Merhaba Mihri01,
Sanırım sen tecrübeli bir annesin. Sana birşey soracağım. Ben Ankarada yaşıyorum ailem Karamanda yani 5 saatlik yol mesafesinde. Oğlum 2.5 aylık bayramda biz gidemedik annemler 2 günlüğüne geldiler. Ben üniversiteyi falan dışarda okudum çalışma hayatı falan annem alıştı artık bizim dışarda olmamıza ama torunuma hasret kalmak zoruma gidiyo dedi geçn internette görüştük biraz ağladı oda bana çok dokundu. Eşim illa gidelim seni götüreyim diyo. cumartesi hem ankarada hem karamanda kar var. Cuma yani yarn götüreyim bi hafta sonrada almaya geleyim diyor. Hava durumu kar var diyor ben hep evdeyim çocuk alışkın değil dışarıya gitsem mi gitmesemmi öle düşünüyorum.
Acaba hastamı olur çok küçük die bi yandanda anneme üzülüyom gideyim bi gönlünü alalım diyorum. Sen ne dersin.? Kayınvaldeme anlattım oda ağlamaya başladı. Kayınvaldem burda Ankarada o rahat görüyo ama hasretlik zor dedi oda ağladı istersen git diyo herkes ama keşke geçen hafta gitseydiniz soğuklar geliyo diyolar. Bi hafta kalıp dönmem lazım çünkü rapor alıcam o dönüşteki pazartesi. Forumdaki tüm arkadaşlar bana bi fikir verin giden var mı hiç uzun yola? Ama acele edin sabah 10'a kadar karar vermem lazım ki anca gidelim akşam olmadan
Kızlar ya lütfen bana yardım edin bebeğim sürekli ıkınıyor ama abartısız uyurken uyanıkken emerken her zaman. Kakasını yapıyor yine ıkınıyor. Bacaklarını hareket ettiriyorum masaj yapıyorum denemediğim gaz ilacı kalmadı metsil zinco sab simplex rezene kimyon hala ıkınıyor. Çok içim acıyor onu öyle görünce akşama kadar uğrasıyorum oturuç ağlıyorum çaresizlikten. Ama öyle aman aman bi gaz çıkaramıyor. Doktora götürdüm gazdandır dedi. Ne yapabilirim başka? Neden ıkınıyor olabilir bileniniz var mı gazdan mı yoksa başka bi sorunu mu var acaba?
Kızlar ya lütfen bana yardım edin bebeğim sürekli ıkınıyor ama abartısız uyurken uyanıkken emerken her zaman. Kakasını yapıyor yine ıkınıyor. Bacaklarını hareket ettiriyorum masaj yapıyorum denemediğim gaz ilacı kalmadı metsil zinco sab simplex rezene kimyon hala ıkınıyor. Çok içim acıyor onu öyle görünce akşama kadar uğrasıyorum oturuç ağlıyorum çaresizlikten. Ama öyle aman aman bi gaz çıkaramıyor. Doktora götürdüm gazdandır dedi. Ne yapabilirim başka? Neden ıkınıyor olabilir bileniniz var mı gazdan mı yoksa başka bi sorunu mu var acaba?
biraz geç oldu ama kendi aracınzla gideceksen git bence senin içinde değişiklik olur ben olsam giderdim hamilelikti doğumdu bizde bunaldık sevdiğimiz insanlrı göemek bizede iyi gelir çocuğuda iyi korursan hiç birşey olmaz allahın izniyle hep insanlar aynı ilk çocuklarını üzerine fazla titriyorlar bence nekadar sakındıkça o kadar hasta olur hiç sakınmayacaksın demiyorumda çokta pimpirikli olmamak alğzım bu çocuk eninde sonunda hastalık geçirecek hiç hastalanmadan büyüyen çocuk yoktur herhalde etrafımızda mutlaka görmüşüzdür kenar mahallelerde çocuklar ayağında çorabı bile yok yağmurun bile altında sokakta oyun oynuyor ama çocuk çakı gibi bizde pamuklara sarıyoruz çifter çifter çoraplar azıcık yel görse hastalanıyor çocuklarımız ne yapcağımızı şaşırdık benimde eşim çok pipirikli kızım azıcık ateşlensin dr götürdüğümüzde çok panikler sanki o bayan ben erkeğimMerhaba Mihri01,
Sanırım sen tecrübeli bir annesin. Sana birşey soracağım. Ben Ankarada yaşıyorum ailem Karamanda yani 5 saatlik yol mesafesinde. Oğlum 2.5 aylık bayramda biz gidemedik annemler 2 günlüğüne geldiler. Ben üniversiteyi falan dışarda okudum çalışma hayatı falan annem alıştı artık bizim dışarda olmamıza ama torunuma hasret kalmak zoruma gidiyo dedi geçn internette görüştük biraz ağladı oda bana çok dokundu. Eşim illa gidelim seni götüreyim diyo. cumartesi hem ankarada hem karamanda kar var. Cuma yani yarn götüreyim bi hafta sonrada almaya geleyim diyor. Hava durumu kar var diyor ben hep evdeyim çocuk alışkın değil dışarıya gitsem mi gitmesemmi öle düşünüyorum.
Acaba hastamı olur çok küçük die bi yandanda anneme üzülüyom gideyim bi gönlünü alalım diyorum. Sen ne dersin.? Kayınvaldeme anlattım oda ağlamaya başladı. Kayınvaldem burda Ankarada o rahat görüyo ama hasretlik zor dedi oda ağladı istersen git diyo herkes ama keşke geçen hafta gitseydiniz soğuklar geliyo diyolar. Bi hafta kalıp dönmem lazım çünkü rapor alıcam o dönüşteki pazartesi. Forumdaki tüm arkadaşlar bana bi fikir verin giden var mı hiç uzun yola? Ama acele edin sabah 10'a kadar karar vermem lazım ki anca gidelim akşam olmadan
benim kızımda da vardı kaka problemi zinko felan hiç bir işe yaramadı el yapımı zeytin yağı ile çözdük problemi birde bebeğini ters çevirerek ellrinle karnına hafif bastırarak tutsan yada ters yatırsan biraz kendi çabalasaKızlar ya lütfen bana yardım edin bebeğim sürekli ıkınıyor ama abartısız uyurken uyanıkken emerken her zaman. Kakasını yapıyor yine ıkınıyor. Bacaklarını hareket ettiriyorum masaj yapıyorum denemediğim gaz ilacı kalmadı metsil zinco sab simplex rezene kimyon hala ıkınıyor. Çok içim acıyor onu öyle görünce akşama kadar uğrasıyorum oturuç ağlıyorum çaresizlikten. Ama öyle aman aman bi gaz çıkaramıyor. Doktora götürdüm gazdandır dedi. Ne yapabilirim başka? Neden ıkınıyor olabilir bileniniz var mı gazdan mı yoksa başka bi sorunu mu var acaba?
gene kimseler yokbende çıkim bari sanki böyle hep ben konuşuyormşum kimse dinlemiyor gibi geliyor kötü oluyorum
yetişemedin ben geldim sen gittmişsinmihrimmmmm ben geldim canım yetişemedimmi
hergün unutuyorum bugün gelsin eşim bende artık feysli olim yeter artık kızım çıldırdı gene :95:canım sende fecbuka kayt olsana herkes orda
hergün unutuyorum bugün gelsin eşim bende artık feysli olim yeter artık kızım çıldırdı gene :95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?