- 1 Ekim 2024
- 640
- 286
- 18
- 29
Sabah uyanır uyanmaz hemen bakicam senden haber varmı diye bol bol dua ediyorum sizler için sabah ola hayrola güzel ola inşallahİnşallah yaa 9 da canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah uyanır uyanmaz hemen bakicam senden haber varmı diye bol bol dua ediyorum sizler için sabah ola hayrola güzel ola inşallahİnşallah yaa 9 da canm
Anlamadım canımEn çok çıktığı değer kaçtı Mevsimm34
İnşallah canm Allah razı olsun yaa hemen buraya yazıcam inşallah güzel sonucu yazarımSabah uyanır uyanmaz hemen bakicam senden haber varmı diye bol bol dua ediyorum sizler için sabah ola hayrola güzel ola inşallah
İnşallah canımİnşallah canm Allah razı olsun yaa hemen buraya yazıcam inşallah güzel sonucu yazarım
Evet benkide byledi 2 defa hemde kim yaptıysa herkezde öyle çıkartıyor bu test saniyesinde pozitif veriyor cnm istersen kan ver istersen başka test yap üzülme diye söylüyorumPozitif gösteriyo ama bu kadar da belirgin olması enteresan
İnşallah güzel haberlerle gelirsin cnm merakla bekliyoruzİnşallah canm Allah razı olsun yaa hemen buraya yazıcam inşallah güzel sonucu yazarım
İnşallah canm Allah razı olsun hepinizdenİnşallah güzel haberlerle gelirsin cnm merakla bekliyoruz
inşAllah canım Allahın izninleAllah'ın izniyle Bir sıkıntı yok herşey Yolunda diyecek ve inşallah Şubat ayı bebiş haberi alacaksın Güzel düşünelim
Ben adet oldum kuzum günümde sabah 11deEvanora canm sende durumlar ne regl oldun mu ?
Anladm canm hakkında hayırlısı olsun bu ay evinde olmiycakmisin nasıl değerlendirmeyi düşünüyorsun ?Ben adet oldum kuzum günümde sabah 11de
Kimyasalda beta en çok kaç olduAnlamadım canım
Yaa önce sağlık tabiki canim. Olsun regl oluyor olmak yeni ay yeni umutlar demek. Bakalim bu ay neler olacakSanırım elendim. Pas rengi siyaha döndü. Yarın sabah adetim sökülür muhtemelen :) kısmet değilmiş bu ay. Sağlık olsun
Canım ben özelde vermiştim kanı bana gebesiniz iki gün sonra tekrar kan ver 3 haftalık okur hemen hemen dedi değeri sormayı unuttum. Zaten iki gün sonra kanamam başladı yani ikinci kanı veremedimKimyasalda beta en çok kaç oldu
İnşallah canım sende güzel haberler verGüzel haberler verirsin inşallah bize
Evet oncomed marka kaset. Test yaptım 2 gündür silik oncomed. Erken gebelikte silikti duydum ki oncomed markayla yalancı çizgi. Çıkanlar olmuş gittim first aldım o da silik çıktı eşim bilmeden eczaneden artimed erken gebelik almış ama kapaklı olandan değil pembe kapaklı aynı prodoctor erken gebelik testi gibi tıpa tıp aynı pembe kapaklı artimed i önceden 1 kez daha yapmıştım hiç kuruma çizgisi bile çıkarmamisti bu seferde kuruma bile cikartmadi neye inanacağımi şaşırdım artık kan vermek istemiyorum net bir çizgi görmeden sonu çünkü hep hüsran oluyor reglime 3 gün var gecikme olursa anca öyle kan verecegime benziyorSiz yaptınız mı sizdede silik veriyo mu
Ben yaptırdımKızlar aranızda hacamat yaptıran varmı
Ah keşke ama bilmiyorum hayırlısı olsundaha öncekilerde negatifti negatif göstermişti. Ama dünkü beni yanılttı malesef. İnşallah sizi yanıltmaz pozitif çıkarsa
Çok tebrik ederim yaa saglikla kavuşun bebeginize annesi babasiSonucum çıktı canım 45 ama bana çok düşük geldi konuştuğum hemşire de öyle dedi ama iki haftaliksa normal olabilir dedi moralim bozuldu