2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canııım nasıl ters döner yaa kıyamam ben ona geçmiş olsun.. nazar değdi bebişlere yaa hep başlarına bişey geliyor. başı yere değmediysebişey olmamıştır canım telaş etme.. şüpheleniyorsan 1 saat kadar uyutma.. takip et. başını kotrol et dokununca ağrıyan bi yeri var mı ya da bi şişlik..

süt demişkenhippin emzirme çayını kullanıyorum cidden farketti. arttığını göğüslerimin dolduğunu hissediyorum geçen gece uzun zamandır ilkkez süt gölünün içinde uyandım sabah hatt auyandırsam da emzirsem mi diye düşündüm.. mutlaka deneyin eğer süt probleminiz varsa.

Yok hiç birşeyi, keyfi de yerinde, yatırdım şimdi uyudu, bir saat uyutmadım,

sütüen maşallah,Bahsettiğin hangi süt çayı canım ya, benim hiç iştahım yok birşey yiyip içemiyorum

hoşgeldin canım. süpermiş yaa başka bir bebeği emzirdiğimi hiç düşünemiyorum :O benim için tek bebek oğlum şuan tabi ablanın oğluna biberon gibigelmiştir süt bol bol oh hemen doyup uyudu tabi :)

bizimkinin ençok komik bulduğu şeyler yemek masasındakucağa oturmak.. hemen baasıyor kahkahayı görseniz o güldükçe ben gülüyorum ben güldükçe o gülüyor bir de gelmiş gelmiş diyorum gıdıklıyorum ona çok gülüyor. ismine de bakıyor artık.. ve banyoda da çok keyifli eşim suyu döküyor o yakalamaya çalışıyor.. köpükleri ağzına sokuyor felan çok komik

geçmiş olsun ,Allah korumuş bişey olmamış,ben de daha dönmüyor diye kanepeye falan bırakıyorum ama aslında daha dikkatli olmalıyız.

Emelcim hoşgeldin, yine güzel güzel anlatmışsın,
bir nazar dolaşıyor ortalarda dikkat edin bebişlere.
Halası da benim bebeğimi emzirmek istemişti şaka yollu da yapmadık öyle birşey

süt kardeş oldular ne güzel ama keşke cinsiyetleri aynı olsaydı sanki daha iyi olurdu...

hepinize slmlar kızlar ben en sonunda bunalıma girdim.. evde otur otur olacağı buyduu

canım bi ara ben de o moddaydım.. çok iyi anlıyorum seni. buraya takılmaya başladıktan sonra geçti biraz. anlat canım biz dinleriz seni.. elimizden gelirse yardım da ederiz.

canım bi ara ben de o moddaydım.. çok iyi anlıyorum seni. buraya takılmaya başladıktan sonra geçti biraz. anlat canım biz dinleriz seni.. elimizden gelirse yardım da ederiz.

bizimkiler eylül bebişleri bizi bizden başka kimse anlamaz zaten.. ben belki 7 aydır temiz hava yüzü görmüyorum her gören yüzün bembeyaz olmuş diyor. nereye gitsem kapalı mekan bir yürüyüş bile yapamıyorum. berbat bir haftasonu geçirdim ve ensonunda bugün salya sümük saldım makaraları...

Canım benim kan ilacını kullanıyorsun değil mi?Kullanmayınca insanın hemen yüzü gözü düşüyor. Bebeklerimiz biraz büyüdü bir saatliğine eğer varsa yakınında güvenebileceğin birileri bırak biraz çık dolaş,

işte benim kimseciklerim yok.. ailem ankarada annem gelmişti 3 hafta önce ona bırakıp bırakıp çıktık. kayınvalidem de var ama o kaldırıp oturtmıyor. amaannn tencere tava herkes bir hava.. arkadaşlarım akrabalarım işte lazım olunca kimse olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…