O kafalarındaki,enselerindeki koku var ya,gömüyorum burnumu,bayıltıcı bir koku,cennet kokusu....
içime çekiyorum mis gibi Allah acılarını göstermesin uzun sağlıklı bi ömür versin yavrularımıza
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kafalarındaki,enselerindeki koku var ya,gömüyorum burnumu,bayıltıcı bir koku,cennet kokusu....
ay evet ya bende düşündüm onu nagihan mama daha tok tutuyo galiba bende mi versem..rahatlıyolar galiba mamayla
Arkadaşlar merhaba.Öncelikle hepinizin evlatlarına hayırlı ve uzun ömürler dilerim.
Size birşey sormak istiyorum.
Eylül annesi olmayı tavsiye eder misiniz ?
Sıkıntı verdi mi sizlere? Yada memnuniyetiniz yüksek mi?
(Korunurken hamile kaldım ve bebeklerimizin kalb atmadığı için kürtaj oldum)
Aman canım ben kendi adıma hiç tavsiye etmem tam soğuklar başladı oğlum doğdu eve tıkıldık kaldık ki ben hergün dısarda olan bi insanım çalısıyorum kafayı yiyecegim sandım başlarda. bide ne giydirecegimi şaşırıyorum inan etraftan az giydirmişsin bebek üşür aman çok giydirmişsin terler diyenler öldürdü zaten beni kayınvalidem ve annem kayınvalidem çok korur annem aksine hiç korumaz bebeğimi bana bıraksalar sorun yok
slm kızlar bugün sağlık ocagına gittim.Bebeğim tam 3ayını doldurdu.İzlem için gittik. Kilosu 5900 boyuda 62cm kilosu bana az geldi dr gelişimi iyi dedi ama aylık ortalama 750gr almış oluyor.Sizin bebeklerin kiloları kaç oldu.
arkadaşlar eninde sonunda yaz bitecek kış gelecekti dışarı çıkmak isehasta olan evdede hasta olur ben diğer kızımda hiç dışarı çıkmamıştım resmen kendimi eve kapamıştım hastalanmadımı hastalandı yani dğişen hiç birsey yok öenemli olan çocuğu terletmemek
slm kızlar bugün sağlık ocagına gittim.Bebeğim tam 3ayını doldurdu.İzlem için gittik. Kilosu 5900 boyuda 62cm kilosu bana az geldi dr gelişimi iyi dedi ama aylık ortalama 750gr almış oluyor.Sizin bebeklerin kiloları kaç oldu.
ay evet ya bende düşündüm onu nagihan mama daha tok tutuyo galiba bende mi versem..rahatlıyolar galiba mamayla