• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaslar. canlarım benim çok özledim ben burayı ya :'( ev almıştımya. ya ne zormuş tasınmak 1 haftadır bitmiyor. kıza annem bakıyo eşim izin alamadım. işede basladım. tek basıma cırpınıp duruyorum.bu arada kesilen sütüm geri geldi. kızım aklıma geldikçe işte,sütüm akıyor. gelip hemen emziriyorum :):nazar: çalışan anne olmak çok zormuş.sizler nasılsınız bebişler nasıl. bizimki artık iyiden iyiye kuduruyor. gülücükler sacıyor. hele göbeğini öptüğümde:nazar:.eline çıngıragı alıyor baslıyo sallamaya. oyun halısında bitane kelebek var .bi eliyle tututoy bi eliyle küt küt vuruyor oyuncaga. psikopatmı olacak ne bu anlamadım gitti.basmayada basladı. elimle ayagını destekliyorum öne dogru zııplıyor.cok seviyorum kızımı yaaa:2:ayrılmak istemiyorum ondan

güle güle otur canım
süünün gelmesinede sevindim benim sütümde gitti 2 gündür kaysı kaynattım onu içiyorum biraz iyi gibi

evet çok tatlılar bende çok seviyorum nasıl sıktırıyorum babası elimden alıyor boğacan çocuğumu diye

merhaba arkadaslar. canlarım benim çok özledim ben burayı ya :'( ev almıştımya. ya ne zormuş tasınmak 1 haftadır bitmiyor. kıza annem bakıyo eşim izin alamadım. işede basladım. tek basıma cırpınıp duruyorum.bu arada kesilen sütüm geri geldi. kızım aklıma geldikçe işte,sütüm akıyor. gelip hemen emziriyorum :):nazar: çalışan anne olmak çok zormuş.sizler nasılsınız bebişler nasıl. bizimki artık iyiden iyiye kuduruyor. gülücükler sacıyor. hele göbeğini öptüğümde:nazar:.eline çıngıragı alıyor baslıyo sallamaya. oyun halısında bitane kelebek var .bi eliyle tututoy bi eliyle küt küt vuruyor oyuncaga. psikopatmı olacak ne bu anlamadım gitti.basmayada basladı. elimle ayagını destekliyorum öne dogru zııplıyor.cok seviyorum kızımı yaaa:2:ayrılmak istemiyorum ondan
allah kolaylık versin canım:71:

Günaydın kızlar herkes iyidir inşallah.Ben ve oğlmda iyiyiz.Ama meme problemi bendede var.Benimkide acıktığını bilmiyor dün bi ara dışarı falan çıktık emzirmeyi unuttum zamanı farkedemedim.Saate bir baktım 3,5 saat olmuş benimkinde hiç tık yok.Uyumuyordu da bi güzel oyun oynuyordu.Verince emiyor ama bide galiba artık tek memeyle doymuyor.gecen 2 memeyi verdim bi güzel emdi.artık 2 meme vermek lazım galiba.sütüm yetmiyor galiba.Azaldı mı ne anlamadım.Çok moralim bozuldıu önce bide tartmıştım gecen gün 15 günde 300 gr kilo almış çok az dimi.Aklıma geldikçe çok moralim bozuluyor. Dr gidince sorcam mama verelimmi diye. bide sezeryanla doğum yapanlar göbekler ne alemde benimki ilk aylar azıcık küçüldü şimdide öylece kaldı.Göbekli karı oldum yani.Napıcam bilmem .Eşimde spor yap diyor ama zaman olmuyor ki.Söylemesi kolay ona tabi.Bide çok yiyorsun azalt diyor ama çok acıkıyorum.Napıcam bilmem..

