Kızlar yaklaşık bir saat önce bebeğim düştü galiba. Şöyle oldu elma yedirdim eline elma bulaştırdı ağzından, elini silmek için masanın üzerinden mendilini alacaktım ki döndüğümde oto koltuğu arkaya doğru düşmüş, Nasıl oldu anlamadımGördüğümde kafası yere değmiyordu bile, ama çok korktu heralde cıyak cıyak ağladı sesi gitti yavrumun. Ama sakinleştikten sonra normale döndü normal tepkilerini veriyor artık. Güldü de. Bişey olmamıştır değil mi?
Daha hiç olmadın mı? Ben 4 kere oldum sanırım, Belki de 5.
Kusma bizde hiç olmadıinşallah da olmaz. Birkaç ay önce emince süt fazlası çıkarıyordu ağzından gaz çıkarırken, şimdi çıkarmıyor, çünkü sğt fazlası falan yok
Mustafa ismini ben çok severim. Babamın ismi, abimde oğluna koydu. Levent ismini babası verdi. İstedik ki öyle çocuk ismi olmasın , çocuk kalmayacaklar çünkü, Büyüyüp de adam olunca yakışsın ismi.
Evet herşey ağızda, geçen kucağımda mutfakta sandalyede oturuyorum, perdeye uzanıp ağzına sokmaya çalışıyor,
Yok hiç birşeyi, keyfi de yerinde, yatırdım şimdi uyudu, bir saat uyutmadım,canııım nasıl ters döner yaa kıyamam ben onageçmiş olsun.. nazar değdi bebişlere yaa hep başlarına bişey geliyor. başı yere değmediysebişey olmamıştır canım telaş etme.. şüpheleniyorsan 1 saat kadar uyutma.. takip et. başını kotrol et dokununca ağrıyan bi yeri var mı ya da bi şişlik..
süt demişkenhippin emzirme çayını kullanıyorum cidden farketti. arttığını göğüslerimin dolduğunu hissediyorumgeçen gece uzun zamandır ilkkez süt gölünün içinde uyandım sabah hatt auyandırsam da emzirsem mi diye düşündüm.. mutlaka deneyin eğer süt probleminiz varsa.
selamlar kızlar,
tu tu tu maşallahhne güzel sohbet ediyorsunuz böyle, ancak okuyabiliyorum.
iyisinizdir inşallah.
mavi100 bebeğin hastaymış , geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
nasıl oldu bebeğin?
asualp odadaki nem çok önemli hakikaten, ben de ıslak havlu filan koyuyorum peteğin üzerine, çok rahat ediyor. buhar makinasını çalıştırcam bu gece, aldım boş boş duruyor kenarda. bi işe yarasın :)
benim kız sürekli ağlıyor, bir mızmız ki sormayın. dişleri kaşınıyor, neyi bulsa ona atlıyor. elimi tuttu, tektek parmaklarımı ısırdı damaklarıyla. oyuncaklarının tamamını salya içinde bırakıyo. peçete ve poşet benzeri şeyler çok hoşuna gidiyo. bu arada emeklemeye çalışıyo. yüzüstü yatırıyorum, bacaklarını karnına çekiyo popo havaya dikiliyo iyice, ama göbüş kıpırdamıyo, malum kilolu. 5 aylık olduk bugün, 8 kilo civarıdır diye tahmin ediyorum.
yoğurt vermiyorum artık, daha rahat ediyor. kesinlikle sindiremiyor. doktorla konuşacağım yarın. elma ve armut püresi yiyor. milupa muhallebi yiyor. sebze püresini asla sevmedi. idare ediyoruz. zaten bi sabah 11 de bi akşam 5 de veriyorum. açsa akşam yatmadan muhallebi veriyorum. yemediği zaman asla zorlamıyorum. çok şükür sütü çektikçe geliyor.
kızımla ceeee oyunu oynuyoruz. kendisii pikesini yüzüne kapatıyor, ben açıp ceeee diyorum. adı da ece yaa hoşuna gidiyobi de artık bazı kelimeleri biliyor. baba nerde diyorum çelik kapıya bakıyor, bıcı bıcı diyorum heyecanlanıyor. küvetini filan hazırlamışsam gördüğünde hemen hareketleniyor. addaa diyorum onda da gülücük saçıyor.
ahhh ahh uykusuz bırakmasalar bizi aslında güzel birşey bebek bakmak da. uykusuzluk hastalık kazalar vs canımızı çok yakıyor.
dün naptım biliyormusnuuzablama gittim, ablamın 2 aylık oğlu var. ben onu emzirdim ablamda benim kızı emzirdi. benim kız iki dakikada göğsünü boşalttı ablamın ablam al şunu diye bi verdi sütü kalmadı garibin onun bebeği memede uyumazmış, benim göğsümde 10 dakikada uyuya kaldı süt kardeş oluverdiler yani.
Kızlar yaklaşık bir saat önce bebeğim düştü galiba. Şöyle oldu elma yedirdim eline elma bulaştırdı ağzından, elini silmek için masanın üzerinden mendilini alacaktım ki döndüğümde oto koltuğu arkaya doğru düşmüş, Nasıl oldu anlamadımGördüğümde kafası yere değmiyordu bile, ama çok korktu heralde cıyak cıyak ağladı sesi gitti yavrumun. Ama sakinleştikten sonra normale döndü normal tepkilerini veriyor artık. Güldü de. Bişey olmamıştır değil mi?
