kızlar aynı derdi çeken var mı? kızım son 2 haftadır memeyle savaşıyor sanki. emzirmeye aldığım anda ağlıyor, emmeye başladığında yine homur homur, sonra sanki gazı var gibi debeleniyor. zorlamaktan kafasını ateş basıyor kızarıyor. en sonunda memeyi bırakıp ağlıyor. doktor geçer dedi, belli bi dönem olur dedi ama sinirlerim bozuldu artık. bunu yaşayan var mı akıl verin nolur.
Ben de facebooka üye olmak istiyorum,nasıl yapacağım?
Ben de facebooka üye olmak istiyorum,nasıl yapacağım?
yaa galiba sık emzirdiğim için de isyan ediyor. o da doktor yüzünden... her ağladığında emzir dedi, sonuç bu. kızım memeden bıktı artık3 ay bir haftalık olmasına rağmen saat başı emziriyorum. gazı olduğunu sanmıyorum. kucağımdan atıyor kendini, ama memeyi de ağzından bırakmıyor. rezene günde bir kupa içiyorum o da akşam üzeri. çoğu zararmış. süt hiç içmiyorum. emzirmeye başladığımdan beri ne süt, ne yoğurt tüketmedim. beyaz peynir kaşar peyniri yiyorum. yulaf gevrek vs tüketmedim. ama eti burçak var onu yiyordum ama son 1 hafta yemedim ki hiç. bakalım, biraz oyalayıp geç emzireceğim. 2 saat gibi. ne olacak...
kızlar aynı derdi çeken var mı? kızım son 2 haftadır memeyle savaşıyor sanki. emzirmeye aldığım anda ağlıyor, emmeye başladığında yine homur homur, sonra sanki gazı var gibi debeleniyor. zorlamaktan kafasını ateş basıyor kızarıyor. en sonunda memeyi bırakıp ağlıyor. doktor geçer dedi, belli bi dönem olur dedi ama sinirlerim bozuldu artık. bunu yaşayan var mı akıl verin nolur.
aynen 10 gündür felan emiyor 2 dk bile olmadan basıyor yaygarayı kendini geri atıyor kaldırıyorum susunc tekrar emiyor sonra gene çok zor emiyor böyle yapan çocuklar memeyi bırakacak diye duydum ama akadaşın bebeğide yapıyordu 1,5 yaşına kadar emdi
Gaz sancısı olabilir mi? Benmki öyleydi, giderdik sıkıntısını artık öyle davranmıyor. Şimdilerde memeyi oyana bu yana çekişyire çekiştire emiyor. Oyun oynar gibi. Nereye çekerse meme oraya gelecek sanıyor galiba...Yukarda arkadaşlar farklı şeylerden de bahzetmiş alerji gibi. Bence araştırıp sıkıntısı neyse giderin. Anne sütü çok önemli çünkü. Hem de çokrahatlık.
Bu arada, bu sıralar oğlum yumruğunu emiyor çok fena. Çok zevk alıyor, tok olsa bile her fırsatta ağzına götürüyor. Engel olamıyoruz.Nasıl bırakır?
Kızlar bebek bakım çantası alacağım hangi marka ve model kullanıyorsunuz ve memnun musunuz paylaşabilir misiniz?
Aç olduğunu sanmıyorum canım, çünkü karnını doyuruyorum ondan sonra bırakıyorum koltuğuna bir de bakıyorum ki yumruk ağızda, diş için de çok erken ama...benimkide emiyor canım dişleri kaşınıyor ondan dedim bazen de aç olabilir diyorlar benim sütümde az belkide yavrum emiyor gelmeyince yapıyor galiba
Canım içimi rahatlattın... Gerçekten böyleyse sevindim. Benim bir kuzenim var onun bebeği şuanda 9 10 aylıkfalan. O da üç ayından sonra aynı şeyi yapıyordu. Ona sordum, kendi kendine bırakmış yumruk emmeyi..Canım bu yumruk emme de bebeklerde 3 aydan sonra olurmuş ve anneler bebegin diş çıkardıgını zannetseler de diş ile ilgisi yokmus yumruk emme bebeğin sindirim sisteminin geliştiğini gösterirmiş. sindirim sisteminin geliştiğini gösteren bi şey de salyalarının akmasıymış. Gazlarını da kendileri çıkarmaya başladılar zaten. biyoloji öğretmeni bi arkadasım var o anlatmıştı. dis için çok erken zaten
arkadaşlar yazdıklarınızı anca okuyabildim.benim oğlumdada benzer tepkıler oldu emmek istemedi başlarda.memeye ağzı deyince bağırdı falan şimdi emmeyi tamamen bıraktı.dikkat edin ısrarcı davranın.şimdi nasıl besleyecegimi şaşırdım.bebeğim tam 3 aylık.
aynı sorunu bende yaşıyorum pes etmedn emdirmek gerekiyormuş hemşire dedi meme bırakabilirmiş yoksakızlar aynı derdi çeken var mı? kızım son 2 haftadır memeyle savaşıyor sanki. emzirmeye aldığım anda ağlıyor, emmeye başladığında yine homur homur, sonra sanki gazı var gibi debeleniyor. zorlamaktan kafasını ateş basıyor kızarıyor. en sonunda memeyi bırakıp ağlıyor. doktor geçer dedi, belli bi dönem olur dedi ama sinirlerim bozuldu artık. bunu yaşayan var mı akıl verin nolur.
Kızlar bebek bakım çantası alacağım hangi marka ve model kullanıyorsunuz ve memnun musunuz paylaşabilir misiniz?
Niveanın atta çantası var..33-45 tl arası
içinde şampuan
sabun
pişik kremi
bebe yağı
ıslak mendil
alt açma bezi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?