla uyurken her sabah gidiyorum ekmeğimi evin eksiklerini alıp geliyorum hem yürüyüş yapmış oluyorum çok iyi geliyo kar da bile çıkıyom

ne olmuş benim canım arkadaşıma:106::106:

ayy canım yaa şu tipleri nerden buldun bunlara gülmekten öldüm çok sevimliler ayy nolsun ya işte sinirimi eşimden çıkarayım dedim o da ters tepti. ya her haftasonu gezmeye gidilsin gezmeden gelinsin bıktım artık ya isyan edeyim dedim o da başıma patladı. istemiyorum artık ev gezmesi gezmek. kayınvalidemin peşine takılıyoz cücük gibi geziyoz peşpeşe.. işte asıl gerçek bu :)

Herkese merhaba
Hipp süt yapan çaydan behsetmişsiniz de işe yarıyor mu bari?ben humana kullanmıştım iğrene iğrene içtim açıkçası pek de faydasını görmedim bıraktım.sütüm iyice azaldığı için tekrar başlasammı diye düşünüyorum.Hipp mi denesem acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…