Benim karın orta kasım ayrık kalmış,yani eğer çok sıkı spor yapmazsam ameliyat olmadan düzelmeyecek.Zaten ilk doğum sonrası da biraz göbek kalmıştı, şimdiyse sanki 5 aylık hamile gibiyim ve çoookkk moralim bozuluyor.
15 günde 300 gr normal sınırlar içinde.Benim kızım doğduğundan beri ayda 600-750 gr arası alıyor.

slm kızlar nerede yıne bızım mıllet pek ses yok buralarda... ya canlar bısey sorcamm doğum sonrası karnınızdakı catlak yırtıklar ne oldu rengı doner dıyolardıya ne alemdeyız.... artık yenı yenı kendıme bakabılıyom soyle .....bızım oglan yavas yavas duzene gırıyor ya aynada kendımerahat bakabılıyorum...benımde vardı az bı kırmızı yırtıklar sımdı kahverengıye dondu rengııı..gıcık bısey ya..:84:

Benim karnım hiç çatlamadı .İlk hamileliğimde göğüslerim çatlamıştı,zamanla renksizleşiyor,belli bile olmuyor.Ama ben beyaz tenliyim,esmerlerde belli olur çünkü çatlaklar beyaza dönüyor yıllar içinde.

tatlı eylül anneleri yorumlarınız için çokkkkkkk tşk ederim bi nebzede olsa rahatladım bizim ilde 1 kadın doğumcu var ve kilo konusunda acayip takıntısız istediğini ye hiç bi şey olmaz diyo verirsinnnn üzülme modunda ama nsl olacağı konusun da yardımcı olmuyo diyetisyen falanda yok diyet listelerinizi özelime gönderebilirseniz çok mutlu olurum

tekrar tşk inş eylül annesi olurum

tatlı eylül anneleri yorumlarınız için çokkkkkkk tşk ederim bi nebzede olsa rahatladım bizim ilde 1 kadın doğumcu var ve kilo konusunda acayip takıntısız istediğini ye hiç bi şey olmaz diyo verirsinnnn üzülme modunda ama nsl olacağı konusun da yardımcı olmuyo diyetisyen falanda yok diyet listelerinizi özelime gönderebilirseniz çok mutlu olurum

tekrar tşk inş eylül annesi olurum

hamilelikte çok kilo almak istemiyorsan
kızartma, hamurişi, pilav, makarna bunları fazla yemezsen çok kilo almazsın
tatlıyıda fazla olmıycak şekilde
ben kızartma hiç yemedim daha doğruru yiyemedim çok midemi bulandırıyordu
hamurişi de yapmadım yemedim fazla
dr da pilav makarna yeme dedi
ekmeği de kahvaltıda yiyordum
bi tatlı yedim oda 5.aydan sonra
16 kilo aldım 4-5 kilom kaldı

Benim karnım hiç çatlamadı .İlk hamileliğimde göğüslerim çatlamıştı,zamanla renksizleşiyor,belli bile olmuyor.Ama ben beyaz tenliyim,esmerlerde belli olur çünkü çatlaklar beyaza dönüyor yıllar içinde.

canım cok tesekkur ederım cevapladıgın ıçın.. bende oldu yırtık ne kadar krem vs. kullansamda ..bende beyaz tenlkıyım inş dedıgın gıbı olur ya sımdı cook gıcık duruyolar .. karnımı karalamısım gıbı...:84:

kızlar aynı derdi çeken var mı? kızım son 2 haftadır memeyle savaşıyor sanki. emzirmeye aldığım anda ağlıyor, emmeye başladığında yine homur homur, sonra sanki gazı var gibi debeleniyor. zorlamaktan kafasını ateş basıyor kızarıyor. en sonunda memeyi bırakıp ağlıyor. doktor geçer dedi, belli bi dönem olur dedi ama sinirlerim bozuldu artık. bunu yaşayan var mı akıl verin nolur. :(

kızlar aynı derdi çeken var mı? kızım son 2 haftadır memeyle savaşıyor sanki. emzirmeye aldığım anda ağlıyor, emmeye başladığında yine homur homur, sonra sanki gazı var gibi debeleniyor. zorlamaktan kafasını ateş basıyor kızarıyor. en sonunda memeyi bırakıp ağlıyor. doktor geçer dedi, belli bi dönem olur dedi ama sinirlerim bozuldu artık. bunu yaşayan var mı akıl verin nolur. :(

aynı şeyleri bizde de oldu hem kızım hem ben kan ter içinde kalıyorduk 1 saat emzirmeyle cebelleşiyordum...geçici dönem galiba çoğu bebek aynısını yapıyor...

Back