- 7 Aralık 2009
- 6.924
- 13.305
- 448
- 42
Kızlar yaklaşık bir saat önce bebeğim düştü galiba. Şöyle oldu elma yedirdim eline elma bulaştırdı ağzından, elini silmek için masanın üzerinden mendilini alacaktım ki döndüğümde oto koltuğu arkaya doğru düşmüş, Nasıl oldu anlamadım Gördüğümde kafası yere değmiyordu bile, ama çok korktu heralde cıyak cıyak ağladı sesi gitti yavrumun. Ama sakinleştikten sonra normale döndü normal tepkilerini veriyor artık. Güldü de. Bişey olmamıştır değil mi?
Daha hiç olmadın mı? Ben 4 kere oldum sanırım, Belki de 5.
Kusma bizde hiç olmadı inşallah da olmaz. Birkaç ay önce emince süt fazlası çıkarıyordu ağzından gaz çıkarırken, şimdi çıkarmıyor, çünkü sğt fazlası falan yok
Mustafa ismini ben çok severim. Babamın ismi, abimde oğluna koydu. Levent ismini babası verdi. İstedik ki öyle çocuk ismi olmasın , çocuk kalmayacaklar çünkü, Büyüyüp de adam olunca yakışsın ismi.
Evet herşey ağızda, geçen kucağımda mutfakta sandalyede oturuyorum, perdeye uzanıp ağzına sokmaya çalışıyor,
canııım nasıl ters döner yaa kıyamam ben ona geçmiş olsun.. nazar değdi bebişlere yaa hep başlarına bişey geliyor. başı yere değmediysebişey olmamıştır canım telaş etme.. şüpheleniyorsan 1 saat kadar uyutma.. takip et. başını kotrol et dokununca ağrıyan bi yeri var mı ya da bi şişlik..