Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun, Olur böle kazalar sonuçta bilerek yapmadın ki.O kadar çabuk iyileşecek ki şaşıracaksın.
Benim oğlumda yüzümü göğsümü yanağımı çizdi, 3 kerede üstüme çay döktü.
Biz bişey diyoz mu? :)))))
kızlar sizin bebeklerde çok kusuyor mu ,büyüdükçe azalır kusması dediler ama bizim aynen devam ediyor...
benimkinin adı mustafa. ayeser ben de levent ismini çok beğenmiştim ama eşim beğenmedi çok güçlü bir isim :)
canım benim allah uzun ömür versin bebişlerimize mustafada çok güzel bir isim adıyla yaşasın
2 dk gittim ne muhabbetler dönmüş yaw yaz yaz bitmedi..
hepimizin bebeklerine inşallah canım.. size de deden bir mehmet gelmiş sanırım :)
kızlarr sizin bebişlerinizde herşeyi ağzına götürüyomu dün bi oyuncak aldım oyuncağı ağzına almaya çalışıyo ağzına sığmadığı için çıldırıyo aldım elinden
evet benim oğlumda herşeyi ağzına götürüyor özellikle bi topu var onu ağzına almaya çalışıyor sadece dişliğini ağzına almıyor
benimkide hiç bişe bulamasa kazağını kaldırıp ağzına sokuyo buaralar en sevdiği şeyde peçeteyle oynamak buruşturuyo tekrar açıyo falan çok hoşuna gidiyo
canım dikkat etde yemesin
Daha hiç olmadın mı? Ben 4 kere oldum sanırım, Belki de 5.benim tek umudum regli olmak regli olunca hormonlar düzene giriyormuş ve kilo vermek kolaylaşıyormuş. regli olayım zaten bebiş de 6 aylık oldu, bişeyler yapmaya başlicam.
Kusma bizde hiç olmadı inşallah da olmaz. Birkaç ay önce emince süt fazlası çıkarıyordu ağzından gaz çıkarırken, şimdi çıkarmıyor, çünkü sğt fazlası falan yokbenim kızım yok denecek kadar az kusuyor artık
Mustafa ismini ben çok severim. Babamın ismi, abimde oğluna koydu. Levent ismini babası verdi. İstedik ki öyle çocuk ismi olmasın , çocuk kalmayacaklar çünkü, Büyüyüp de adam olunca yakışsın ismi.benimkinin adı mustafa. ayeser ben de levent ismini çok beğenmiştim ama eşim beğenmedi çok güçlü bir isim :)
kızlarr sizin bebişlerinizde herşeyi ağzına götürüyomu dün bi oyuncak aldım oyuncağı ağzına almaya çalışıyo ağzına sığmadığı için çıldırıyo aldım elinden
kızlar herobaby den paket geldi şimdi sütlü irmikli kahvaltı maması 1 paket bebe bisküvisi 1 tanede kabaklı pirinçli kavanoz maması göndermişler
mehmet eşimin ismi ben öyle istedim oldu bebişim babasının ismini aldı sercan isminide eşim koydu ismim serap benim ismime yakın olsun diye serap'ın canı sercan gibi
benimkide hiç bişe bulamasa kazağını kaldırıp ağzına sokuyo buaralar en sevdiği şeyde peçeteyle oynamak buruşturuyo tekrar açıyo falan çok hoşuna gidiyo