Daha hiç olmadın mı? Ben 4 kere oldum sanırım, Belki de 5.
Kusma bizde hiç olmadıinşallah da olmaz. Birkaç ay önce emince süt fazlası çıkarıyordu ağzından gaz çıkarırken, şimdi çıkarmıyor, çünkü sğt fazlası falan yok
Mustafa ismini ben çok severim. Babamın ismi, abimde oğluna koydu. Levent ismini babası verdi. İstedik ki öyle çocuk ismi olmasın , çocuk kalmayacaklar çünkü, Büyüyüp de adam olunca yakışsın ismi.
Evet herşey ağızda, geçen kucağımda mutfakta sandalyede oturuyorum, perdeye uzanıp ağzına sokmaya çalışıyor,
sütüen maşallah,Bahsettiğin hangi süt çayı canım ya, benim hiç iştahım yok birşey yiyip içemiyorum
selamlar kızlar,
tu tu tu maşallahhne güzel sohbet ediyorsunuz böyle, ancak okuyabiliyorum.
iyisinizdir inşallah.
mavi100 bebeğin hastaymış , geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
nasıl oldu bebeğin?
asualp odadaki nem çok önemli hakikaten, ben de ıslak havlu filan koyuyorum peteğin üzerine, çok rahat ediyor. buhar makinasını çalıştırcam bu gece, aldım boş boş duruyor kenarda. bi işe yarasın :)
benim kız sürekli ağlıyor, bir mızmız ki sormayın. dişleri kaşınıyor, neyi bulsa ona atlıyor. elimi tuttu, tektek parmaklarımı ısırdı damaklarıyla. oyuncaklarının tamamını salya içinde bırakıyo. peçete ve poşet benzeri şeyler çok hoşuna gidiyo. bu arada emeklemeye çalışıyo. yüzüstü yatırıyorum, bacaklarını karnına çekiyo popo havaya dikiliyo iyice, ama göbüş kıpırdamıyo, malum kilolu. 5 aylık olduk bugün, 8 kilo civarıdır diye tahmin ediyorum.
yoğurt vermiyorum artık, daha rahat ediyor. kesinlikle sindiremiyor. doktorla konuşacağım yarın. elma ve armut püresi yiyor. milupa muhallebi yiyor. sebze püresini asla sevmedi. idare ediyoruz. zaten bi sabah 11 de bi akşam 5 de veriyorum. açsa akşam yatmadan muhallebi veriyorum. yemediği zaman asla zorlamıyorum. çok şükür sütü çektikçe geliyor.
kızımla ceeee oyunu oynuyoruz. kendisii pikesini yüzüne kapatıyor, ben açıp ceeee diyorum. adı da ece yaa hoşuna gidiyobi de artık bazı kelimeleri biliyor. baba nerde diyorum çelik kapıya bakıyor, bıcı bıcı diyorum heyecanlanıyor. küvetini filan hazırlamışsam gördüğünde hemen hareketleniyor. addaa diyorum onda da gülücük saçıyor.
ahhh ahh uykusuz bırakmasalar bizi aslında güzel birşey bebek bakmak da. uykusuzluk hastalık kazalar vs canımızı çok yakıyor.
dün naptım biliyormusnuuzablama gittim, ablamın 2 aylık oğlu var. ben onu emzirdim ablamda benim kızı emzirdi. benim kız iki dakikada göğsünü boşalttı ablamın ablam al şunu diye bi verdi sütü kalmadı garibin onun bebeği memede uyumazmış, benim göğsümde 10 dakikada uyuya kaldı süt kardeş oluverdiler yani.
hepinize slmlar kızlar ben en sonunda bunalıma girdim.. evde otur otur olacağı buyduu
bende sütümün azaldığını hissetiğimde aşurelik buğdaydan çorba yapıyorum yada aşure yapıyorum kuru fasulye nohut eklemiyorum ama sadece buğday ceviz incir vs çok güzel süt yapıyo
canım bi ara ben de o moddaydım.. çok iyi anlıyorum seni. buraya takılmaya başladıktan sonra geçti biraz. anlat canım biz dinleriz seni.. elimizden gelirse yardım da ederiz.
bizimkiler eylül bebişleri bizi bizden başka kimse anlamaz zaten.. ben belki 7 aydır temiz hava yüzü görmüyorum her gören yüzün bembeyaz olmuş diyor. nereye gitsem kapalı mekan bir yürüyüş bile yapamıyorum. berbat bir haftasonu geçirdim ve ensonunda bugün salya sümük saldım makaraları...
Aşure yapabilir miyim ki? Sütlacı bile yeni yeni yapıyorum daha
bence yapabilirsin ben geçen sene tüm komşularım yapıp getirdikleri için kendimi yapmaya zorunlu hissettim ve yaptım, gayet güzel olmuştu
Canım benim kan ilacını kullanıyorsun değil mi?Kullanmayınca insanın hemen yüzü gözü düşüyor. Bebeklerimiz biraz büyüdü bir saatliğine eğer varsa yakınında güvenebileceğin birileri bırak biraz çık dolaş,
Önümüzdeki hafta sonu deneyeyim, internette bildiğin güzel bir tarif var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?