Merhaba Mihri01,
Sanırım sen tecrübeli bir annesin. Sana birşey soracağım. Ben Ankarada yaşıyorum ailem Karamanda yani 5 saatlik yol mesafesinde. Oğlum 2.5 aylık bayramda biz gidemedik annemler 2 günlüğüne geldiler. Ben üniversiteyi falan dışarda okudum çalışma hayatı falan annem alıştı artık bizim dışarda olmamıza ama torunuma hasret kalmak zoruma gidiyo dedi geçn internette görüştük biraz ağladı oda bana çok dokundu. Eşim illa gidelim seni götüreyim diyo. cumartesi hem ankarada hem karamanda kar var. Cuma yani yarn götüreyim bi hafta sonrada almaya geleyim diyor. Hava durumu kar var diyor ben hep evdeyim çocuk alışkın değil dışarıya gitsem mi gitmesemmi öle düşünüyorum.
Acaba hastamı olur çok küçük die bi yandanda anneme üzülüyom gideyim bi gönlünü alalım diyorum. Sen ne dersin.? Kayınvaldeme anlattım oda ağlamaya başladı. Kayınvaldem burda Ankarada o rahat görüyo ama hasretlik zor dedi oda ağladı istersen git diyo herkes ama keşke geçen hafta gitseydiniz soğuklar geliyo diyolar. Bi hafta kalıp dönmem lazım çünkü rapor alıcam o dönüşteki pazartesi. Forumdaki tüm arkadaşlar bana bi fikir verin giden var mı hiç uzun yola? Ama acele edin sabah 10'a kadar karar vermem lazım ki anca gidelim akşam olmadan
bayram da bizde ankara ya gittik 5 saatlik yol giderken uyudu hiç uyanmadı hafif kıpırdadığında emzirdim...gelirken de biraz mırıldandı ama rahattı huysuzluk yapmadı...bileti uyku saatlerine göre alırsan rahat gidersin...zaten bebekler arabada uyur sallıyor...hasta olur mu bilmem biz gittiğimiz de ankara da hava güzeldi ama illaki hava değişimi oluyor...kızımında burnu tıkanmıştı...