• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

kızlar bugün de kontrolüm vardı gonal f başlıyoruz yarın iğneye geçtik anlayacağınız bu ay bakalım Allahtan hayırlısı 🤲

Tebrik ederim, Belirtileriniz var mı

Belirtileriniz neler acaba
Söyle hersey çok karmaşık oldu iyice 2 gun once 2 kez oncomed kaset test yaptım anında silik çıktı ama çizgi renkleri gri ne pembe nede morumsu değil dedilerki oncomedde yalancı çizgi oluyormus bendede oncomedin 2 gün önce erken gebelik testini yaptım oda silik çıktı ama işte o markayada güven olmuyor dedikleri için dün eczaneden first marka kaset test aldım 2 tane ikiside aninda silik çizgi çıktı gri ama rengi bugünde gidip softec marka erken gebelik testi aldım oda silik çıktı ilk dakikada ama sonradan 2 çizgi daha oluştu testte yani bozuk test sanırım yarın başka bir eczaneden farklı marka test alicam artık pazar günü regl olmam gerekiyor eger olmazsam pazartesi kan vericem testte net birsey görmeden kan vermek istemiyorum sonunda hüsrana uğramamak için. Belirti olarak goguslerimde ağrı var fakat regl önceside hep böyle olur tek belirti olarak şunu diyebilirim benim regl olduğumda ağrım olur daha öncesinde ağrım olmaz bu ay reglime 5 gün kala kasık ağrım çok 3 gündür ağrı çekiyorum ilk gebeliğim de de öyleydi çünkü baya kasık ağrısı çekmiştim inşallah vardır 2 yıldır ugrasiyorum olmuyordu pcos var bende

Hayırlı ugurlu olsun canım hadi bakalım inşallah pepimiz olumlu sonuçlar alırız🥰🥹
Softec markada bozmuş canım testi yaptım ilk yarım saatte tek çizgiydi yarım saat sonra kuruyunca 2 çizgi daha oluştu oldu 3 çizgi vallahi bıktık bu testlerden naparsam yapayım bütün testler yalancı pozitif çıkarıyor 2 kaset oncomed yaptım dediler yalancı çıkarıyor bir tane oncomed erken gebelik yaptım oda aynı marka oda silik ti sevinemedim. 2 tane first kaset test yaptım onlarda silik onada güven yokmuş bugün softec erken gebelik yaptım malum 3 çizgi yarın gidip başka Eczaneden farklı bi marka alicam inşallah hepimiz biran önce hamile kalabiliriz🥲🥲

Sıcak basması bende de vardı canım özellikle yüzümde hayla da var dün bat günümdü 3 gündür kasik
benımde yüzümde yanma var canım bu bır gebelık belırtısı olabılıyor mu ya adetıme 12 gün var daha değerlendirdik 1kez daha değerlendircez bu ayı bakalıö 1.5 yıl oldu benımde beklıyorum hiçbir belirtim yok başka suan sızde bu belırtıyı gorunce dusundumm sadece olabılırmı acaba dıye tebrık ederım sızıde bu arada sağlıkla kucagınıza alın ınsallah :KK200:

Benim de kanama durduktan 4 5 gün sonra tekrar başladı doktor bunu adet kabul ediyoruz dedi ve 10 gün sürdü o. Sonra düzene girdi inşallah senin de öyle olur. Yalancı pozitif çıkaran markalar bile bende negatif çıkıyor ay olamaz böyle bişey 😂
Ya o zaman benim de mi oyle olacak ki 😔 takatim kalmadı artik yaa.. vucudum falan agriyor. Bu gece antibiyotige basliycam tekrar daha fazla dayanamiycam... nasip artik...

Israrciyim diyorsun pozitifi görmeye bu ay😅

Haklısınız canm böyle daha net sanırım
Canim böyle bir deger ilk kez gördüm. Az araştırınca hipertiroid cikiyor. Senin bence dahiliyeye basvurman lazim bu kadin dogumcunun isi degil artik. Sen dahiliyeye basvur onlar seni endokrinoloji bölümüne sevk ederler. Orda gidip muayene ol kanlarina bakılsın gerekirse ultrason ile bakarlar boyundan muayene ederler ki muhtemelen de bakarlar. Allah korusun ihmal edilecek birsey degil canim dikkat et bak.

Herkese merhaba kızlar,
İçiniz de belki beni tanıyanlarınız vardır, daha önceden 2 kez hamilelik geçirdim. Birinde boş gebelikti kürtaj olmak zorunda kaldım, diğeri ise .. Oğlum oldu, Nisan anneleri grubunda olmayı beklerken prematüre bebekle Şubat annesi oldum. Oğlum ameliyat olmak zorunda kaldı. Zor ve kolay olmayan bir hamilelik süreci geçirdim. Oğlumu 30 günlük kaybettim. Neredeyse 1 yıl olacak. Melek annesiyim 🥀 Şu an da gebelik düşünmüyorum ama burada sizlerin sohbetini takip ediyorum, hoşuma gidiyor. Belki ben de tekrar niyet ederim kimbilir. Uzun zamandır kulübe girmemişim. Şu an iyi hissettim burada.

