işte benim kimseciklerim yok.. ailem ankarada annem gelmişti 3 hafta önce ona bırakıp bırakıp çıktık. kayınvalidem de var ama o kaldırıp oturtmıyor. amaannn tencere tava herkes bir hava.. arkadaşlarım akrabalarım işte lazım olunca kimse olmaz..
Peki ya babası? Karnını doyur, altını değiş oynasın babası bir saat, sen de hava al çıkıp.
aslında öyle yapıyordum ama bu hafta sonu kapıştık olan gene bana oldu. kapıştığımla kaldım.. yani genel anlamda içimde bir sıkıntı bir basıklık var yaa.. bahar gelsin artık.. oğluşumu bindiriyim arabasına tıngır mıngır gezelim. kimseye bağımlı kalmak istemiyorum. bu kış bana çok ama çookk uzun geldii..
bizimkiler eylül bebişleri bizi bizden başka kimse anlamaz zaten.. ben belki 7 aydır temiz hava yüzü görmüyorum her gören yüzün bembeyaz olmuş diyor. nereye gitsem kapalı mekan bir yürüyüş bile yapamıyorum. berbat bir haftasonu geçirdim ve ensonunda bugün salya sümük saldım makaraları...
Aşure yapabilir miyim ki? Sütlacı bile yeni yeni yapıyorum daha
Harpy bu hipp çayı eczanelerde bulabiliriz sanıyorum, tadı humana gibi mi? Humana öyle şekerli geliyor ki bana içesim gelmiyor artık. :120:
Burda bahar olmuyor, ben taa yazı bekleyeceğim . Ama sanırım göçeceğim bu diyarlardan İstanbullara şöyle Mart ortalarında.
aynen öyle sonbaharda doğum yapmak en zoru.. nerede yaşıyorsunuz canım? çok soğukbi yer değilse bebeğinle de gezebilirsin. ben astronot tulumlardan aldım acayip sıcak tutuyor. al bebeğini mahallede bi yürüyüş yap belki herşeyi çözmez ama rahatlarsın biraz oksijen alırsın. bütün gün kapalı mekanda olmak bebeğe de iyi gelmiyor..
Emelcim hoşgeldin, yine güzel güzel anlatmışsın,
bir nazar dolaşıyor ortalarda dikkat edin bebişlere.
Halası da benim bebeğimi emzirmek istemişti şaka yollu da yapmadık öyle birşey
aslında öyle yapıyordum ama bu hafta sonu kapıştık olan gene bana oldu. kapıştığımla kaldım.. yani genel anlamda içimde bir sıkıntı bir basıklık var yaa.. bahar gelsin artık.. oğluşumu bindiriyim arabasına tıngır mıngır gezelim. kimseye bağımlı kalmak istemiyorum. bu kış bana çok ama çookk uzun geldii..
Evet canım iş nedeniyle yoksa ne işimiz var buralardaayy canım inşallah. ben de mart ortaslarında ankaraya giderim artık 2-3 haftalığına. sen de karstaymışsın orası da iyice soğuktur. işnedeniyle mi ordasınız?
canım benim hoşbulduk.
çok geçmiş olsun. umarım birşeyi yoktur. eğer huzursuz olursa filan aman diyeyim. dikkat et. hastaneye götür, için rahat eder hiç değilse. Allah korusun hepimizin bebeklerini.
benimki artık anakucağında durmuyor, atıyor kendini. yavaş yavaş yerlerinde durmayacak bu bebekler vallaben bebek arabasıyla evde turluyorum artıkk. geçen gün arabada uyudu hatta.
harpy, gelmiş gelmişi ben de yapıyorum, bayılıyor. ayaklarından başlayıp iki parmakla boynuna kadar gidip gelmiş gelmiş gelmişş diye hızlı hızlı söylüyorum. gıdıklanıyor.
üzerindekileri ağzına götürme huyu benim kızımda da var. kazağı hırkası önlüğü ne varsa artık, pijaması gelse o da girecek nerdeyse
yaa bu arada ablamlara gittik dedim ya, ece ablamın bebeğinden korkuyoogörünce ağlıyo. kıskandığından mı yoksa hiç bebek görmediğinden mi anlamadım.
hepinize slmlar kızlar ben en sonunda bunalıma girdim.. evde otur otur olacağı buyduu
canım benim hoşbulduk.
çok geçmiş olsun. umarım birşeyi yoktur. eğer huzursuz olursa filan aman diyeyim. dikkat et. hastaneye götür, için rahat eder hiç değilse. Allah korusun hepimizin bebeklerini.
benimki artık anakucağında durmuyor, atıyor kendini. yavaş yavaş yerlerinde durmayacak bu bebekler vallaben bebek arabasıyla evde turluyorum artıkk. geçen gün arabada uyudu hatta.
harpy, gelmiş gelmişi ben de yapıyorum, bayılıyor. ayaklarından başlayıp iki parmakla boynuna kadar gidip gelmiş gelmiş gelmişş diye hızlı hızlı söylüyorum. gıdıklanıyor.
üzerindekileri ağzına götürme huyu benim kızımda da var. kazağı hırkası önlüğü ne varsa artık, pijaması gelse o da girecek nerdeyse
yaa bu arada ablamlara gittik dedim ya, ece ablamın bebeğinden korkuyoogörünce ağlıyo. kıskandığından mı yoksa hiç bebek görmediğinden mi anlamadım.
benim bebeğim yeni doğduğunda çok ağlardı özellikle giyinirken. yine bir gün arkadaşımla banyo yaptırıyoruz.. arkadaşımın da 7-8 aylıkdı bebeği. banyo bitti giyinirken bizimki avazı çıktığı kadar ağlıyor. arkadaşımın oğlu benimkini ağlarken görünce ödü patlamıştı aynen ağlayarak ters yöne doğru emeklemeye başlamıştı.. allahım çok komikti.dün tekrar buluştular ve birbirlerine şaşkın bakışlarla baktılar.. ama onun çok fena ısırma huyu var ondan bebeğimi kaptırmiyim diye aklım çıktı. bi kere pantolonu kaptırdık çünkü neyseki bizimki biraz zayıfda bacağa ulaşamadı
Evet canım iş nedeniyle yoksa ne işimiz var buralarda2012 de tekrar taynimiz çıkacak, batıya gelebiliriz.
Benimki dehiç bebek görmedi ama aynada kendine bayılıyor. Tutmaya çalışıyor eliyle . Doynk elini aynaya vuruyor. Bebeğim iyi canım, kafası vurmamış anladığım kadarıyla, fena korkmuş.
Oy oy oy Harpy bunalımdan çıkmış da bunalanlara tavsiye veriyor
ne olmuş benim canım arkadaşıma:106::106:
Isırma huyu mu
Kaç kilo bebeğin Harpy?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?