• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bübchen ürünleri kullanan varmı aramızda ben dalin kullanıyorum şuan ama bitmek üzere farklı bi şampuan almak istiyorum

bübchen kullanmadım ama johnson's kullanıyordum ama bebeğimin saçı hemen yağlanıyordu başta şampuandan olacağını düşünmedim ama sonra eşim komili almış onunla bu sorunumuz çözüldü.. ben de bebeğimin ergenliğini düşünüp üzülüyordum :D meğer sorun şampuanmış :D

:54::55::16:merhaba kızlar doktordan şimdi ğeldik.bebeğim 8,680 gr.68cm boy 45 cm baş çevresi.imiş.kalça çıkıklığı yok dedi. yürüteçe bindirebilirmişiz bacak eğriliği falan yapmazmış.normal yemekleri ver ama salçası az olsun dedi. görme duymadada hiç bir sorun yok muş ve sünnet ettirebilirmişim. büyüyünce ettirirsem 10 15 ğünde şimdi yaptırırsam 5 ğünde iyileşirmiş. bu arada happy sormuştu. avet brokoli enginar ıspanak azar azar verebilirmişz.

teşekkür ederim canım :) bebeğine de maşallah :nazar: :)

ben johnsons baby nin uyku serisini kullanıyorum. uykucuğu geliyor hemen. :)))

kilolar konusunda yazan arkadaşım, benim de kilolarım var, çok değil ama eski kıyafetlerim olmuyor. hamile kotumu 3 ay giydim, eski kotumu giyiyorum ama düğmesini açmak zorunda kalıyorum. göbek kaldı. belden aşağısı olduğu gibi çatlak, bacaklarım dizlerimin arkası baldırlar vs.
hiiiç moralini bozma, hepsi geçecek, bir 3 ay daha sabır. doktorum 9 ayda ancak toparlarsın demişti. hele bi adet görmeye başlayalım, kilolar hemen gidiverir. emzirme işi de azalınca zayıflama diyeti uygularsın. biraz da spor, tamamdırr :)) ben kendimi böyle rahatlatıyorum.
ama bazen benim de heyheylerim tepeme gelebiliyor.

Emine, benim kızım da 3330 kg 51 cm doğdu, bu ölçüler de çok yakın. aramızda bir gün, 10 gram 1 cm fark var. :DDD

maşallah seninki manken olacak herhalde :D boylu doğmuş :nazar:

Herkes bebiş yıkamaya mı gitti?

benim eşim mesaiye kaldı yoksa biz de yokayacaktık bugün.. koktu zaten normalde biz de 2 günde 1 yıkamaya çalışıyoruz ama genelde uyduramıyoruz mutlaka poposunu yıkıyorum ama her tata yaptığında :12:.. bi oturmaya başlasa yalnız yıkamaya başlicam...

benim eşim mesaiye kaldı yoksa biz de yokayacaktık bugün.. koktu zaten normalde biz de 2 günde 1 yıkamaya çalışıyoruz ama genelde uyduramıyoruz mutlaka poposunu yıkıyorum ama her tata yaptığında :12:.. bi oturmaya başlasa yalnız yıkamaya başlicam...

Ben bir kere yalnız yıkamak zorunda kalmışrım 3 aylık falandı ozaman, eşim 10 günlüğüne şehir dışına çımıştı. Arkadaşlarımla yıkadım ama herzaman bulamıyorsun birilerini.

iki günde bir yıkıyoruz canım biz. Bugün de yıkandı.:12:

Ben hep şebeke suyu ile yıkadım. Suyunu da safbenden alıyorum. Doktor hiç öyle bişey denedi bize. Ben de mi öyle yapsam?:26:

Biz yıkandık bile, ama meme de emmedi, çok uykusu vardı heralde atırdım babası uyutıyor sağolsun:16::nazar:

biz uzun zamandır başının suyunu kaynatıyoruz ,doktorumuz başını yıkarken ister istemez birazda olsa su yutar kaynatmak en sağlıklısı dedi:34:

Suratına işeyebilen bebiş varmı kızlar,benimki işedi yaa.çok komikti.fiskiye gibiydi.boş bulundum bende.altını değiştiriyrdm.acil banyo yaptık mecburen.geç saatte yapıcaktım ama hemen yıkandık mecbur:1::1::1:

hehe şansa bak eşim yarın da mesaiye kalacakmış o yüzden geçte olsa biz de bugün banyo yapcaz :) yapcaz diyorum çünkü biz onu yıkarken o da bizi yıkıyor :D

Suratına işeyebilen bebiş varmı kızlar,benimki işedi yaa.çok komikti.fiskiye gibiydi.boş bulundum bende.altını değiştiriyrdm.acil banyo yaptık mecburen.geç saatte yapıcaktım ama hemen yıkandık mecbur:1::1::1:

onu benimki de yaptı bi kere daha küçüktü ama yüzüne yapıp sonra korkup ağlamıştı :D

Ben bir kere yalnız yıkamak zorunda kalmışrım 3 aylık falandı ozaman, eşim 10 günlüğüne şehir dışına çımıştı. Arkadaşlarımla yıkadım ama herzaman bulamıyorsun birilerini.

ben bi kere denedim ama banyonun başından sonuna ağladı bizimki benbe bi daha kalkışmadım :18:

Küçükken benimki de çok yapıyordu, babannesini, ananesini, beni, kendini herkesi ıslatmışlığı vardır. Altını değiştirirken bir tane bez koyuyorduk oraya ki fışkırtmasın diye. Adını da "pipi bezi" koymuştuk.:1:
Sonra sonra bıraktı o huyunu.

:60::60:aynen benimkide 3 aylıkken yapmıştı çok komikti benim de dalgın bir anımda hahaha bir de hem çişini yapıyor hem de ağzını gözünü kapatıyordu ahahaha çok tatlılar yaaa

geçmiş olsun harpy oğlanın elini kesmişin üzüldüm :(( senin oğlanla benimkinin kiloları aynı gidiyor heralde,ben de dün tarttım 6800 geldi,boyunu ölçmedim,ama doktor bu ay boyuna kısa demişti 63 cm felandı,seninkinin boy nasıl gidiyor?

canım çok güldürdün beni oğlum korktu gülmemden :60: benimkide telefonumun üzerine su dökmüştü 1-2 günsesim boğuk çıktı sanki suyun altından konuşuyormuş gibi nedense :1:
çok teşekkürler canım. zaten kapandı gibi. küçük bir kızarıklık var ama daha iyigörünüyor. insanın canından can gidiyor gerçekten :(

:))) Aaaa bide saçımı o kadar çok çekiyo ki onları hiç söylemiyorum. Üstüme işemesi ve kusmasıda cabası :))))

kızlar sizin bebeklerde çok kusuyor mu ,büyüdükçe azalır kusması dediler ama bizim aynen devam ediyor...

Canım ben şunu keşfettim kusan bek iyi yiyen bebek. Oğlum ne zaman güzel emse kusuyo. Bizimde öle hala arasıra oluyo ve genellikle çok emdiği zamanlar oluyor.

asualp mrb mehmet alp ile mehmet sercan arasında 1gün var sanırım dimi..

Mehmet Sercan 21 Eylüldü galiba. Evet canım biz 1 gün küçüğüz ;)

Back