Allah herkesin gönlüne göre versin 🌸
Ben hikayenizi yeni gördüm. O kadar üzüldüm ki ... yani diyecek bir sey yok malesef... Allahım acınızı hafifletsin başınız sagolsun 😔 sana kocaman sarılıyorum :KK42:
Bende 13 haftalik melegimi kaybettim o acı nedir nasil birseydir senin kadar olmasa da senin kalbinin acısını cok iyi hissediyorum. Allahım inşallah bizleri üzüldüğümüzden de çok sevindirecek mujdelerle sevindirsin. Yeniden saglikla hamile kalip saglikla dogurup büyüyeceğimiz evlatlarimiz olsun inşallah 🙏💗
Hosgeldin aramıza yeniden anne olmak icin birlikte gün sayalım 🙏🍀

Kac haftalikti düşüğün cok gecmis olsun başın sağolsun 🙏
Ne kadar zamanda duzene girdi reglin. Bende kasimda kürtaj oldum düşük sebebiyle. Su an bitmek bilmeyen bir kanama dongusundeyim 16 kasimdan beri.
12 haftalıktı ilaçla düşürdüm Kasım ayına kadar düzensizdi baya ara kanamalar gecikmeler filan bende yaşadım. Kuru meyve ye taze kuruyemiş tüket havuç ya C vitaminli meyvelerde ye demir emilimini arttır

Kızlar benim karnım sürekli gurulduyo ara ara alt karın bölgeme ağrı giriyo ama tatlı Bi ağrı ama sivilcelerimde çoştu sizce ya ben yine kuruntu yapmaya başladım heee🥹🥹🙄🙄

kızlar bugün de kontrolüm vardı gonal f başlıyoruz yarın iğneye geçtik anlayacağınız bu ay bakalım Allahtan hayırlısı 🤲
Hadi hayırlısı olsun canım 🙏 igne daha etkili. Sadece yumurtalar az gec buyuyebiliyor. Ama sonuc daha umut verici oluyor. Beslenmene dikkat et, yumurta avokado sok hayatina günlük olarak ye.

12 haftalıktı ilaçla düşürdüm Kasım ayına kadar düzensizdi baya ara kanamalar gecikmeler filan bende yaşadım. Kuru meyve ye taze kuruyemiş tüket havuç ya C vitaminli meyvelerde ye demir emilimini ararttır
Çok sagol canim tavsiyelerini dikkate alacagim. Kanama yasiyor olmak hayat kalitemi cok düşürdü. Benimde sürekli kanamalarla gecti simdiye kadar. Simdi de regl basladi bugun 6.gun bitiyor artik hala dolu yogun geciyor anlayamadim.. pekmez kuru üzüm falan yiyorum ama 2 gündür. Portakal havuc falan da tuketeyim bari.
Hic istahim yok ki karnim ac ama yeme istegim gelmiyor. Alllahim önce saglik versin ya önce sağlık 🙏😔

Söyle hersey çok karmaşık oldu iyice 2 gun once 2 kez oncomed kaset test yaptım anında silik çıktı ama çizgi renkleri gri ne pembe nede morumsu değil dedilerki oncomedde yalancı çizgi oluyormus bendede oncomedin 2 gün önce erken gebelik testini yaptım oda silik çıktı ama işte o markayada güven olmuyor dedikleri için dün eczaneden first marka kaset test aldım 2 tane ikiside aninda silik çizgi çıktı gri ama rengi bugünde gidip softec marka erken gebelik testi aldım oda silik çıktı ilk dakikada ama sonradan 2 çizgi daha oluştu testte yani bozuk test sanırım yarın başka bir eczaneden farklı marka test alicam artık pazar günü regl olmam gerekiyor eger olmazsam pazartesi kan vericem testte net birsey görmeden kan vermek istemiyorum sonunda hüsrana uğramamak için. Belirti olarak goguslerimde ağrı var fakat regl önceside hep böyle olur tek belirti olarak şunu diyebilirim benim regl olduğumda ağrım olur daha öncesinde ağrım olmaz bu ay reglime 5 gün kala kasık ağrım çok 3 gündür ağrı çekiyorum ilk gebeliğim de de öyleydi çünkü baya kasık ağrısı çekmiştim inşallah vardır 2 yıldır ugrasiyorum olmuyordu pcos var bende
Yani belirtileriniz 5 gün kala kasık ve göğüs ağrısı. Bende de pcos var. İnşallah hamilesinizdir 🌷

Çok sagol canim tavsiyelerini dikkate alacagim. Kanama yasiyor olmak hayat kalitemi cok düşürdü. Benimde sürekli kanamalarla gecti simdiye kadar. Simdi de regl basladi bugun 6.gun bitiyor artik hala dolu yogun geciyor anlayamadim.. pekmez kuru üzüm falan yiyorum ama 2 gündür. Portakal havuc falan da tuketeyim bari.
Hic istahim yok ki karnim ac ama yeme istegim gelmiyor. Alllahim önce saglik versin ya önce sağlık 🙏😔
Duphaston dene azaltıyor o ama doktora da görün kan değerlerine baktır arada

Duphaston dene azaltıyor o ama doktora da görün kan değerlerine baktır arada
Dr yazdi duphaston kanama kesilince birak demisti. Kesilince biraktim iste 5 gun sonra yeniden basladi bu defa regl olarak. Bugun aksam yeniden icecem antibiyotik de vermisti ona da devam edicem duphaston da iceyim bari onu icmeyecektim ama. Ya bazi d.r.lar s.lk gibi ya.. bana enfeksiyon olabilir dedi kanlarima bakti crp istememis. Enfeksiyon var diyorsun neden istemiyorsun cok mu zor ben anlamıyorum. Vallahi devlet hastanesinde kimse seni bir halt yerine koymuyor.

Back