- 2 Şubat 2011
- 1.433
- 95
- 163
merhaba kızlar doktordan şimdi ğeldik.bebeğim 8,680 gr.68cm boy 45 cm baş çevresi.imiş.kalça çıkıklığı yok dedi. yürüteçe bindirebilirmişiz bacak eğriliği falan yapmazmış.normal yemekleri ver ama salçası az olsun dedi. görme duymadada hiç bir sorun yok muş ve sünnet ettirebilirmişim. büyüyünce ettirirsem 10 15 ğünde şimdi yaptırırsam 5 ğünde iyileşirmiş. bu arada happy sormuştu. avet brokoli enginar ıspanak azar azar verebilirmişz.
tamam beraber bişeyler yapalım ya madem ayarlayalım da aslında 4 martta tiyatro var ama bebişleri nereye satıcaz çok güzel ' her yöne 90dk' komedi ekip istanbuldan geliyor ve süper..
Ana Sayfa - İstanbul Meydan Sahnesi
Kilolar yüzünden depresyona girdim.Sokağa bile çıkmak istemiyorm.Giyecek bişey bulamıyorum.Eski kıyafetler olmuyo.Hamileyken aldıklarımı giyiyorum hala.Acilen zayıflamalıyım.hafif bir diyetle şu elma sirkesini kullanmak istiyrm ama bebege etkisi varmı bulamadım bitürlü
Evet,ben johnsons baby nin uyku serisini kullanıyorum. uykucuğu geliyor hemen. :)))
kilolar konusunda yazan arkadaşım, benim de kilolarım var, çok değil ama eski kıyafetlerim olmuyor. hamile kotumu 3 ay giydim, eski kotumu giyiyorum ama düğmesini açmak zorunda kalıyorum. göbek kaldı. belden aşağısı olduğu gibi çatlak, bacaklarım dizlerimin arkası baldırlar vs.
hiiiç moralini bozma, hepsi geçecek, bir 3 ay daha sabır. doktorum 9 ayda ancak toparlarsın demişti. hele bi adet görmeye başlayalım, kilolar hemen gidiverir. emzirme işi de azalınca zayıflama diyeti uygularsın. biraz da spor, tamamdırr :)) ben kendimi böyle rahatlatıyorum.
ama bazen benim de heyheylerim tepeme gelebiliyor.
Emine, benim kızım da 3330 kg 51 cm doğdu, bu ölçüler de çok yakın. aramızda bir gün, 10 gram 1 cm fark var.DD
Evet,
Akşam yemeğini yemedi doğru dürüst , şimdi banyo yapacak. Birazdan gelirim ben. Ben de çatlak matlak yok. Ama o göbeğimdeki kahverengi çizgi hala belli oluyor.
bende de çatlak yok ama kahverengi iz ne zaman gidecek acaba, kızlar doktor bize banyo yaparken başına dökeceğiniz suyu kaynatın ve o su ılıdıktan sonra onu kullanın demişti dizanteri olmasın diye ...
ayeser bende bebişimi banyo yaptırcam ama şimdi uyuyor bugün banyo günleri heralde
bugün bizim de banyo günümüz :)) banyosunu hazırladım, küçükhanım uyudu. bekliyorum şimdi uyansın diye
canım saol verdiğin bilgi için bende öyle yapiim
bugün bizim de banyo günümüz :)) banyosunu hazırladım, küçükhanım uyudu. bekliyorum şimdi uyansın diye
aha daaa uyandııben kaçarr, önce banyo, sonra yemek, sonra da uyku. herkese boool uykulu geceler inşallahh, bebişleriniz de siz de güzel güzel uyursunuz umarım. iyi akşamlar.
bizim de banyo günümüz suyumuzun soğumasını bekliyoruz
iki günde bir yıkıyoruz canım biz. Bugün de yıkandı.ayeser bende bebişimi banyo yaptırcam ama şimdi uyuyor bugün banyo günleri heralde
Ben hep şebeke suyu ile yıkadım. Suyunu da safbenden alıyorum. Doktor hiç öyle bişey denedi bize. Ben de mi öyle yapsam?:26:bende de çatlak yok ama kahverengi iz ne zaman gidecek acaba, kızlar doktor bize banyo yaparken başına dökeceğiniz suyu kaynatın ve o su ılıdıktan sonra onu kullanın demişti dizanteri olmasın diye ...
Biz yıkandık bile, ama meme de emmedi, çok uykusu vardı heralde atırdım babası uyutıyor sağolsunhadi arkadaşlar müsait olanlar bebişlerimizi hep beraber banyo yaptıralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?