- 7 Ekim 2024
- 1.072
- 355
- 38
- 21
Simdi mi canmBence de git kan cer acile git karnım çok ağırıyor diye o zaman kan alıyorlaf ndnfnf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Simdi mi canmBence de git kan cer acile git karnım çok ağırıyor diye o zaman kan alıyorlaf ndnfnf
Ben geçen ay kimyasal geçirdim o yüzden bu ay gecikmeşi beklicem 21 i randevum vardı 4 gün geçmiş olur o güneSen kanı ne zaman vericeksin canım
Evettt ama üzülecem yarın öyle hissediyorum çok alıştım gidip negatif denmesine artık ümidim yok nedenseİçinden bir ses şimdi yap diyor sen de kendini zor tutuyorsun dimi
yarın ay benim bugün kafam yerinde değilSimdi mi canm
Evet canm yarın vericem doktor kabul eder umarım eğer pozitif derse inşallah inşallah eşime belli etmiycem soylemiycem sürpriz yapmak istiyorum rabbim nasip ederseyarın ay benim bugün kafam yerinde değil
İnşallah kuzum inşalllahhhhhEvet canm yarın vericem doktor kabul eder umarım eğer pozitif derse inşallah inşallah eşime belli etmiycem soylemiycem sürpriz yapmak istiyorum rabbim nasip ederse
Sağol canımCanım gebelik için kan vericegini söyle direk sadece kan için ödeme alıyorlar
Amin canım bekleyen herkese inşallahAllah nasıp etsın inşAllah
Kimyasal gebelik nasıl oluyor normal gebelik belirtileri oluyor muBen geçen ay kimyasal geçirdim o yüzden bu ay gecikmeşi beklicem 21 i randevum vardı 4 gün geçmiş olur o güne
Evet herşey aynı hatta belirtilerim direk mide bulantısı ve uykuydu ama sağlıksız olduğu için adaet gecikmesinin 10. Günü kanama olup beta 80lerden düştüKimyasal gebelik nasıl oluyor normal gebelik belirtileri oluyor mu
Bende Ekim'de kimyasal geçirdim canım. Erken öğrenmek de stres vallahi gecikince öğrenmesi daha iyiBen geçen ay kimyasal geçirdim o yüzden bu ay gecikmeşi beklicem 21 i randevum vardı 4 gün geçmiş olur o güne
İnşallah bu sefer pozitifi göreceksin canım randevun sabah mıEvettt ama üzülecem yarın öyle hissediyorum çok alıştım gidip negatif denmesine artık ümidim yok nedense
En çok çıktığı değer kaçtı Mevsimm34Evet herşey aynı hatta belirtilerim direk mide bulantısı ve uykuydu ama sağlıksız olduğu için adaet gecikmesinin 10. Günü kanama olup beta 80lerden düştü
Kesinlikle artık akıllandık gecikme en garanti ve az üzücü olanıBende Ekim'de kimyasal geçirdim canım. Erken öğrenmek de stres vallahi gecikince öğrenmesi daha iyi
Ayyy bugun gittim yumurtam 16 mm olmuş birde 2. Yumurta büyümüş 10 mm olmuş fakat ikiside solda sağda yumurtam büyümemiş hiç cuma tekrar kontrole cağırdı büyük ihtimal catlamış olur dedi kontrol edicek gün aşırı ilişki önerdiCanım geçen ay bende klomen kullandım bana günde 1 adet şeklinde içirdi 11. Gün gittiğimde 7 hap içmiştim 11mm di sonrasında 6 gün sonra çağırdı yumurta çatlamıştı bende 15. Günümde pik gördüm ovulasyon testiyle takip et muhakkak bugün catlamadan sonraki 15. Günüm halen regl olmadım testlerimde negatif
İnşallah yaa 9 da canmİnşallah bu sefer pozitifi göreceksin canım randevun sabah mı
İnşalllah canım bende hemen değil bir hafta sonra kan testi vermek istiyorum bir hafta boyunca sabah aralıklarla test yapacağım bakalım adetime 3 gün kaldıÖyle valla canım teste bakıp duruyorum gerçek mi diye inşallah kan sonucumuzda çok iyi gelir
Aslında en iyisi ama ben dayanamıyorum öğrenmek istiyorum bi an önce 1 gün kala olmuş olacak cuma adet günüm bakalım hayırlı sonuçlar inşallah canım yaİnşalllah canım bende hemen değil bir hafta sonra kan testi vermek istiyorum bir hafta boyunca sabah aralıklarla test yapacağım bakalım adetime 3 gün kaldı
İnşalllah kızlar sanki içimden bu hafta çoğumuzun gebeliği belli olacak diyorumAslında en iyisi ama ben dayanamıyorum öğrenmek istiyorum bi an önce 1 gün kala olmuş olacak cuma adet günüm bakalım hayırlı sonuçlar inşallah canım ya
Canım ben oğlumu da kimyasal gebeligimi de hep 5 gün gecikmeyle öğrendim ilk defa erken pozitif görünce erken davrandım birazKesinlikle artık akıllandık gecikme en garanti ve az üzücü olanı