2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tuanas ile ben bebişlerimizi en kısa zamanda sünnet ettircez bu aylar sünnet için en uygun dönem çok çabuk iyileşir diyor doktor biz lokal anestezi istiyoruz

Biz babe kullanıyoruz doktor tavsiyesiyle, bebeğimin cildi çok hassas. Şampuan değil yıkama yağı var babe'nin onu kullanıyoruz bir de nemlendiricisini. Harika ürünler , zaten pediatrik. Tek sorun çok pahalı, ama çok da uzun süre gidiyor. Bebe yağı olarak da komilininkini kullanıyorum. Diğer ürünlerimi de babe almayı düşünüyorum.

boşver canııım takma kafana ne demişler ''bir dirhem et bin ayıp örter''hem yaza daha var bikini mevsimi gelmedi vaktimiz var yani

ben johnsons baby nin uyku serisini kullanıyorum. uykucuğu geliyor hemen. :)))

kilolar konusunda yazan arkadaşım, benim de kilolarım var, çok değil ama eski kıyafetlerim olmuyor. hamile kotumu 3 ay giydim, eski kotumu giyiyorum ama düğmesini açmak zorunda kalıyorum. göbek kaldı. belden aşağısı olduğu gibi çatlak, bacaklarım dizlerimin arkası baldırlar vs.
hiiiç moralini bozma, hepsi geçecek, bir 3 ay daha sabır. doktorum 9 ayda ancak toparlarsın demişti. hele bi adet görmeye başlayalım, kilolar hemen gidiverir. emzirme işi de azalınca zayıflama diyeti uygularsın. biraz da spor, tamamdırr :)) ben kendimi böyle rahatlatıyorum.
ama bazen benim de heyheylerim tepeme gelebiliyor.

Emine, benim kızım da 3330 kg 51 cm doğdu, bu ölçüler de çok yakın. aramızda bir gün, 10 gram 1 cm fark var. DD

Evet,
Akşam yemeğini yemedi doğru dürüst , şimdi banyo yapacak. Birazdan gelirim ben. Ben de çatlak matlak yok. Ama o göbeğimdeki kahverengi çizgi hala belli oluyor.

bende de çatlak yok ama kahverengi iz ne zaman gidecek acaba , kızlar doktor bize banyo yaparken başına dökeceğiniz suyu kaynatın ve o su ılıdıktan sonra onu kullanın demişti dizanteri olmasın diye ...

ayeser bende bebişimi banyo yaptırcam ama şimdi uyuyor bugün banyo günleri heralde

bugün bizim de banyo günümüz :)) banyosunu hazırladım, küçükhanım uyudu. bekliyorum şimdi uyansın diye

aha daaa uyandıı ben kaçarr, önce banyo, sonra yemek, sonra da uyku. herkese boool uykulu geceler inşallahh, bebişleriniz de siz de güzel güzel uyursunuz umarım. iyi akşamlar.

Son düzenleme:

saol canım güzel dileklerin için aynı dilekler bendende sana benimkide uyandı bende kaçar

ayeser bende bebişimi banyo yaptırcam ama şimdi uyuyor bugün banyo günleri heralde
iki günde bir yıkıyoruz canım biz. Bugün de yıkandı.
bende de çatlak yok ama kahverengi iz ne zaman gidecek acaba , kızlar doktor bize banyo yaparken başına dökeceğiniz suyu kaynatın ve o su ılıdıktan sonra onu kullanın demişti dizanteri olmasın diye ...
Ben hep şebeke suyu ile yıkadım. Suyunu da safbenden alıyorum. Doktor hiç öyle bişey denedi bize. Ben de mi öyle yapsam?:26:
hadi arkadaşlar müsait olanlar bebişlerimizi hep beraber banyo yaptıralım
Biz yıkandık bile, ama meme de emmedi, çok uykusu vardı heralde atırdım babası uyutıyor sağolsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…