• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Canım geçen ay bende klomen kullandım bana günde 1 adet şeklinde içirdi 11. Gün gittiğimde 7 hap içmiştim 11mm di sonrasında 6 gün sonra çağırdı yumurta çatlamıştı bende 15. Günümde pik gördüm ovulasyon testiyle takip et muhakkak bugün catlamadan sonraki 15. Günüm halen regl olmadım testlerimde negatif
Ayyy bugun gittim yumurtam 16 mm olmuş birde 2. Yumurta büyümüş 10 mm olmuş fakat ikiside solda sağda yumurtam büyümemiş hiç cuma tekrar kontrole cağırdı büyük ihtimal catlamış olur dedi kontrol edicek 🙈🙈 gün aşırı ilişki önerdi

Öyle valla canım teste bakıp duruyorum gerçek mi diye inşallah kan sonucumuzda çok iyi gelir
İnşalllah canım bende hemen değil bir hafta sonra kan testi vermek istiyorum bir hafta boyunca sabah aralıklarla test yapacağım bakalım adetime 3 gün kaldı

İnşalllah canım bende hemen değil bir hafta sonra kan testi vermek istiyorum bir hafta boyunca sabah aralıklarla test yapacağım bakalım adetime 3 gün kaldı
Aslında en iyisi ama ben dayanamıyorum öğrenmek istiyorum bi an önce 1 gün kala olmuş olacak cuma adet günüm bakalım hayırlı sonuçlar inşallah canım ya ❤️

Back